Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yaz canım çıkınca merak ederim. Ben de doktora gidince haber veririm gene. Bu gün de hafiften gene regli ağrılarım başladı gibi ama önemli değil bu ay çatlamayı kaçırmıştı zaten doktor. Igne bile yapılmama gerek kalmadı. Biz de 2 kere sadece değerlendirmeye çalıştık ama işte yumurtlama hangi gün tam belli olmadığı için düşük bir ihtimaldi zaten. Regli olursam da yazarım gene. 😊😁
Değerlerin normal yazmış canım doktor ama ben biraz araştırdım e2 24 çıkmış benim biraz düşük galiba genelde 35 40 civarı çıkiyomus ama doktor normal yazmış bilemedim önümüzdeki perşembe tekrar yumurta takibi var o zaman yüzyüze tekrar konusucam nasipse 😊 hiç belli olmaz belki de denk getirmişsinizdir olmaz dediğimiz anda olurmuş bazı şeyler ama inşallah hayırlısı olur gec olsun da güç olmasin🤲🥰

Değerlerin normal yazmış canım doktor ama ben biraz araştırdım e2 24 çıkmış benim biraz düşük galiba genelde 35 40 civarı çıkiyomus ama doktor normal yazmış bilemedim önümüzdeki perşembe tekrar yumurta takibi var o zaman yüzyüze tekrar konusucam nasipse 😊 hiç belli olmaz belki de denk getirmişsinizdir olmaz dediğimiz anda olurmuş bazı şeyler ama inşallah hayırlısı olur gec olsun da güç olmasin🤲🥰
Amiin canım inşallah. Bence de konuşmak lazım. Aklımızda kalmasından iyidir. Bazen de gözden kacirabiliyorlar. Benim D vitaminim çok düşük çıkmıştı mesela doktor hersey iyi demişti sonra tahlil sonucunu istedim orda farketti ikinci sefer bakınca. Ocaktan beri D vitamini kullanıyorum.

Ben de sabah 1 akşam 1 şeklinde kullanıyorum doktor öyle söyledi ama eczane üzerine etiket yapıştırmıştı. Günde 2 tane tek seferde yazıyordu. Yani o şekilde de kullanımı mevcut demek ki.

Saçmalık ya normalde bende senin gibi muayene ucreti veriyodum yumurta takibini yapıyordu zaten ilaçtan sonra 2. Gitmeye iğneyi yapiyo kaç aydır böyle bişey yoktu bu ay doktorun yanından çıktıme siz şu kadar daha ücret ödeyeceksiniz yoksa yumurta takibi yapmaz doktor mecburen ödedim son ay diye ama içime sinmeyen bi durum yani
Bencede çok saçma zaten ayda iki kere muayene ücretine para veriyoruz bence sen onu bi araştır varsa başka alternatif değiştir hatta

Bencede çok saçma zaten ayda iki kere muayene ücretine para veriyoruz bence sen onu bi araştır varsa başka alternatif değiştir hatta
Öyle yapicam ya insanların zorda kalmalarını kullanıp bu şekilde haksız para almaları sinir bozucu 😒 bu arada hormon testlerine normal demiş doktor sana da yazayım mı sonucları az çok yorumun olur belki doktor la yüzyüze görüşmedim daha

Amiin canım inşallah. Bence de konuşmak lazım. Aklımızda kalmasından iyidir. Bazen de gözden kacirabiliyorlar. Benim D vitaminim çok düşük çıkmıştı mesela doktor hersey iyi demişti sonra tahlil sonucunu istedim orda farketti ikinci sefer bakınca. Ocaktan beri D vitamini kullanıyorum.
Ya işte bu gözden kaçma durumu çok sıkıntı ya farketmeyedebilirler sonra zaman kaybı işte 🤷‍♀️

Öyle yapicam ya insanların zorda kalmalarını kullanıp bu şekilde haksız para almaları sinir bozucu 😒 bu arada hormon testlerine normal demiş doktor sana da yazayım mı sonucları az çok yorumun olur belki doktor la yüzyüze görüşmedim daha
Öyle gerçekten 😞 Yaz canım .

Normal gözüküyor hepsi canım 🥰
Doktor da normal yazmış en azından bu güzel haber 🤗 çok sağol canım 🥰 birde ne sorcam sana diyorum ki ben catlatma günü gelene kadar eşim de bi sperm testi yaptırsa o hemen yapılır mı ki gitsek eşin yaptırmıştı galiba dimi o yuzden sana sorayım dedim

Doktor da normal yazmış en azından bu güzel haber 🤗 çok sağol canım 🥰 birde ne sorcam sana diyorum ki ben catlatma günü gelene kadar eşim de bi sperm testi yaptırsa o hemen yapılır mı ki gitsek eşin yaptırmıştı galiba dimi o yuzden sana sorayım dedim
Bencede normal olması çok iyi canım benim prolaktin biraz yüksekti. Evet eşim yaptırdı aynı gün çıkıyor sonuç Ama biz devlette yaptırdık önce gün verdi bir kaç gün sonrasına şimdiden gidin bencede

Bencede normal olması çok iyi canım benim prolaktin biraz yüksekti. Evet eşim yaptırdı aynı gün çıkıyor sonuç Ama biz devlette yaptırdık önce gün verdi bir kaç gün sonrasına şimdiden gidin bencede
Devlette yapıyolarsa daha iyi olur aslında bizim için çünkü iğne falan derken biraz zorliycak bu ay bizi. O zaman önce randevu alıp gitcez sonra da test için gün alıcaz peki teşekkür ederim canım 🥰😘

Devlette yapıyolarsa daha iyi olur aslında bizim için çünkü iğne falan derken biraz zorliycak bu ay bizi. O zaman önce randevu alıp gitcez sonra da test için gün alıcaz peki teşekkür ederim canım 🥰😘
Aynen bizde özele para vermek istemedik . Rica ederim canım 🥰❤️

Çok sağol kuzum 🤗 her ay gidip normal muayene ucreti ödüyodum bu ay gittim yumurta takibi tüp bebek tedavisine girdiği için 500 lira olucakmış yoksa yumurta takibi yapmiyomus doktor emrivaki yapmaları baya sinir bozucu oldu teste de ayrı para bu ay olumsuz olursa gitmim diyorum artık sizde nasıl oluyo muayeneden ayrı bi para ödüyo musun sen
Nasilda fazlaymış öyle ben 140 lira ödüyorum üzerinden bir ay geçse bile eğer muane olmayacaksam kontrol amacali gittiysem doktorum kayıt işlemden paramı iade ettiriyor

E2 = 24.86
Tsh =1.05
Prolaktin= 13.74
Fsh= 8.75
Lh=4.31
En korkutucu şey FSH degerinin çok yukzek olmasıdır arkadaşımda 80leri bile görmüştük ama 0 10 aralığındaki değer çok güzeldir korkma daha da düşer o çok değişken bir şey

X