- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Canım 2 yumurta olmuş 17 mm biraz daha büyüsün dedi ptesi bakacak tekrar sanırım iğne de yapacakEvet daha önceki aylarda agnucaston kullandık fayda etmedi klomeni ilk defa bu ay kullandım bide ilave olarak folik asit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 2 yumurta olmuş 17 mm biraz daha büyüsün dedi ptesi bakacak tekrar sanırım iğne de yapacakEvet daha önceki aylarda agnucaston kullandık fayda etmedi klomeni ilk defa bu ay kullandım bide ilave olarak folik asit
20 21 mm civarı yapılıyor iğneCanım 2 yumurta olmuş 17 mm biraz daha büyüsün dedi ptesi bakacak tekrar sanırım iğne de yapacak
Aynen o zamana kadar büyür inşallah20 21 mm civarı yapılıyor iğne
İnşallah ilk denemeniz miAynen o zamana kadar büyür inşallah
Klomenle ilk evet canım seninİnşallah ilk denemeniz mi
Benimde esimde sperm hareketsizligi var doktor klomen verdi ama eşim içiyor. Sizde problem yoksa niye çatlatma iğnesi yapıyor ki?Merhabalar benim eşimde sperm hareketizliği var.doktora gittik klomen verdi bana kullan,üçgün dinlen sonragel çatlatma iğnesi yapalım sonrasında aşılama yapıcaz dedi.ilişki önermedi.benim yumurtalıklarımda sıkıntı yok aslında.çatlama problemi görse anlıcam aslında ama.bu yöntem kesin sonuç verirmi sizce.bende sabah akşam birer tane kullanıcam beş gün boyunca
Valla cnm bekliyorum bende ayın 26 da benim de batimCanim ben bugün yumurta takibi için gittim henüz aktif yumurta yok ama hareketlenme var dedi pazartesi tekrar bakılacak inşallah hayırlısı olur sende durum ne
Cnm daha erken o büyür ben de kullandım ben 1 hafta sonra gittim dedi ki epey yumurtan var cok oluşmuş dediDaha dün bitti klomen bugün gittim erken dimi yani pazartesi ye kadar aktif yumurta olur mu sizce
Benim ikinci kullanışım bugün başladımKlomenle ilk evet canım senin
Oh iyi maşallah zaten 18 20 mm olunca döllenme için hazır oluyomus insallaj pazartesi bende güzel haberler alırımCanım 2 yumurta olmuş 17 mm biraz daha büyüsün dedi ptesi bakacak tekrar sanırım iğne de yapacak
Ay hadi inşallah güzel haberlerini alırız bana müjdeyle geleceksin gibi geliyoValla cnm bekliyorum bende ayın 26 da benim de batim
İnşallah hadi bakalım sende haber verOh iyi maşallah zaten 18 20 mm olunca döllenme için hazır oluyomus insallaj pazartesi bende güzel haberler alırım
Inşallah bu defa güzel haberler alırsınızBenim ikinci kullanışım bugün başladım
İnşallah güzel sonuçlanır canımBenim ikinci kullanışım bugün başladım
Tabi pazartesi ögleden sonra benim randevu bakalım merakla bekliyorumİnşallah hadi bakalım sende haber ver
Bana da erken gibi geldi hap bitince ertesi gün gel dedi şimdi de pazartesi diyo keşke direk pazartesi gel deseydiCnm daha erken o büyür ben de kullandım ben 1 hafta sonra gittim dedi ki epey yumurtan var cok oluşmuş dedi
Aynen normalda ilaç bitince 5 gün sonra gel diyorlar bana öyle dediler öyke gittim cnm ztn o zmn yumurtan ice gelişmiş olur ztn çatlayacak gibiyse igne yapmıyor ama çatmazsa az gelişmiş se igne yapıyorlarBana da erken gibi geldi hap bitince ertesi gün gel dedi şimdi de pazartesi diyo keşke direk pazartesi gel deseydi
Ay inşallah pazartesi güzel gelişmeler olur canım mutlaka yazarım senin de az kalmış sende haber ver inşallah bebiş haberi olurAynen normalda ilaç bitince 5 gün sonra gel diyorlar bana öyle dediler öyke gittim cnm ztn o zmn yumurtan ice gelişmiş olur ztn çatlayacak gibiyse igne yapmıyor ama çatmazsa az gelişmiş se igne yapıyorlar
İnşallah cnm hiç umudum yok bu ay bilmiyorum hiç içimde umut yok yani inşallah güzel haber veririm sizlereAy inşallah pazartesi güzel gelişmeler olur canım mutlaka yazarım senin de az kalmış sende haber ver inşallah bebiş haberi olur
Şimdi okudum bi yerde hamile kalmışsınız gibi düşünün herşey çok güzelmiş gibi hayal edin beyne olumlu sinyaller gönderin diyo inşallah yapabilirizİnşallah cnm hiç umudum yok bu ay bilmiyorum hiç içimde umut yok yani inşallah güzel haber veririm sizlere