- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
Çatlatma iğnesi için ayrıca para mı aliyorlar ne kadar ödüyorsun kardescezimDevlette yapıyolarsa daha iyi olur aslında bizim için çünkü iğne falan derken biraz zorliycak bu ay bizi. O zaman önce randevu alıp gitcez sonra da test için gün alıcaz peki teşekkür ederim canım
Ya işte sizin gittiğiniz gibi işini hakkıyla yapanlarda var benim ki gibi daha fazla nasıl para alırız diye bakanlar da varNasilda fazlaymış öyle ben 140 lira ödüyorum üzerinden bir ay geçse bile eğer muane olmayacaksam kontrol amacali gittiysem doktorum kayıt işlemden paramı iade ettiriyor
Kafama takılıyordu bu hormon testleri hiç yaptırmamıştım değerlerin normal çıkması rahatlattı biraz geriye bi rahim filmi kaldı bakalım onu da olmazsa diğer ay cekelım dediEn korkutucu şey FSH degerinin çok yukzek olmasıdır arkadaşımda 80leri bile görmüştük ama 0 10 aralığındaki değer çok güzeldir korkma daha da düşer o çok değişken bir şey
Çok şükür onun için almiyo artık hastaneÇatlatma iğnesi için ayrıca para mı aliyorlar ne kadar ödüyorsun kardescezim
Kötü düşünmeyelim bence canım geçen ay ara verdiğim de benim de ara ara sancim oldu adetim de baya sancılı geçti ama çok şükür bişey çıkmadı ultrason da içini ferah tut
Az önce baktm kahverengi lekeler gelmiş soğan suyu içiyorum o mu etkiliyor çözemedimKötü düşünmeyelim bence canım geçen ay ara verdiğim de benim de ara ara sancim oldu adetim de baya sancılı geçti ama çok şükür bişey çıkmadı ultrason da içini ferah tut
Aaa evet olabilir bak çünkü benimde yumurtlama günlerinde gelen akintim çok açık kahverengiydi ama damla şeklinde değil baya böyle yumurta beyazı diyolar ya o kıvamda yoğundu yaniAz önce baktm kahverengi lekeler gelmiş soğan suyu içiyorum o mu etkiliyor çözemedim
Bende de sık sık oluyor o his ama şimdiye kadar bir kere kist gördü doktor o da reglimle zaten kayboldu. Hiç takma sen kafanı.
Konuş bakalım canım. Hayırlısı olsun hakkımızdaG Gecemsisutlaacc E Evdekikadin regli ağrılarım iyice arttı kızlar malesef. Eşim de is seyahatine gideceği için erken test yaptım. Kendi istedi nedense bu sefer. Kırmak istemedim. Regli olmama 3 gün var bu erken testle de 4 gün öncesinden %99 doğru sonuç veriyormuş. Malesef negatif. Regliyi bekliyorum. Bu 3. denemeydi. Bu sefer gittiğimde ama doktorla konuşacağım 5 kere denemek yerine hemen sonraki adıma geçebilir miyiz diye çünkü eşim ağustosta itibaren daha sık seyehatlere gidecek bazen ayda 2 gün gelecek eve o zamana kadar elimizde olan süreyi iyi değerlendirmemiz lazım. Şimdi tuplerimin bile açık olmadığını bilmeden böyle devam etmek artık mantıklı gelmiyor bana. Sizin nasıl durumlar? Ne asamalardasiniz?
Peki senin hsg falan cekilmis miydi canım? Benim cekilmedi yani o yüzden boşa mi kürek çekiyoruz belli değil. Ben de belki son bir kere daha denerim doktor illa deneyelim derse ama yoksa benim de niyetim yok bakalım konuşunca doktorla gene haber veririm. Bir de 33 yaşındayım artık yani zaman tersine işliyorKonuş bakalım canım. Hayırlısı olsun hakkımızdavalla insan yoruluyor artık
Benimde 3. Kullanım da olumsuz adet oldum doktor yeniden kullan dedi klomeni. İstemiyorum aslında ama sonra 2 ay dinlendiririz dedi. Pek umudum yok bi daha kullanırım sonra başka bir doktora giderim diyorum bakalım ne olacak.
