Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin güzel haberi duymayi 🤗🤲 bakalım klomeni deneyeyim bu ay inşallah olur olmazsa soğan kürünü de deneyeyim
Aynen öyle cnm bu ay dene ztn 2 3 ay veriyorlar klomen diğer ay denersin inşallah gerek kalmaz 🤲🤲❤️

yazarım canım tabi inşallah büyümüştür :dua:
Inşallah ya insan bi hevesle gidiyo güzel şeyler duymak için ben biraz anlamıştım zaten büyümedigi akinti falan hiç olmadi kasiklarda hafif sanci falan oluyomuş hiç bi farklılık hissetmedim

Inşallah ya insan bi hevesle gidiyo güzel şeyler duymak için ben biraz anlamıştım zaten büyümedigi akinti falan hiç olmadi kasiklarda hafif sanci falan oluyomuş hiç bi farklılık hissetmedim
evet olumsuz birşey duymaktan korkuyorum. bende de belirti pek yok ovulasyon testi yapıyorum o da silik.

evet olumsuz birşey duymaktan korkuyorum. bende de belirti pek yok ovulasyon testi yapıyorum o da silik.
Inşallah büyüyodur biz fark etmiyoruzdur diye düşünmek istiyorum olumlu düşünmeye çalışın moral de çok önmli ama ister istemez üzülüyoruz😔

Inşallah büyüyodur biz fark etmiyoruzdur diye düşünmek istiyorum olumlu düşünmeye çalışın moral de çok önmli ama ister istemez üzülüyoruz😔
aynen canım :dua: sizin ilk kullanım mıydı klomeni

X