Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bu ay değişen bişey olmadı idrar testinde silik cikinda kan verdim orda da değerim düşük çıktı doktor bebek varsa tutamamayabilir adet olabilirsin demişti öyle de oldum iki gün adet gördüm sadece yine klomene devam ediyorum bu ayda tutmazsa diğer adet dongume sıra gelince rahim filmi cektircem,

Üzüldüm canım ya ama herşeyin hayırlısı bende bu ay olmadi gibi hissediyorum ama umut işte ne bilim insallah hepimiz için hayırlısı olur benim de olmazsa rahim filmi cekilcek

Üzüldüm canım ya ama herşeyin hayırlısı bende bu ay olmadi gibi hissediyorum ama umut işte ne bilim insallah hepimiz için hayırlısı olur benim de olmazsa rahim filmi cekilcek
İnşallah olurda gerek kalmaz ama rahim filmi içinde baya tedirginim bu ayda olmayacak biliyorum eni sonu çekilecek o film gibi geliyor bana

İnşallah olurda gerek kalmaz ama rahim filmi içinde baya tedirginim bu ayda olmayacak biliyorum eni sonu çekilecek o film gibi geliyor bana
Bende hiç istemiyorm ama mecbur kalınca da yaptırcaz artık benim bi o kaldı yapılcak bide eşim sperm testi yaptırcak bakalım inşallah hiç birine gerek kalmaz

Bende hiç istemiyorm ama mecbur kalınca da yaptırcaz artık benim bi o kaldı yapılcak bide eşim sperm testi yaptırcak bakalım inşallah hiç birine gerek kalmaz
Bugün öğrendim hamileymisim takvim dışı kanama olunca şüphelendim test yaptım çift çizgi çıktı net şekilde sonrasında da kannverdim orda da değerlerim yüksek çıktı hemen kendi doktoruna gittim düşük riski varmış ilaç ve iğne verdi hem sevinç hem üzüntüyü aynı zamanda yaşıyorum kızlar

Aaaa nasıl sevindim canım anlatamam ya gözün aydın valla ne diyeceğimi bilemiyorum şuan Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın insallah benim de bugün 14. Gün ve test negatif cıktı çok üzülmüştüm bu haberi duymak gerçekten iyi geldi canım çok sevindim bize süreci anlatır mısın kaçıncı gün öğrenmiş oldun yani bebişini

Bugün 14. Gündü test yaptım malesef yine negatif moral anlamında baya çöktüm Ama ne diyelim her şeyin hayırlısı umut hep var G Gizoludi
Hayırlısı olsun canım moralmen çöküyoruz çok normal ama toparlarsın inşallah kendini hemen. Yeni ay yeni umutlar

İnşallah canım. Sen tekrar gidecek misin doktora ?
Bu ay için olmazsa gel rahim filmi cekelim dedi ama bu ay boşa gecer gibi şu tam kapanma falan da var ya gidip gelmek biraz daha zor olur önümüzdeki ay falan belki gidip rahim filmi cektiririm senin doktor kaç defa dedi klomen tedavisine benim ki 3 de son dedi

Evet var canım bana günde bir iç dedi beş gün ama Selizay arkadaşımıza da doktor iki tane aynı anda iç demiş öyle içmiş bende son iki gün iki tane birden içtim belki daha çabuk büyür diye sen doktorun nasıl dediyse öyle iç

Kızlar, bu klomen ne işe yarıyor? Yanlışlıkla bir tane içtim regl döneminde, zararı olur mu ki? Hormonal ilaç olduğu için korkuyorum, kadınlarda ne etkileri var ki?

Canım günde 3 tane içen bile var, doktor yumurtlama durumu ve kan değerlerine göre ideal dozu ayarlıyor. Ben de aynı anda iki tane içtim akşamları bu arada agnucaston u doktor mu önerdi, nasıl kullandın anlatır mısın lütfen

Aynen canım öyle yaptım 3 ay kullandım ama malesef olmadi

Aah ah keşke üzülmesek ama elde de değil işte. Ben bugün ameliyat olacağım kuzum. Önümüzdeki aya beraber başlarız inşallah umutlanmaya
Inşallah çok güzel geçer herşeyin daha güzel olacağı bi başlangıç olur senin için Güzel haberlerini bekliyorum inşallah kendini iyi hissedince yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…