Haklısın canım bende 30 oluyorum. Çekinmedim bir kere gebe kaldım diye ama çekinmek gerekiyor galiba yine olumsuz olursa. Ramazanda zaten dinlenmek istiyordum kullanırım yine ama çokda bi beklenti içine girmeden. Sen sor rahim filmini bakalım olamdı aşılama mı?Peki senin hsg falan cekilmis miydi canım? Benim cekilmedi yani o yüzden boşa mi kürek çekiyoruz belli değil. Ben de belki son bir kere daha denerim doktor illa deneyelim derse ama yoksa benim de niyetim yok bakalım konuşunca doktorla gene haber veririm. Bir de 33 yaşındayım artık yani zaman tersine işliyor
Ahh bebekimmmm üzülme hepimiz aynı durumdayız baya ilerledik ama yumurtalar baya büyüyor bı tek çatlaması kalıyor onuda bir iki ay içinde asacagimizi düşünüyorum ben adım adım gidiyoruz resmen pes etmeG Gecemsisutlaacc E Evdekikadin regli ağrılarım iyice arttı kızlar malesef. Eşim de is seyahatine gideceği için erken test yaptım. Kendi istedi nedense bu sefer. Kırmak istemedim. Regli olmama 3 gün var bu erken testle de 4 gün öncesinden %99 doğru sonuç veriyormuş. Malesef negatif. Regliyi bekliyorum. Bu 3. denemeydi. Bu sefer gittiğimde ama doktorla konuşacağım 5 kere denemek yerine hemen sonraki adıma geçebilir miyiz diye çünkü eşim ağustosta itibaren daha sık seyehatlere gidecek bazen ayda 2 gün gelecek eve o zamana kadar elimizde olan süreyi iyi değerlendirmemiz lazım. Şimdi tuplerimin bile açık olmadığını bilmeden böyle devam etmek artık mantıklı gelmiyor bana. Sizin nasıl durumlar? Ne asamalardasiniz?
Ya hsg ya da direk Laporoskopik bir ameliyatla bakıyorlar. Zaman kaybetmemek için hsg yerine ameliyat olabilir. Çünkü hsg de birşey görürlerse ameliyatlık iki iş. Hsg ya da Ameliyat sonrasında da sonuca göre ilerleyecek. Heralde ya aşılama ya tüp bebek ben de bilmiyorum ki. Burda nasil devam ediyor onu da sorarım doktora. Sen daha önce gebe kaldın mı? Ne zamandı?Haklısın canım bende 30 oluyorum. Çekinmedim bir kere gebe kaldım diye ama çekinmek gerekiyor galiba yine olumsuz olursa. Ramazanda zaten dinlenmek istiyordum kullanırım yine ama çokda bi beklenti içine girmeden. Sen sor rahim filmini bakalım olamdı aşılama mı?
Ya benim yumurtalar kendiliğinden de çatlıyor. Bu sefer iğne olmadan çatladı. Başka birsey olabilir ben de bilmiyorum. Ya tüpler kapalı Ya başka birsey. Geçen ay çok üzülmüştüm bu ay daha iyiyim ya. Bu sonuçlara da alışıyor insan galiba ama umutsuzluğa kapılmamak lazim ne olursa olsun. Daha çok başındayız zaten yolun. Aynen dediğin gibi adım adım...Ahh bebekimmmm üzülme hepimiz aynı durumdayız baya ilerledik ama yumurtalar baya büyüyor bı tek çatlaması kalıyor onuda bir iki ay içinde asacagimizi düşünüyorum ben adım adım gidiyoruz resmen pes etme
Hadi hayırlısı olsun hakkımızda. Benim doktorum sadece bu işle uğraşan bir doktor değil ya ama iyi bir doktor yine de. Ama bu alanda özellikle çalışan doktor bulmak bence de aslında daha iyi olurdu. Benim oturduğum şehirde var mı araştırmam lazım. Biri daha bana böyle dediğin gibi akıl verdi aslında dinlemek lazım.Burda ebem bana kadın doğum doktorları gebeliği takip ve doğum için tercih edilme li eğer çocuk olmuyorsa sadece bu işle uğraşan doktora gitmelisin burda işlerin uzar sabrın yetmez yaşın 30 olmuş zaten dedi bı doktor ismi söyledi hiç görmedim tanımıyorum ama burda çok meşhur Türkiye'nin dört bi yanindan adama geliyorlar dedi sadece birazcık pahalıdır muameleri ama bir iki gitmeye iyi haberi alırsın verdiğin paraya değer demişti bı randevu 500 falanmis onuda gücüm kaldırmıyor ama benimde aklımda o var bu sefer olmazsa bu kereliğine gitmeli miyim diye düşündüm zaten testleri falan yaptırdık bide bu adam ne diycek ne yapcak ne tedavi vercek onu görmek istedim suanki planım o yani bu ay da olmazsa o doktora goruncem
Anladım canım orda sırayla herşey galiba demi? Ben tam bir sene önce hamile kaldım ama düşük oldu bir daha kalamadımYa hsg ya da direk Laporoskopik bir ameliyatla bakıyorlar. Zaman kaybetmemek için hsg yerine ameliyat olabilir. Çünkü hsg de birşey görürlerse ameliyatlık iki iş. Hsg ya da Ameliyat sonrasında da sonuca göre ilerleyecek. Heralde ya aşılama ya tüp bebek ben de bilmiyorum ki. Burda nasil devam ediyor onu da sorarım doktora. Sen daha önce gebe kaldın mı? Ne zamandı?