Anladım canım. İnşallahYok regl oldum canm. İlaç kullanmadim parol dışında ne olur ne olmaz diye de nasip değilmişinşallah güzel haberler verirsin bize
Bu ay öyle yapayım demiştim ama ramazan olduğunu unutmusum yaKesinlikle hemen duş almamak gerekiyor bana doktorum bile dedi. Birincisi ilişkiden sonra nekadar sırt üstü yatarsan o kadar iyi. İkincisi de dediğin gibi sıcak suyla hemen iyi değilmiş. Ertesi gün sabaha falan bırak canım derim ben kesinlikle.
Kesinlikle canım bu ay biraz daha dikkat edeyim bu konularaÖyle dene istersen en azından yumurtlama da bikaç gün
Merhaba bn günde 4 tane kullanıyordm sabah 2 akşam 2. Dozuna senin durumuna göre doktorun karar verir bnce doktoruna güvenMerhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Evet kist yapabiliyor ama onlar zararsız ve hamilelikte geçiyor şu an bnde öyle olduCanım o nasıl doktor iki tane falan almayın aynı anda ben günde 1 tane aldığım halde 3 tane yumurtam oluşmuştu fazlası zarar kist falan yapabilir
Sağol canım 2 aydır öyle kullanıyorum bakalım bu ay 3. Ay ne diycek bilmiyorumMerhaba bn günde 4 tane kullanıyordm sabah 2 akşam 2. Dozuna senin durumuna göre doktorun karar verir bnce doktoruna güven
Hayırlısı inş kısa zamanda güzel haberler alırsın.ben sadece bir ay kullandm yumurtaların hareketlensin demişti doktor adet düzensizliğimde vardı bıraktıktan sonra 4.ay hamile kaldım bazen umutsuzlanıp doktoru sorguluyor insan ama elbetteki var bir bildikleriSağol canım 2 aydır öyle kullanıyorum bakalım bu ay 3. Ay ne diycek bilmiyorum
45 dk falan uzanmak yetiyormus canm aslında hepsi hikaye yeter ki Rabbim ol desinBu ay öyle yapayım demiştim ama ramazan olduğunu unutmusum ya
Öyle tabi keşke biraz sabredebilsek ama oda çok zor geliyo insallah hakkımızda hayırlısı olurHayırlısı inş kısa zamanda güzel haberler alırsın.ben sadece bir ay kullandm yumurtaların hareketlensin demişti doktor adet düzensizliğimde vardı bıraktıktan sonra 4.ay hamile kaldım bazen umutsuzlanıp doktoru sorguluyor insan ama elbetteki var bir bildikleri
Öyle tabi biz işte kendimize bi yerlerden sebep çıkarmaya çalışıyoruz45 dk falan uzanmak yetiyormus canm aslında hepsi hikaye yeter ki Rabbim ol desin
2 ya da 3.gun dyorlar sekreteriyle konuş aradan alır belkiÖyle tabi biz işte kendimize bi yerlerden sebep çıkarmaya çalışıyoruzcanik bişey sorcam bugün geldi benim adetim doktor 3. Günü gel dedi ama randevusu doluymuş 4. Gün gitsem olur mu acaba illa 3. Gün mu gitmek gerekiyo
Sana yazınca doktora da yazdım canım tamam gelebilirsin 4. Gün demiş perşembe gidicem nasipse2 ya da 3.gun dyorlar sekreteriyle konuş aradan alır belki
İyi barii. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırsın canm benimSana yazınca doktora da yazdım canım tamam gelebilirsin 4. Gün demiş perşembe gidicem nasipse
Inşallah canım hepimiz için herşey çok güzel olsunİyi barii. İnşallah bu ay olumlu sonuç alırsın canm benim
Evet bugün son gün bitiyor karantinadayız çıkamıyorum hem ramazan geliyor ondan sonraki ay gderim diyorum sadece aklma takılan benim yumurta kendiliğinden catlamıyor yine kiste dönüşecek onu eritmek için ugrasacaz tek sıkıntım bu. bakalım nasl olacakInşallah canım hepimiz için herşey çok güzel olsunsen napicaksin şimdi bu ay ara mi vereyim diyosun
Inşallah bu ay öyle olmaz ya hem vücut dinlenir biraz bakarsın kendiliğinden olur belli mi olur bu işlerEvet bugün son gün bitiyor karantinadayız çıkamıyorum hem ramazan geliyor ondan sonraki ay gderim diyorum sadece aklma takılan benim yumurta kendiliğinden catlamıyor yine kiste dönüşecek onu eritmek için ugrasacaz tek sıkıntım bu. bakalım nasl olacak
Duş konusunda bu ay bende özen göstericem insallaj en azından iğneden sonraki 1 haftaMerve geçmiş olsun tekrar umarım hayırlara vesile olur bu durumda. Ben bugün gittim doktora klomen ve glukofen den sonra çatlamaya hazır bir yumurtan var dedi gün aşırı değerlendirme yapın dedi bu ay ilk defa sütlü beyaz bir akıntım oldu kasıklarımda hafif sızılar var bu durum umutlandiriyor beni. Ayrıca duş konusunda en başta sormuştum doktoruma bir saat kadar kendine zaman tani iş görme sonra dusuna girebilirsin demişti
Sağol canm teşekkür ederimMerve geçmiş olsun tekrar umarım hayırlara vesile olur bu durumda. Ben bugün gittim doktora klomen ve glukofen den sonra çatlamaya hazır bir yumurtan var dedi gün aşırı değerlendirme yapın dedi bu ay ilk defa sütlü beyaz bir akıntım oldu kasıklarımda hafif sızılar var bu durum umutlandiriyor beni. Ayrıca duş konusunda en başta sormuştum doktoruma bir saat kadar kendine zaman tani iş görme sonra dusuna girebilirsin demişti
Evet canm bu ay dinlenyim birazInşallah bu ay öyle olmaz ya hem vücut dinlenir biraz bakarsın kendiliğinden olur belli mi olur bu işler