Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 3. Günüm adetin kan verdim bugüne yetişmez dediler tedaviye başlayacaktık 4.günü başlansa geç kalmış olur muyuz acaba bilginiz varmı
Klomen tedavisiyse eğer 5. Günü başlanıyo ilaca canım senin durumunda bi farklılık yoksa 5. Günü tabi doktorun söyler yine

Aynen hadi hayırlısı inşallah kuzum
Çok sağol kuzum her ay gidip normal muayene ucreti ödüyodum bu ay gittim yumurta takibi tüp bebek tedavisine girdiği için 500 lira olucakmış yoksa yumurta takibi yapmiyomus doktor emrivaki yapmaları baya sinir bozucu oldu teste de ayrı para bu ay olumsuz olursa gitmim diyorum artık sizde nasıl oluyo muayeneden ayrı bi para ödüyo musun sen

Alla alla tüp bebek bambaşka bir şey. Ben normal muayene ücreti veriyorum canım 200₺ şimdi birde acıbademe randevu aldım 275₺ ymiş sanırım orası da. Ama yumurta takibi diye ayrıca vermiyordum ben.

Alla alla tüp bebek bambaşka bir şey. Ben normal muayene ücreti veriyorum canım 200₺ şimdi birde acıbademe randevu aldım 275₺ ymiş sanırım orası da. Ama yumurta takibi diye ayrıca vermiyordum ben.
Saçmalık ya normalde bende senin gibi muayene ucreti veriyodum yumurta takibini yapıyordu zaten ilaçtan sonra 2. Gitmeye iğneyi yapiyo kaç aydır böyle bişey yoktu bu ay doktorun yanından çıktıme siz şu kadar daha ücret ödeyeceksiniz yoksa yumurta takibi yapmaz doktor mecburen ödedim son ay diye ama içime sinmeyen bi durum yani

Hadi hayırlısıyla inşallah tahlillerin iyi çıkar. Ben de regliyi bekliyorum ona göre gidip konuşacağım belki sonraki adıma gecebiliriz biz de.

Hadi hayırlısıyla inşallah tahlillerin iyi çıkar. Ben de regliyi bekliyorum ona göre gidip konuşacağım belki sonraki adıma gecebiliriz biz de.
Sonuçlar çıkmış canım doktora mesaj attım bakalım pek anlamadığım için iyi mi kötü mü bilemiyorum şuan ama cevap gelince yazarım hemen senin için de hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun

Aynen yaz canım çıkınca merak ederim. Ben de doktora gidince haber veririm gene. Bu gün de hafiften gene regli ağrılarım başladı gibi ama önemli değil bu ay çatlamayı kaçırmıştı zaten doktor. Igne bile yapılmama gerek kalmadı. Biz de 2 kere sadece değerlendirmeye çalıştık ama işte yumurtlama hangi gün tam belli olmadığı için düşük bir ihtimaldi zaten. Regli olursam da yazarım gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…