Yuh artık yani o ne demek ya kadını strese sokmayın tüp bebek yaptırın ne be. Ayrıca önce öyle de sonra böyle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani. Insallah bir daha böyle birsey yaşamazsınız canım bu süreç zaten zor bir de böyle insanlarla karşılaşınca daha da zorlaşıyor valla.Geçen ay karantinadan sonra başka doktora gittim gitmez olaydım kadın ilk başta iyi ilgilendi rahmini beğendim olur senin falan bide kafasına göre ilaç yazdı tahlil bsey yapmadan hatta ben ara vermek istiyorum dedim bence vermeyelim dedi.3 gün sonra kontrole çağırdı gittim sanki başka biri ne dediysem ağzıma tıktı yok kıvırmaya başladı tekrar rahim filmi çekeriz bilmem ne en son eşime döndü kadını strese sokmayın beyefendi direk tüp bebek yaptırın dedi şok olduk neye uğradığımı şaşırdım sen kim oluyorsun ya psikolojimi alt üst etti kendime zor geldim
Ben laparoskopik bir operasyon geçirdim gecen cuma canım. Benim doktorum o ameliyatta hem rahim röntgeni çekiyor hem işte başka şeyler varsa onu hallediyor. Kanallarımdan biri kapalıymış onu öğrendik birde Endometriose varmış onları temizlenmiş. Çikolata kisti sanırım Türkçesi engel olabilirmiş o da hamilelige. Şimdi ister kendiniz deneyin dedi enaz 6 ay daha bir yıla kadar isterseniz 3 kere daha folikul takibi yapalım. Ben dedim 1 sene bekleyememSana ne oldu kuzum
Valla öyle dünyamı başıma yıktı resmen gitmez olaydım Allah'a havale ettim onu. Sana da geçmiş olsun canım ben de laparoskopi yaptrmıstm ameliyat sonrası çok ağrı oluyor eğilip kalkamıyorsun dikkat etYuh artık yani o ne demek ya kadını strese sokmayın tüp bebek yaptırın ne be. Ayrıca önce öyle de sonra böyle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani. Insallah bir daha böyle birsey yaşamazsınız canım bu süreç zaten zor bir de böyle insanlarla karşılaşınca daha da zorlaşıyor valla.
Çok iyi anlıyorum canım senin benimde bir kaybım var çok acı gerçekten biri aynı 4ü 5 ide aynı Allah bir daha yaşatmasınEn iyi siz anlarsınız beni hastaneye cumartesi gidip muane olmuştum doktor keseyi göremiyorum dusecek bu dedi ağlamaktan canım çıkmıştı cevremdekilerin verdiği teselli daha uzucuydu Perşembe öğrenip cumartesi kaybetmek cildirtici uzucuydu ama hala bilmem kaç defa düşük yapan var elli yıl çocuğu olmayan var bidaha olur diyen var bunlar beni daha çok üzdü onca şey yaşadıktan sonra çocuğum olacak diye bir gün sevinmisken ki ondada kanamam var ilaç kullanıyorum cumartesi gidince de düşecek dedi doktor pazar acile kaldırıldim psikolojik olarak yada teselli olarak gercekten çözümü yok tesellisi yok yani zamana bıraktım sadece. Çok güç tu içimdeki canlının ölmesini beklemek.
Aa çekildin mi canım film peki açıldımı yani şimdi?Ben laparoskopik bir operasyon geçirdim gecen cuma canım. Benim doktorum o ameliyatta hem rahim röntgeni çekiyor hem işte başka şeyler varsa onu hallediyor. Kanallarımdan biri kapalıymış onu öğrendik birde Endometriose varmış onları temizlenmiş. Çikolata kisti sanırım Türkçesi engel olabilirmiş o da hamilelige. Şimdi ister kendiniz deneyin dedi enaz 6 ay daha bir yıla kadar isterseniz 3 kere daha folikul takibi yapalım. Ben dedim 1 sene bekleyemem6 ay en fazla olmazsa bizi artık tüp bebek merkezine sevk edecek bakalım hayırlısı.
Canım hoş geldin tekrar ya bende merak etmiştim seni o neymiş öyle niye öyle demiş değiştir sen doktorunu benceGeçen ay karantinadan sonra başka doktora gittim gitmez olaydım kadın ilk başta iyi ilgilendi rahmini beğendim olur senin falan bide kafasına göre ilaç yazdı tahlil bsey yapmadan hatta ben ara vermek istiyorum dedim bence vermeyelim dedi.3 gün sonra kontrole çağırdı gittim sanki başka biri ne dediysem ağzıma tıktı yok kıvırmaya başladı tekrar rahim filmi çekeriz bilmem ne en son eşime döndü kadını strese sokmayın beyefendi direk tüp bebek yaptırın dedi şok olduk neye uğradığımı şaşırdım sen kim oluyorsun ya psikolojimi alt üst etti kendime zor geldim
Sonra zaten kendi doktoruma gttim canım femara verdi yine. Salı kontrolüm var. eşim de yarın test verecek, koronadan dolayı endişe ediyorum ya umarım değerler kötü çıkmazCanım hoş geldin tekrar ya bende merak etmiştim seni o neymiş öyle niye öyle demiş değiştir sen doktorunu bence
Ay inşallah canım haber ver. Geçti demi tamamen koronanın belirtileriSonra zaten kendi doktoruma gttim canım femara verdi yine. Salı kontrolüm var. eşim de yarın test verecek, koronadan dolayı endişe ediyorum ya umarım değerler kötü çıkmaz
Bende hic kalmadı diyebilirim ama eşimin ağır geçti çok ilaç kullandı ne bileyim yarın görcez bakalm :)Ay inşallah canım haber ver. Geçti demi tamamen koronanın belirtileri
Hayırlısı olsun canım bende yine iğne oldum bu ay ama geç büyüyen bir yumurtaydı yarın normalde adet günüm ama bakalım beklemedeyimBende hic kalmadı diyebilirim ama eşimin ağır geçti çok ilaç kullandı ne bileyim yarın görcez bakalm :)
Ayy çok heyecanlııHayırlısı olsun canım bende yine iğne oldum bu ay ama geç büyüyen bir yumurtaydı yarın normalde adet günüm ama bakalım beklemedeyim
Ameliyatta onu da yaptılar evet ama açılmadı biri malesef kapalı diğeri ama gayet iyi açık dedi canım. Bakalım kısmet insallah açık olan taraf daha aktif çıkarAa çekildin mi canım film peki açıldımı yani şimdi?
