Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne diyeceğimi ne yazacagimi bilemiyorum şuan bu mübarek ramazan ayınca Rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah Allahım yardımcın olsun çok üzüldüm sen iyi olda inşallah Rabbim sağlıkla kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin

Ahh çok geçmiş olsun canım ilk defa duyuyorum neden oldu acaba böyle Allahım sana güç versin bir an önce toparlan inşallah

Doktorun söylediği kadarıyla tüpümde bir sorun varmış ki böyle bir şey meydana gelmiş içini en az hasarla temizleyip kapattık dedi ama yinede tekrar disgebelik riski artiyormus tekrar yaşamaktan korkuyorum. Bir yandan da gizlenmiş bir sorunda ortaya çıkıp çözülmüş oldu boşuna da zaman kaybetmisim bir buçuk yıl kızlar rahim filminizi çektirin baktırın kendinize sonra daha kötü şeyler yasamayin

En iyi siz anlarsınız beni hastaneye cumartesi gidip muane olmuştum doktor keseyi göremiyorum dusecek bu dedi ağlamaktan canım çıkmıştı cevremdekilerin verdiği teselli daha uzucuydu Perşembe öğrenip cumartesi kaybetmek cildirtici uzucuydu ama hala bilmem kaç defa düşük yapan var elli yıl çocuğu olmayan var bidaha olur diyen var bunlar beni daha çok üzdü onca şey yaşadıktan sonra çocuğum olacak diye bir gün sevinmisken ki ondada kanamam var ilaç kullanıyorum cumartesi gidince de düşecek dedi doktor pazar acile kaldırıldim psikolojik olarak yada teselli olarak gercekten çözümü yok tesellisi yok yani zamana bıraktım sadece. Çok güç tu içimdeki canlının ölmesini beklemek.

Yasadigin acıya teselli olarak yazabilecek hiç bişey gelmiyo dilime o kadar zor ki ve o kadar korkuyorum ki hepimiz bu durumu yaşayabiliriz garantimiz yok ve baş etmesi gerçekten çok zor içindeki duyguların tarifi yok çok farklı bi burukluk Allahım insallaj içine ferahlık versin sabirlik versin sağlıkla kucağımiza alabilecek evlatlar nasip etsin Rabbim (amin)

Ne güzel dua etmissin. Allahim hepimizin yüreğine ferahlık versin ve sabır versin sonra inşallah hersey zaten zamanı gelince olacak.

Bir teselli olmaması ne zor zamana bırakınca inşallah için ferahlayacak arkadaşım benim. Hersey gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya inan çok üzüldüm ne denir bilemedim Rabbim sabrını verir inşallah içini ferah tut gün geçtikçe daha iyi olcaksn kuzum

Her nasip vaktine esirmiş her ne kadar kolay olmasa da beklemek başka çaremiz yok malesef sen nasıl oldun daha iyi misin
Daha iyiyim tamamen eskisi gibi olmak için 2 -3 hafta geçer dedi doktor ama yemek falan yapmaya başladım canım. Sağol sorduğun için sen naptin?

Sen naptın? Nasılsın?
Geçen ay karantinadan sonra başka doktora gittim gitmez olaydım kadın ilk başta iyi ilgilendi rahmini beğendim olur senin falan bide kafasına göre ilaç yazdı tahlil bsey yapmadan hatta ben ara vermek istiyorum dedim bence vermeyelim dedi.3 gün sonra kontrole çağırdı gittim sanki başka biri ne dediysem ağzıma tıktı yok kıvırmaya başladı tekrar rahim filmi çekeriz bilmem ne en son eşime döndü kadını strese sokmayın beyefendi direk tüp bebek yaptırın dedi şok olduk neye uğradığımı şaşırdım sen kim oluyorsun ya psikolojimi alt üst etti kendime zor geldim

Daha iyiyim tamamen eskisi gibi olmak için 2 -3 hafta geçer dedi doktor ama yemek falan yapmaya başladım canım. Sağol sorduğun için sen naptin?
Ne demek keşke daha fazla şey gelse elimizden ama anca uzaktan uzağa böyle birbirimizi anlamaya çalışıyoruz bende naptim karışık oldu biraz benim ki bu ayda adet olunca rahim filmi dedi doktor pazartesi için randevuyu aldım ama böyle emin değildim falan dün akşam ani bi kararla randevuyu iptal ettim ve bu hayıt macunu birde incir kürü varmış oñu sipariş verdim bu ay onları deneyip beklemek istedim bide ovulasyon testi sipariş verdim onunla takip edeyim diye ama tabi bir iki ay böyle geçerse mecbur rahim filmine gidicem ama şöyle biraz hastaneden doktordan uzak kalmak istedim her ay umut verip olacak gibi konuşmadı beni çok umutlandırdı ve yordu

Allah böyle insanlardan uzak etsin insallah ya bi kelimeleri bile insanları ne hale getiriyo umurlarında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…