Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sutlaacc canım sen rahim filmi çektirdin diye hatırlıyorum anestezi ile mi yaptırdın yoksa normal mi bu ay bana da cekelim dedi doktor ama anestezi konusunda kararsizim
Kuzum ben çektirmedim sadece öyle bi düşünmüştüm sonuçta klomeni bayağı kullandık olmadı acaba çektirsemmi diye.

Kuzum ben çektirmedim sadece öyle bi düşünmüştüm sonuçta klomeni bayağı kullandık olmadı acaba çektirsemmi diye.
Demek benim aklımda yanlış kalmış canım bu ay da olmayınca doktor cekelim dedi de bende korkuyorum biçok insan çok zor bayilcak gibi oldum falan yazmış korku geldi bana da o yuzden anestezi mi yaptırsam diyorum

Demek benim aklımda yanlış kalmış canım bu ay da olmayınca doktor cekelim dedi de bende korkuyorum biçok insan çok zor bayilcak gibi oldum falan yazmış korku geldi bana da o yuzden anestezi mi yaptırsam diyorum
Korkma canım eğer tıkalıysa ağrı oluyormuş sanırım . Bende mayısta yada haziranda çektirebilirim gebelik olmazsa

Rahim filmi düşünen arkadaslara tavsiyem eğer özelde yaptiracaksaniz yeni c kollu makineler oluyor onlarda yaptirmaya calisin hic agri sizi olmuyor alttan muayneden bile daha kolay hastane önerisi isterseniz de echomar veya sonomed onerebilirim ben sonomed de yaptirdim 5 dklik bir islem 0 aci (istanbulda yasiyorsaniz tabi ) sutlaacc G Gecemsi

Sonomed kadıköy olan mi çünkü echomar şişli de ben anadolu yakasindayim o yuzden gidemem diye düşündüm ama echomari çok duydum videoları falan var sen ne zaman çektirdin bu arada

Sonomed kadıköy olan mi çünkü echomar şişli de ben anadolu yakasindayim o yuzden gidemem diye düşündüm ama echomari çok duydum videoları falan var sen ne zaman çektirdin bu arada
Evet sonomed kadikoyde cektirdim mar ayinda

Bide sence abartiliyo mu yani dayanilamayack kadar kötü mü oluyo öyle yazılar var ki gitmeden insan zaten ürküyo
Yok onlar abartmiyo bende cok arastirdim yapilan alet cok onemli genelde acisi olanlar eski aletlerle yapiliyo benim yaptirdigim yerde o c kollu makine vardi benim tuplerim tikali degildi hiiic aci hissetmedim ama yanimdaki kadinin 2 tupunde de yapisiklik varmis ona ragmen sadece sivi verilirlen sizlama olmus o kadar regl sancisi kadar yani abartilicak bisey degil demisti o rahatlatti beni fiyati 800 tlydi ama sonuna kadar hak ediyo

Bu kadar korkunun içinde hala rahatlatıcı konuşanların olması çok güzel benim de pazartesi günü randevum var inşallah güzel geçer de hayırlısıyla bende güzel şeyler yazabilirim sizlere

Merhabalar birşey sormak istiyorum bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi söylenmedi bana bununda yanında kan sulandırıcı matofin(insülin direnci hapı) folik asit ve ekstra vitamin hapı kullanıyorum hap bittikten 2 sonra aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım bunun yanında su gibi akıntıların oldu ama dünden beri bu ağrılarım azaldı diyebilirim şimdi üzülüyorum acaba ilaç işe yaramadı mı diye herkes uzun süre ağrı çektiğini yazmış bu normal mi bilginiz var mı

Bu kadar korkunun içinde hala rahatlatıcı konuşanların olması çok güzel benim de pazartesi günü randevum var inşallah güzel geçer de hayırlısıyla bende güzel şeyler yazabilirim sizlere
Siz nerede yaptiracaksiniz

Sağol canım istanbulda değilim ben devlette infertiliteye gitmeyi planlıyorum bayramdan sonra ama bakalım

Aynen canım 10 mayıs gibi anca belli olur sanki sen hamile misin?
Hamileydim yumurta tüpte tıkalı kalıp kanama oluşturmuş. Kanama tüplerde baskı olusturinca sancidan duramayinca hayati riski var deyip ameliyata aldılar pazar günü şimdi evdeyim iyileşmeye çalışıyorum Allah hicbirimize yaşatmasın tek duam bu şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…