Canım ne diyeceğimi ne yazacagimi bilemiyorum şuanHamileydimyumurta tüpte tıkalı kalıp kanama oluşturmuş. Kanama tüplerde baskı olusturinca sancidan duramayinca hayati riski var deyip ameliyata aldılar pazar günü şimdi evdeyim iyileşmeye çalışıyorum Allah hicbirimize yaşatmasın tek duam bu şuan
Ahh çok geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum neden oldu acaba böyleHamileydimyumurta tüpte tıkalı kalıp kanama oluşturmuş. Kanama tüplerde baskı olusturinca sancidan duramayinca hayati riski var deyip ameliyata aldılar pazar günü şimdi evdeyim iyileşmeye çalışıyorum Allah hicbirimize yaşatmasın tek duam bu şuan
Yasadigin acıya teselli olarak yazabilecek hiç bişey gelmiyo dilime o kadar zor ki ve o kadar korkuyorum ki hepimiz bu durumu yaşayabiliriz garantimiz yok ve baş etmesi gerçekten çok zor içindeki duyguların tarifi yok çok farklı bi burukluk Allahım insallaj içine ferahlık versin sabirlik versin sağlıkla kucağımiza alabilecek evlatlar nasip etsin Rabbim (amin)En iyi siz anlarsınız beni hastaneye cumartesi gidip muane olmuştum doktor keseyi göremiyorum dusecek bu dedi ağlamaktan canım çıkmıştı cevremdekilerin verdiği teselli daha uzucuydu Perşembe öğrenip cumartesi kaybetmek cildirtici uzucuydu ama hala bilmem kaç defa düşük yapan var elli yıl çocuğu olmayan var bidaha olur diyen var bunlar beni daha çok üzdü onca şey yaşadıktan sonra çocuğum olacak diye bir gün sevinmisken ki ondada kanamam var ilaç kullanıyorum cumartesi gidince de düşecek dedi doktor pazar acile kaldırıldim psikolojik olarak yada teselli olarak gercekten çözümü yok tesellisi yok yani zamana bıraktım sadece. Çok güç tu içimdeki canlının ölmesini beklemek.
Ne güzel dua etmissin. Allahim hepimizin yüreğine ferahlık versin ve sabır versin sonra inşallah hersey zaten zamanı gelince olacak.Yasadigin acıya teselli olarak yazabilecek hiç bişey gelmiyo dilime o kadar zor ki ve o kadar korkuyorum ki hepimiz bu durumu yaşayabiliriz garantimiz yok ve baş etmesi gerçekten çok zor içindeki duyguların tarifi yok çok farklı bi burukluk Allahım insallaj içine ferahlık versin sabirlik versin sağlıkla kucağımiza alabilecek evlatlar nasip etsin Rabbim (amin)
Bir teselli olmaması ne zorEn iyi siz anlarsınız beni hastaneye cumartesi gidip muane olmuştum doktor keseyi göremiyorum dusecek bu dedi ağlamaktan canım çıkmıştı cevremdekilerin verdiği teselli daha uzucuydu Perşembe öğrenip cumartesi kaybetmek cildirtici uzucuydu ama hala bilmem kaç defa düşük yapan var elli yıl çocuğu olmayan var bidaha olur diyen var bunlar beni daha çok üzdü onca şey yaşadıktan sonra çocuğum olacak diye bir gün sevinmisken ki ondada kanamam var ilaç kullanıyorum cumartesi gidince de düşecek dedi doktor pazar acile kaldırıldim psikolojik olarak yada teselli olarak gercekten çözümü yok tesellisi yok yani zamana bıraktım sadece. Çok güç tu içimdeki canlının ölmesini beklemek.
Her nasip vaktine esirmiş her ne kadar kolay olmasa da beklemek başka çaremiz yok malesefNe güzel dua etmissin. Allahim hepimizin yüreğine ferahlık versin ve sabır versin sonra inşallah hersey zaten zamanı gelince olacak.
Çok geçmiş olsun canım ya inan çok üzüldüm ne denir bilemedim Rabbim sabrını verir inşallah içini ferah tut gün geçtikçe daha iyi olcaksn kuzumDoktorun söylediği kadarıyla tüpümde bir sorun varmış ki böyle bir şey meydana gelmiş içini en az hasarla temizleyip kapattık dedi ama yinede tekrar disgebelik riski artiyormus tekrar yaşamaktan korkuyorum. Bir yandan da gizlenmiş bir sorunda ortaya çıkıp çözülmüş oldu boşuna da zaman kaybetmisim bir buçuk yıl kızlar rahim filminizi çektirin baktırın kendinize sonra daha kötü şeyler yasamayin
Daha iyiyim tamamen eskisi gibi olmak için 2 -3 hafta geçer dedi doktor ama yemek falan yapmaya başladım canım. Sağol sorduğun içinHer nasip vaktine esirmiş her ne kadar kolay olmasa da beklemek başka çaremiz yok malesefsen nasıl oldun daha iyi misin
Geçen ay karantinadan sonra başka doktora gittim gitmez olaydım kadın ilk başta iyi ilgilendi rahmini beğendim olur senin falan bide kafasına göre ilaç yazdı tahlil bsey yapmadan hatta ben ara vermek istiyorum dedim bence vermeyelim dedi.3 gün sonra kontrole çağırdı gittim sanki başka biri ne dediysem ağzıma tıktı yok kıvırmaya başladı tekrar rahim filmi çekeriz bilmem ne en son eşime döndü kadını strese sokmayın beyefendi direk tüp bebek yaptırın dedi şok olduk neye uğradığımı şaşırdım sen kim oluyorsun ya psikolojimi alt üst etti kendime zor geldimSen naptın? Nasılsın?
Sana ne oldu kuzumDaha iyiyim tamamen eskisi gibi olmak için 2 -3 hafta geçer dedi doktor ama yemek falan yapmaya başladım canım. Sağol sorduğun içinsen naptin?
Ne demek keşke daha fazla şey gelse elimizden ama anca uzaktan uzağa böyle birbirimizi anlamaya çalışıyoruzDaha iyiyim tamamen eskisi gibi olmak için 2 -3 hafta geçer dedi doktor ama yemek falan yapmaya başladım canım. Sağol sorduğun içinsen naptin?
Allah böyle insanlardan uzak etsin insallah ya bi kelimeleri bile insanları ne hale getiriyo umurlarında değilGeçen ay karantinadan sonra başka doktora gittim gitmez olaydım kadın ilk başta iyi ilgilendi rahmini beğendim olur senin falan bide kafasına göre ilaç yazdı tahlil bsey yapmadan hatta ben ara vermek istiyorum dedim bence vermeyelim dedi.3 gün sonra kontrole çağırdı gittim sanki başka biri ne dediysem ağzıma tıktı yok kıvırmaya başladı tekrar rahim filmi çekeriz bilmem ne en son eşime döndü kadını strese sokmayın beyefendi direk tüp bebek yaptırın dedi şok olduk neye uğradığımı şaşırdım sen kim oluyorsun ya psikolojimi alt üst etti kendime zor geldim
Evet aynen öyle kaç gün kendime gelemedim madem öyleydi baştan bakma. Allah'a havale ettim onu.Allah böyle insanlardan uzak etsin insallah ya bi kelimeleri bile insanları ne hale getiriyo umurlarında değil
Insanların duygularını psikolojisini hiçe sayıyorlar hepsini genellemek haddim değil ama bazıları gerçekten insanlıktan uzakEvet aynen öyle kaç gün kendime gelemedim madem öyleydi baştan bakma. Allah'a havale ettim onu.