Tamam canım perşembe cuma gibi yazarım durumu nasipseİnşallah canım ya Allah nasip etsin hepimize Haber ver test yaparsan kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım perşembe cuma gibi yazarım durumu nasipseİnşallah canım ya Allah nasip etsin hepimize Haber ver test yaparsan kuzum
Üzüldüm canım ya ama herşeyin hayırlısı bende bu ay olmadi gibi hissediyorum ama umut işte ne bilim insallah hepimiz için hayırlısı olur benim de olmazsa rahim filmi cekilcekBenimde bu ay değişen bişey olmadı idrar testinde silik cikinda kan verdim orda da değerim düşük çıktı doktor bebek varsa tutamamayabilir adet olabilirsin demişti öyle de oldum iki gün adet gördüm sadece yine klomene devam ediyorum bu ayda tutmazsa diğer adet dongume sıra gelince rahim filmi cektircem,
İnşallah olurda gerek kalmaz ama rahim filmi içinde baya tedirginim bu ayda olmayacak biliyorum eni sonu çekilecek o film gibi geliyor banaÜzüldüm canım ya ama herşeyin hayırlısı bende bu ay olmadi gibi hissediyorum ama umut işte ne bilim insallah hepimiz için hayırlısı olur benim de olmazsa rahim filmi cekilcek
Bende hiç istemiyorm ama mecbur kalınca da yaptırcaz artık benim bi o kaldı yapılcak bide eşim sperm testi yaptırcak bakalım inşallah hiç birine gerek kalmazİnşallah olurda gerek kalmaz ama rahim filmi içinde baya tedirginim bu ayda olmayacak biliyorum eni sonu çekilecek o film gibi geliyor bana
Bugün öğrendim hamileymisim takvim dışı kanama olunca şüphelendim test yaptım çift çizgi çıktı net şekilde sonrasında da kannverdim orda da değerlerim yüksek çıktı hemen kendi doktoruna gittim düşük riski varmış ilaç ve iğne verdi hem sevinç hem üzüntüyü aynı zamanda yaşıyorum kızlarBende hiç istemiyorm ama mecbur kalınca da yaptırcaz artık benim bi o kaldı yapılcak bide eşim sperm testi yaptırcak bakalım inşallah hiç birine gerek kalmaz
Aaaa nasıl sevindim canım anlatamam ya gözün aydın valla ne diyeceğimi bilemiyorum şuan Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın insallah benim de bugün 14. Gün ve test negatif cıktı çok üzülmüştüm bu haberi duymak gerçekten iyi geldi canım çok sevindim bize süreci anlatır mısın kaçıncı gün öğrenmiş oldun yani bebişiniBugün öğrendim hamileymisim takvim dışı kanama olunca şüphelendim test yaptım çift çizgi çıktı net şekilde sonrasında da kannverdim orda da değerlerim yüksek çıktı hemen kendi doktoruna gittim düşük riski varmış ilaç ve iğne verdi hem sevinç hem üzüntüyü aynı zamanda yaşıyorum kızlar
Inşallah kuzum ya güzel günler bizi bekliyodur umarim sen ne durumdasın iğne kaç gun oldu şimdiHayırlısı olsun canım moralmen çöküyoruz çok normal ama toparlarsın inşallah kendini hemen. Yeni ay yeni umutlar
İnşallah canım 4. Gün daha canım adetime de 1 hafta var aslında bu ay bi değişik olduInşallah kuzum ya güzel günler bizi bekliyodur umarim sen ne durumdasın iğne kaç gun oldu şimdi
Hadi bakalım hayırlısı insallah kuzum Allah büyüktür bu ay nasip eder insallah mucizenin haberini almayiİnşallah canım 4. Gün daha canım adetime de 1 hafta var aslında bu ay bi değişik oldu
İnşallah canım. Sen tekrar gidecek misin doktora ?Hadi bakalım hayırlısı insallah kuzum Allah büyüktür bu ay nasip eder insallah mucizenin haberini almayi
Bu ay için olmazsa gel rahim filmi cekelim dedi ama bu ay boşa gecer gibi şu tam kapanma falan da var ya gidip gelmek biraz daha zor olur önümüzdeki ay falan belki gidip rahim filmi cektiririm senin doktor kaç defa dedi klomen tedavisine benim ki 3 de son dediİnşallah canım. Sen tekrar gidecek misin doktora ?
Evet var canım bana günde bir iç dedi beş gün ama Selizay arkadaşımıza da doktor iki tane aynı anda iç demiş öyle içmiş bende son iki gün iki tane birden içtim belki daha çabuk büyür diye sen doktorun nasıl dediyse öyle içMerhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Canım günde 3 tane içen bile var, doktor yumurtlama durumu ve kan değerlerine göre ideal dozu ayarlıyor. Ben de aynı anda iki tane içtim akşamları bu arada agnucaston u doktor mu önerdi, nasıl kullandın anlatır mısın lütfenMerhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Aynen canım öyle yaptım 3 ay kullandım ama malesef olmadiEvet var canım bana günde bir iç dedi beş gün ama Selizay arkadaşımıza da doktor iki tane aynı anda iç demiş öyle içmiş bende son iki gün iki tane birden içtim belki daha çabuk büyür diye sen doktorun nasıl dediyse öyle iç
Inşallah çok güzel geçer herşeyin daha güzel olacağı bi başlangıç olur senin için Güzel haberlerini bekliyorum inşallah kendini iyi hissedince yaz mutlakaAah ah keşke üzülmesek ama elde de değil işte. Ben bugün ameliyat olacağım kuzum. Önümüzdeki aya beraber başlarız inşallah umutlanmaya