Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman yanlış anlamamışım neden acaba herkes sabah akşam 1 tane içmiş
Bu galiba kişiden kişiye değişiyor. Vücudun yumurtayı normal yollarla ne kadar geliştiriyor ne kadar ilaca ihtiyacı var onunla alakalı. Günde 2 tane dese doktorunuz sabah akşam şeklinde evet olabilir ama 2 tane Bi seferde içmek hiç duymadığım ve sıkıntı yaratacağını düşündüğüm birsey günde sabah akşam 2şer den 4 tane mi alacaksınız tek sefer de mi

Bu galiba kişiden kişiye değişiyor. Vücudun yumurtayı normal yollarla ne kadar geliştiriyor ne kadar ilaca ihtiyacı var onunla alakalı. Günde 2 tane dese doktorunuz sabah akşam şeklinde evet olabilir ama 2 tane Bi seferde içmek hiç duymadığım ve sıkıntı yaratacağını düşündüğüm birsey günde sabah akşam 2şer den 4 tane mi alacaksınız tek sefer de mi
Tek seferde sabah kahvaltıdan sonra 2 tane dedi 5 gün boyunca toplamda 10 tane anlamadığım neden sabah akşam değil de tek sefer de 2 tane olduğu

Tek seferde sabah kahvaltıdan sonra 2 tane dedi 5 gün boyunca toplamda 10 tane anlamadığım neden sabah akşam değil de tek sefer de 2 tane olduğu
Canım valla dediğim gibi bende kullandım burda da uzun süredir takip ediyorum açılan konuları fikir edinmek amaçlı ama hiç duymamıştım belki Bi yanlış anlaşılma olmuştur o sırada yada doğrudur dediği güvendiğiniz sürekli muayene olduğunuz biriyse farklı bi yöntem falan deniyordur diyecem artık 🙂

Canım valla dediğim gibi bende kullandım burda da uzun süredir takip ediyorum açılan konuları fikir edinmek amaçlı ama hiç duymamıştım belki Bi yanlış anlaşılma olmuştur o sırada yada doğrudur dediği güvendiğiniz sürekli muayene olduğunuz biriyse farklı bi yöntem falan deniyordur diyecem artık 🙂
Bakalım bende cevap bekliyorm daha dönmedi mesajıma dönsün mutlaka yazicam buraya bende şüphe ettim dedim acaba ben mi yanlış anladım bakalım çözücem inşallah 😊 çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz cevap verdiğiniz için 🤗

Dr um sağolsun yumurtlama günümü de söyledi ama olmadı benim bu ay da hayırlısı bakalım umarım sizin olur

Dr um sağolsun yumurtlama günümü de söyledi ama olmadı benim bu ay da hayırlısı bakalım umarım sizin olur
Inşallah en yakın zamanda yüzümüzü güldürecek haberler aliriz çok fazla umut bağlamak istemiyorum ama bi yandan da engel olamıyorum umarım güzel sonuçlar gelir 🤲

O zaman yanlış anlamamışım neden acaba herkes sabah akşam 1 tane içmiş
Sabah bir akşam bir tane içiyorum doktor seni muane etti ona göre de böyle kullanmani istemiştir benim salı bitcek cuma günü duruma gore çatlatma iğnesi yapcak

Bende 1 kere 5 kullandım onda da kimyasal gebelik oldu bunuda 3 de başladım cunku o zmn batla arasında az zmn oluyor Du
Benim klomeni ilk denemem bundan önce agnucaston kullandık o işe yaramadı malesef bakalım bunda sonuç ne olacak

X