Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde doktora gitmek mecburi değil ama doktora 3 günde bir gidip baktırdığında enazindan hangi gün çatlama olacağını ya da catlamanin olup olmadığını kontrol ettirebiliyorsun. Istersen sor doktoruna yumurta takibi olmayacak mi diye. Yoksa reglinin 1 gününden itibaren 7 gün say sonra enaz 2 hafta gün aşırı ilişkiye girmeye çalışın derim. Biz de doktor bakıyor ve yeteri büyüklüğe gelince bir de çatlama iğnesi vuruyor. Igneyi evde kendin vur diyen doktor da var sadece klomifen verip iğne yapmayan da var. Yumurta takibi yapan da var yapmayan da var. Yani aslında bence doktoruna güvenmek önemli burda yoksa kafan karışabilir çok 😊
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sonuç alırız

Hakkınızda hayırlısı canım ama ben bu laparoskopik ameliyatı olduğum için çok memnunum enazindan şimdi aklımızda soru kalmadı. Senin yaşını unuttum ama ben 33 oldum. Artık 2 çocuğu geçtim biri olsun diye dua ediyorum. Daha fazla zaman kaybetmek istemediğim için olmak istedim ameliyatı. İyiki de olmuşum kistler temizlendi, tüpler açık mı bakılmış oldu. Bir hafta geçti üstünden maşallah çok da iyiyim. Insallah sen de gerek kalmaz böyle şeylere ama gerekiyorsa da korkma hele röntgende hastanede yatman da gerekmiyor ben 3 gün de yattım hastanede.
Tabi senin için daha zorlu bi süreç oldu inşallah hemen toparlarsın ve çok guzel sonuçlar alırsın em yakın zaman da sağlıklı bebiş haberini alırız insallah🤲🥰 bende bu ayı atlatayım bakalım cektircem inşallah sadece bu ara biraz hastaneden uzak kalmak istedim 😊 ama tabi senin için çok iyi olmuş keşke baştan yapsalardi ilaç tedavisi belki daha çabuk olumlu sonuç verirdi ama hepsi nasip ya keşkeler şöyle olsaydılar boşa nasip te ne varsa o oluyo insallaj nasibimizde hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmak vardır 😊🥰🤲

Amin canım benim . Sen nasılsın napıyorsun?
Bende napim bu ay normalde hsg cekilecekti ama içimden bu ay böyle hastaneye git gel yapmak hiç gelmedi dedim bu ayı evde kendi haline bırakarak geçireyim tabi çok ta boş geçmesin diye bu hayıt macunu birde zeytinyağlı incir kürünü denemek istedim faydasını çok görenler olmus bende denemekten ne çıkar diyerek başladım bakalım birde ovulasyon testi de yapıyorum bu ay bakalım sonuç ne olacak 🤲😊🥰 sen napicaksin bu ay klomene devam mi yoksa infertilite bölümüne gidene kadar bişey kullanmicak misin?

Tabi senin için daha zorlu bi süreç oldu inşallah hemen toparlarsın ve çok guzel sonuçlar alırsın em yakın zaman da sağlıklı bebiş haberini alırız insallah🤲🥰 bende bu ayı atlatayım bakalım cektircem inşallah sadece bu ara biraz hastaneden uzak kalmak istedim 😊 ama tabi senin için çok iyi olmuş keşke baştan yapsalardi ilaç tedavisi belki daha çabuk olumlu sonuç verirdi ama hepsi nasip ya keşkeler şöyle olsaydılar boşa nasip te ne varsa o oluyo insallaj nasibimizde hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmak vardır 😊🥰🤲
Amin canım hepimiz için inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalıp bebislerimize hayırlısıyla sağlıkla kavusmak dilegim. 💕

Bende napim bu ay normalde hsg cekilecekti ama içimden bu ay böyle hastaneye git gel yapmak hiç gelmedi dedim bu ayı evde kendi haline bırakarak geçireyim tabi çok ta boş geçmesin diye bu hayıt macunu birde zeytinyağlı incir kürünü denemek istedim faydasını çok görenler olmus bende denemekten ne çıkar diyerek başladım bakalım birde ovulasyon testi de yapıyorum bu ay bakalım sonuç ne olacak 🤲😊🥰 sen napicaksin bu ay klomene devam mi yoksa infertilite bölümüne gidene kadar bişey kullanmicak misin?
Kuzum iyi yapmışsın. Bende bu ay ilaç kullanmıyorum doktor bir dahaki adette haber ver dedi. Hayıt suyu içiyorum bende . İnfertiliteye de randevu aldım bakalım inşallah ilgilenirler 20 sinde gitçem

Kuzum iyi yapmışsın. Bende bu ay ilaç kullanmıyorum doktor bir dahaki adette haber ver dedi. Hayıt suyu içiyorum bende . İnfertiliteye de randevu aldım bakalım inşallah ilgilenirler 20 sinde gitçem
Inşallah canım bakarsın gerek kalmaz çünkü bu hayıt çoğu kişiye iyi gelmiş bol su içmek yürüyüş bide karbonhidrat tan uzak durmak hepsine dikkat edince güzel sonuçlar cıkıyomuş inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruz🤲🥰

Inşallah canım bakarsın gerek kalmaz çünkü bu hayıt çoğu kişiye iyi gelmiş bol su içmek yürüyüş bide karbonhidrat tan uzak durmak hepsine dikkat edince güzel sonuçlar cıkıyomuş inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruz🤲🥰
İnşallah canım evet Ramazanda dikkat etmedim de başlayacağım sağlıklı beslenmeye de 🥰🙏🏻☺️ İnşallah güzel olur hepimiz için

X