Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agnucaston u gittiğim diğer doktorum önermişti adetin 3. Günü başlayıp günde 1 tane 10 gün boyunca içiyodum 3 ay bu şekilde deneyelim dedi ilk ay kullandım ama yumurtalar hiç büyümedi sonra da bu doktora gidince klomen e başladık agnucaston kaldı artık devam etmedim olmazdı çünkü ikisi birlikte

Benim hormon seviyelerim çok düşük olduğundan en başından kontrolu elden bırakmamaya niyet etmiştim testleri erken yapmaya başladım adetime 6 ve 4gün kala idrar testlerim varla yok arası çıkıyordu hayal görüyorum sandım sonra yapmaya devam ettim ama cikmiyorduda bazısında sonra gidip kan verdim 2.93 çıkmıştı ebem bu değer çok düşük olmayabilir bir hafta sonra ver bidaha kanı demişti. Adet olabilirsin o yüzden üzülme falan demişti Ozaman henüz adetime 4 gün vardı adetime iki gün kala da kanama yaşadım ben ama değişik bir kanama oldu şeffaf akıntıya kan karışık şekildeydi ara ara parçalar düşmüştü normal adet sancım adet belirtileriydİ yani o yüzden adet oldum sanip klomen ve glukofen e devam ettim adet iki gün sonra kesildi(22 ve 23 Nisan'da kanama gördüm ) ama şu son üç gündür hafif peceteye kahverengi kan bulaşmaya adet olcakmisim hissi yaşamaya başlayınca tedirgin olup anlam veremedim o yüzden tekrar test yaptım evde ve ikinci çizgi hemen çıktı.( Bunu çok merak ederdim ikinci çizgi gecmi erken mi nasıl beliriyor diye silik çıktığı zamanlarda çubuk kuruduğu zaman hayal meyal görünürdü en sonki testte ise net şekilde görüldü) test pozitif çıkınca kanamam da olunca hemen kan vermeye gittim ebeye anlattım durumu bana hamilesin dir ve düşük riski olabilir hemen doktoruna görün dedi ve kan testi yaptirtti bana. Sonrada sonucum aciklandiki 973 kusurdu değerim yani gercekten bebek varmış doktorumda iğne ve fitil verdi şuan yatıyorum. Belirtiler çok önemli önceden kendimizde belirti hissediyorduk ama umutlanmamak için kondurmuyorduk ya kendimize yada ben klomenden oluyor saniyordum bu hafta içinde yemekten ve kokusundan tiksinme yaşadım kokusunu almamak için salatalık kokluyordum ara ara başım dönüyordu, aşırı halsizlik ve uyku hali vardı ve adetim yaklaştığında gerçekten adet sancısı ve kanaması gördüm hiç beklemiyordum yani gebe olmayı bir dolu iş yaptım gebe değilim hastalandım diye bu yüzden adet olduğunuzu düşünsenizde tedbirli olun umudu kesmeyin

İnşallah canım 4. Gün daha canım adetime de 1 hafta var aslında bu ay bi değişik oldu
Sutlaac ozaman dikkat et testlerde gerçekten göstermeyebilir kendini buna aldanıp sende benim gibi yok sanıp tedbirli olmazsan kötü olur sonucu o yüzden umutla bekle

Benimki de 3 son olmazsa 4 ay filim demişti

Canım çok sağol ya merak ettiklerimin hepsini yazmışsın şuan bana bi umut oldun ama heveslenmekte istemiyorm ama işte insan regliyi görene kadar bi umut ediyo hakkımızda hayırlısı olur inşallah seninde tekrar gözün aydın Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içini ferah tut Rabbimin izniyle hepsi geçer bu ara biraz daha dinlen iş yapma tehlike geçene kadar minik kuzumuz sağlıkla gelsin insallah

Tek solukta yazmışım maşallah merak ettiğiniz bişey varsa diyin şuan hala inanamiyorum bebek olduguna 4 haftalikmis ve haşhaş boyutundaymis haşhaş diye sevip duruyorum evin içinde

Aynen öyle canım bu sıkıntılı süreç biter en azından bayram sonrasına inşallah sen nasılsın bu arada daha iyi misin
İçimde bir haşhaş varmış 1 mm boyunda çok garip bir şey hala inanamıyorum korkulu hissediyorum gebe kalmaya çalışırken bu kısımları hiç dusunmemistim kanamam da azalmış artık şükür bilmiyorum işte hamileymisim ben diyorum

Tek solukta yazmışım maşallah merak ettiğiniz bişey varsa diyin şuan hala inanamiyorum bebek olduguna 4 haftalikmis ve haşhaş boyutundaymis haşhaş diye sevip duruyorum evin içinde
Yok canım hepsini yazmışsın çok sağol sev sev tadını çıkar Allahım hepimize nasip etsin inşallah

İş ciddiye binince bi garip oluyo insan dimi ama çok güzel ya çok sevindim gerçekten saglikla gelsin melegimiz

Sutlaac ozaman dikkat et testlerde gerçekten göstermeyebilir kendini buna aldanıp sende benim gibi yok sanıp tedbirli olmazsan kötü olur sonucu o yüzden umutla bekle
Aynen canım 10 mayıs gibi anca belli olur sanki sen hamile misin?

Benim kırmızılar da geldi kızlar sen nasılsın bu arada G Gizoludi dün nasıl geçti hayırlı haberler vardır inşallah
Ameliyattan sonra dün biraz zor geçti kuzu. Ama bugün daha iyiyim. Hem iyi hem kötü haberler var. Tüplerin biri kapalıymış malesef ama diğeri açık dedi. Bir de Endometriose buldum dedi çok ufak ufak ama yaygındı onları temizledim dedi sanırım Türkçe de çikolata kisti deniyor. Rahim içi dokunun karın içinde de büyümesi olarak açıkladı doktor. O da sebep olurmuş kısırlığa onlar temizlenmiş oldu işte. Şimdi 6 ay denemeye devam bunun 2-3 ayı gene klomifenle yaparız istersen dedi sonra da gene olmazsa 6 ay sonra tüp bebeğe sevk verecekmiş. Haberler böyle benden. Hala hastanedeyim.

Iyi tarafından bakalım canım baya sıkıntı oluşturan şeyleri temizlemiş zaten rahim filminden sonra çoğu insan gebe kaliyomus inşallah sende onlardan olacaksin hemen bu mutlu haberi alman nasip olurda çektiğin bütün sıkıntıları unutursun birden sevindim problemlerin tespit edilip giderilmesine yoksa insan boşa kürek çektiğini düşünüyo bende arastiricam şimdi rahim filmini adetin kaçıncı günü çekiliyodu acaba

sutlaacc canım sen rahim filmi çektirdin diye hatırlıyorum anestezi ile mi yaptırdın yoksa normal mi bu ay bana da cekelim dedi doktor ama anestezi konusunda kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…