Kuzum ben çektirmedim sadece öyle bi düşünmüştüm sonuçta klomeni bayağı kullandık olmadı acaba çektirsemmi diye.sutlaacc canım sen rahim filmi çektirdin diye hatırlıyorum anestezi ile mi yaptırdın yoksa normal mi bu ay bana da cekelim dedi doktor ama anestezi konusunda kararsizim
Demek benim aklımda yanlış kalmış canım bu ay da olmayınca doktor cekelim dedi de bende korkuyorum biçok insan çok zor bayilcak gibi oldum falan yazmış korku geldi bana da o yuzden anestezi mi yaptırsam diyorumKuzum ben çektirmedim sadece öyle bi düşünmüştüm sonuçta klomeni bayağı kullandık olmadı acaba çektirsemmi diye.
Korkma canım eğer tıkalıysa ağrı oluyormuş sanırım . Bende mayısta yada haziranda çektirebilirim gebelik olmazsaDemek benim aklımda yanlış kalmış canım bu ay da olmayınca doktor cekelim dedi de bende korkuyorum biçok insan çok zor bayilcak gibi oldum falan yazmış korku geldi bana da o yuzden anestezi mi yaptırsam diyorum
Acaba anestezi mi yaptırsam diyorum kararsizim yaKorkma canım eğer tıkalıysa ağrı oluyormuş sanırım . Bende mayısta yada haziranda çektirebilirim gebelik olmazsa
Sonomed kadıköy olan mi çünkü echomar şişli de ben anadolu yakasindayim o yuzden gidemem diye düşündüm ama echomari çok duydum videoları falan var sen ne zaman çektirdin bu aradaRahim filmi düşünen arkadaslara tavsiyem eğer özelde yaptiracaksaniz yeni c kollu makineler oluyor onlarda yaptirmaya calisin hic agri sizi olmuyor alttan muayneden bile daha kolayhastane önerisi isterseniz de echomar veya sonomed onerebilirim ben sonomed de yaptirdim 5 dklik bir islem 0 aci (istanbulda yasiyorsaniz tabi ) sutlaacc G Gecemsi
Evet sonomed kadikoyde cektirdim mar ayindaSonomed kadıköy olan mi çünkü echomar şişli de ben anadolu yakasindayim o yuzden gidemem diye düşündüm ama echomari çok duydum videoları falan var sen ne zaman çektirdin bu arada
Fiyat neydi acaba o zaman şimdi benim fiyat aldığım hastane anestezi ile 1000 lira diyo anestezi olmazsa 750Evet sonomed kadikoyde cektirdim mar ayinda
Bide sence abartiliyo mu yani dayanilamayack kadar kötü mü oluyo öyle yazılar var ki gitmeden insan zaten ürküyoEvet sonomed kadikoyde cektirdim mar ayinda
Yok onlar abartmiyo bende cok arastirdim yapilan alet cok onemli genelde acisi olanlar eski aletlerle yapiliyo benim yaptirdigim yerde o c kollu makine vardi benim tuplerim tikali degildi hiiic aci hissetmedim ama yanimdaki kadinin 2 tupunde de yapisiklik varmis ona ragmen sadece sivi verilirlen sizlama olmus o kadar regl sancisi kadar yani abartilicak bisey degil demisti o rahatlatti beniBide sence abartiliyo mu yani dayanilamayack kadar kötü mü oluyo öyle yazılar var ki gitmeden insan zaten ürküyo
Bu kadar korkunun içinde hala rahatlatıcı konuşanların olması çok güzelYok onlar abartmiyo bende cok arastirdim yapilan alet cok onemli genelde acisi olanlar eski aletlerle yapiliyo benim yaptirdigim yerde o c kollu makine vardi benim tuplerim tikali degildi hiiic aci hissetmedim ama yanimdaki kadinin 2 tupunde de yapisiklik varmis ona ragmen sadece sivi verilirlen sizlama olmus o kadar regl sancisi kadar yani abartilicak bisey degil demisti o rahatlatti benifiyati 800 tlydi ama sonuna kadar hak ediyo
Siz nerede yaptiracaksinizBu kadar korkunun içinde hala rahatlatıcı konuşanların olması çok güzelbenim de pazartesi günü randevum var inşallah güzel geçer de hayırlısıyla bende güzel şeyler yazabilirim sizlere
Özeller yapıyormuş anestezi ama devlette yapmıyorlar galibaAcaba anestezi mi yaptırsam diyorum kararsizim ya
Sağol canım istanbulda değilim ben devlette infertiliteye gitmeyi planlıyorum bayramdan sonra ama bakalımRahim filmi düşünen arkadaslara tavsiyem eğer özelde yaptiracaksaniz yeni c kollu makineler oluyor onlarda yaptirmaya calisin hic agri sizi olmuyor alttan muayneden bile daha kolayhastane önerisi isterseniz de echomar veya sonomed onerebilirim ben sonomed de yaptirdim 5 dklik bir islem 0 aci (istanbulda yasiyorsaniz tabi ) sutlaacc G Gecemsi
Ümraniye erdem hastanesiSiz nerede yaptiracaksiniz
Evet canım devlet yapmiyomus bakalım duruma göre yazarım sana benÖzeller yapıyormuş anestezi ama devlette yapmıyorlar galiba
Tamam canım bende mayıs yada haziranda devlette infertilite bölümüne randevu alıp gitmeyi planlıyorum onlar detaylı bakıyormuş haberleşiriz yneEvet canım devlet yapmiyomus bakalım duruma göre yazarım sana ben
Sen bi git bakalım canım memnun kalırsan olmadi bende bi devlete giderim baksana özel de bi adım ilerleyemedikTamam canım bende mayıs yada haziranda devlette infertilite bölümüne randevu alıp gitmeyi planlıyorum onlar detaylı bakıyormuş haberleşiriz yne
HamileydimAynen canım 10 mayıs gibi anca belli olur sanki sen hamile misin?