Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet daha önceki aylarda agnucaston kullandık fayda etmedi klomeni ilk defa bu ay kullandım bide ilave olarak folik asit
Canım 2 yumurta olmuş 17 mm biraz daha büyüsün dedi ptesi bakacak tekrar sanırım iğne de yapacak

Merhabalar benim eşimde sperm hareketizliği var.doktora gittik klomen verdi bana kullan,üçgün dinlen sonragel çatlatma iğnesi yapalım sonrasında aşılama yapıcaz dedi.ilişki önermedi.benim yumurtalıklarımda sıkıntı yok aslında.çatlama problemi görse anlıcam aslında ama.bu yöntem kesin sonuç verirmi sizce.bende sabah akşam birer tane kullanıcam beş gün boyunca
Benimde esimde sperm hareketsizligi var doktor klomen verdi ama eşim içiyor. Sizde problem yoksa niye çatlatma iğnesi yapıyor ki?

Bana da erken gibi geldi hap bitince ertesi gün gel dedi şimdi de pazartesi diyo keşke direk pazartesi gel deseydi
Aynen normalda ilaç bitince 5 gün sonra gel diyorlar bana öyle dediler öyke gittim cnm ztn o zmn yumurtan ice gelişmiş olur ztn çatlayacak gibiyse igne yapmıyor ama çatmazsa az gelişmiş se igne yapıyorlar

Aynen normalda ilaç bitince 5 gün sonra gel diyorlar bana öyle dediler öyke gittim cnm ztn o zmn yumurtan ice gelişmiş olur ztn çatlayacak gibiyse igne yapmıyor ama çatmazsa az gelişmiş se igne yapıyorlar
Ay inşallah pazartesi güzel gelişmeler olur canım mutlaka yazarım senin de az kalmış sende haber ver inşallah bebiş haberi olur 😍🤲🤗

Ay inşallah pazartesi güzel gelişmeler olur canım mutlaka yazarım senin de az kalmış sende haber ver inşallah bebiş haberi olur 😍🤲🤗
İnşallah cnm hiç umudum yok bu ay bilmiyorum hiç içimde umut yok yani inşallah güzel haber veririm sizlere 🤲❤️

İnşallah cnm hiç umudum yok bu ay bilmiyorum hiç içimde umut yok yani inşallah güzel haber veririm sizlere 🤲❤️
Şimdi okudum bi yerde hamile kalmışsınız gibi düşünün herşey çok güzelmiş gibi hayal edin beyne olumlu sinyaller gönderin diyo inşallah yapabiliriz 😀😍

X