Insallah canım. Biz biraz deneyimliyiz artık. Aklına takılan birsey olursa yaz yanıt vermeye çalışırız.Merhaba kizlar bende ilk kez klomen kullanicam cok heycanliyim.. insallah isteyen herkes bu ay hamile kalir
Sağol canım geçen Cuma olmuştum haftaya pazartesi heralde doktor dikislerimi alır kontrole gideceğim azaldı baya ağrılarım ama tabi eğilip kalkınca hala biraz ağrıyor. Şimdi dikislerin olduğu yerler çok kaşınıyor iyileştiğini için valla dört gözle bekliyorum alınmalarınıValla öyle dünyamı başıma yıktı resmen gitmez olaydım Allah'a havale ettim onu. Sana da geçmiş olsun canım ben de laparoskopi yaptrmıstm ameliyat sonrası çok ağrı oluyor eğilip kalkamıyorsun dikkat et
Hakkınızda hayırlısı canım ama ben bu laparoskopik ameliyatı olduğum için çok memnunum enazindan şimdi aklımızda soru kalmadı. Senin yaşını unuttum ama ben 33 oldum. Artık 2 çocuğu geçtim biri olsun diye dua ediyorum. Daha fazla zaman kaybetmek istemediğim için olmak istedim ameliyatı. İyiki de olmuşum kistler temizlendi, tüpler açık mı bakılmış oldu. Bir hafta geçti üstünden maşallah çok da iyiyim. Insallah sen de gerek kalmaz böyle şeylere ama gerekiyorsa da korkma hele röntgende hastanede yatman da gerekmiyor ben 3 gün de yattım hastanede.Ne demek keşke daha fazla şey gelse elimizden ama anca uzaktan uzağa böyle birbirimizi anlamaya çalışıyoruzbende naptim karışık oldu biraz benim ki bu ayda adet olunca rahim filmi dedi doktor pazartesi için randevuyu aldım ama böyle emin değildim falan dün akşam ani bi kararla randevuyu iptal ettim ve bu hayıt macunu birde incir kürü varmış oñu sipariş verdim bu ay onları deneyip beklemek istedim bide ovulasyon testi sipariş verdim onunla takip edeyim diye ama tabi bir iki ay böyle geçerse mecbur rahim filmine gidicem ama şöyle biraz hastaneden doktordan uzak kalmak istedim her ay umut verip olacak gibi konuşmadı beni çok umutlandırdı ve yordu
Benim kendi düşmüştü dikişler ya neyse en azından kafan rahatlamıs olduSağol canım geçen Cuma olmuştum haftaya pazartesi heralde doktor dikislerimi alır kontrole gideceğim azaldı baya ağrılarım ama tabi eğilip kalkınca hala biraz ağrıyor. Şimdi dikislerin olduğu yerler çok kaşınıyor iyileştiğini için valla dört gözle bekliyorum alınmalarını
Çok sagol canım aslında kafama takılan bişey var konunun ilk sayfalarını okudum ve çogu kişi haplardan sonra doktora gidiyo ama benim doktorum hiç öyle bişey demedi 2 tane hap verdi 6 ay kullan hamile kalmazsan gel dediInsallah canım. Biz biraz deneyimliyiz artık. Aklına takılan birsey olursa yaz yanıt vermeye çalışırız.
İnşallah canım bir tarafta yeterAmeliyatta onu da yaptılar evet ama açılmadı biri malesef kapalı diğeri ama gayet iyi açık dedi canım. Bakalım kısmet insallah açık olan taraf daha aktif çıkar
Normalde doktora gitmek mecburi değil ama doktora 3 günde bir gidip baktırdığında enazindan hangi gün çatlama olacağını ya da catlamanin olup olmadığını kontrol ettirebiliyorsun. Istersen sor doktoruna yumurta takibi olmayacak mi diye. Yoksa reglinin 1 gününden itibaren 7 gün say sonra enaz 2 hafta gün aşırı ilişkiye girmeye çalışın derim. Biz de doktor bakıyor ve yeteri büyüklüğe gelince bir de çatlama iğnesi vuruyor. Igneyi evde kendin vur diyen doktor da var sadece klomifen verip iğne yapmayan da var. Yumurta takibi yapan da var yapmayan da var. Yani aslında bence doktoruna güvenmek önemli burda yoksa kafan karışabilir çokÇok sagol canım aslında kafama takılan bişey var konunun ilk sayfalarını okudum ve çogu kişi haplardan sonra doktora gidiyo ama benim doktorum hiç öyle bişey demedi 2 tane hap verdi 6 ay kullan hamile kalmazsan gel dedi