Aynen öyle cnm bu ay dene ztn 2 3 ay veriyorlar klomen diğer ay denersin inşallah gerek kalmazInşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin güzel haberi duymayi bakalım klomeni deneyeyim bu ay inşallah olur olmazsa soğan kürünü de deneyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle cnm bu ay dene ztn 2 3 ay veriyorlar klomen diğer ay denersin inşallah gerek kalmazInşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin güzel haberi duymayi bakalım klomeni deneyeyim bu ay inşallah olur olmazsa soğan kürünü de deneyeyim
Inşallah canım çok sağol insan böyle konuşunca bile rahatlıyo teşekkür ederimAynen öyle cnm bu ay dene ztn 2 3 ay veriyorlar klomen diğer ay denersin inşallah gerek kalmaz
Aynrn öyle oluyor valla insan birine sorunca konusunca rahat ediyor sende sagol cnmInşallah canım çok sağol insan böyle konuşunca bile rahatlıyo teşekkür ederim
Kesinlikle öyle inşallah güzel sonuçlarımızı paylaşmakta nasip olurAynrn öyle oluyor valla insan birine sorunca konusunca rahat ediyor sende sagol cnm
Amin inşallah cnmKesinlikle öyle inşallah güzel sonuçlarımızı paylaşmakta nasip olur
Amin inşallah cnm
Canim ben bugün yumurta takibi için gittim henüz aktif yumurta yok ama hareketlenme var dedi pazartesi tekrar bakılacak inşallah hayırlısı olur sende durum neAmin inşallah cnm
Ne zaman bıraktınız ilacıCanim ben bugün yumurta takibi için gittim henüz aktif yumurta yok ama hareketlenme var dedi pazartesi tekrar bakılacak inşallah hayırlısı olur sende durum ne
Daha dün bitti klomen bugün gittim erken dimi yani pazartesi ye kadar aktif yumurta olur mu sizceNe zaman bıraktınız ilacı
erken olabilir canım bende yarın kontrole gitçem pazartesi son kez kullanmıştımNe zaman bıraktınız ilacı
Ozaman senin büyümüştür canım bırakali 4 gün olmuş oluyo yazar mısın yine de yarınerken olabilir canım bende yarın kontrole gitçem pazartesi son kez kullanmıştım
yazarım canım tabi inşallah büyümüştürOzaman senin büyümüştür canım bırakali 4 gün olmuş oluyo yazar mısın yine de yarın
Inşallah ya insan bi hevesle gidiyo güzel şeyler duymak için ben biraz anlamıştım zaten büyümedigi akinti falan hiç olmadi kasiklarda hafif sanci falan oluyomuş hiç bi farklılık hissetmedimyazarım canım tabi inşallah büyümüştür
evet olumsuz birşey duymaktan korkuyorum. bende de belirti pek yok ovulasyon testi yapıyorum o da silik.Inşallah ya insan bi hevesle gidiyo güzel şeyler duymak için ben biraz anlamıştım zaten büyümedigi akinti falan hiç olmadi kasiklarda hafif sanci falan oluyomuş hiç bi farklılık hissetmedim
Inşallah büyüyodur biz fark etmiyoruzdur diye düşünmek istiyorum olumlu düşünmeye çalışın moral de çok önmli ama ister istemez üzülüyoruzevet olumsuz birşey duymaktan korkuyorum. bende de belirti pek yok ovulasyon testi yapıyorum o da silik.
Valla kafama taka taka bi hal oldum. Benimde haftaya cuma kontrolüm zaman geçmiyorrrrInşallah büyüyodur biz fark etmiyoruzdur diye düşünmek istiyorum olumlu düşünmeye çalışın moral de çok önmli ama ister istemez üzülüyoruz
aynen canım sizin ilk kullanım mıydı klomeniInşallah büyüyodur biz fark etmiyoruzdur diye düşünmek istiyorum olumlu düşünmeye çalışın moral de çok önmli ama ister istemez üzülüyoruz
Evet ya zaman gecmiyo gerçekten eşim kızıyo takıntı yapıyorum diye ama elimde değil noldu oldu mu diye sürekli kafam da inşallah güzel haberler alırız hepimizdeValla kafama taka taka bi hal oldum. Benimde haftaya cuma kontrolüm zaman geçmiyorrrr
Evet daha önceki aylarda agnucaston kullandık fayda etmedi klomeni ilk defa bu ay kullandım bide ilave olarak folik asitaynen canım sizin ilk kullanım mıydı klomeni
anladım canım hayırlısıyla nasip olur inşallahEvet daha önceki aylarda agnucaston kullandık fayda etmedi klomeni ilk defa bu ay kullandım bide ilave olarak folik asit