Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay öyle yapayım demiştim ama ramazan olduğunu unutmusum ya

Merhaba bn günde 4 tane kullanıyordm sabah 2 akşam 2. Dozuna senin durumuna göre doktorun karar verir bnce doktoruna güven

Canım o nasıl doktor iki tane falan almayın aynı anda ben günde 1 tane aldığım halde 3 tane yumurtam oluşmuştu fazlası zarar kist falan yapabilir
Evet kist yapabiliyor ama onlar zararsız ve hamilelikte geçiyor şu an bnde öyle oldu

Sağol canım 2 aydır öyle kullanıyorum bakalım bu ay 3. Ay ne diycek bilmiyorum
Hayırlısı inş kısa zamanda güzel haberler alırsın.ben sadece bir ay kullandm yumurtaların hareketlensin demişti doktor adet düzensizliğimde vardı bıraktıktan sonra 4.ay hamile kaldım bazen umutsuzlanıp doktoru sorguluyor insan ama elbetteki var bir bildikleri

Öyle tabi keşke biraz sabredebilsek ama oda çok zor geliyo insallah hakkımızda hayırlısı olur

45 dk falan uzanmak yetiyormus canm aslında hepsi hikaye yeter ki Rabbim ol desin
Öyle tabi biz işte kendimize bi yerlerden sebep çıkarmaya çalışıyoruz canik bişey sorcam bugün geldi benim adetim doktor 3. Günü gel dedi ama randevusu doluymuş 4. Gün gitsem olur mu acaba illa 3. Gün mu gitmek gerekiyo

2 ya da 3.gun dyorlar sekreteriyle konuş aradan alır belki

Inşallah canım hepimiz için herşey çok güzel olsun sen napicaksin şimdi bu ay ara mi vereyim diyosun
Evet bugün son gün bitiyor karantinadayız çıkamıyorum hem ramazan geliyor ondan sonraki ay gderim diyorum sadece aklma takılan benim yumurta kendiliğinden catlamıyor yine kiste dönüşecek onu eritmek için ugrasacaz tek sıkıntım bu. bakalım nasl olacak

Merve geçmiş olsun tekrar umarım hayırlara vesile olur bu durumda. Ben bugün gittim doktora klomen ve glukofen den sonra çatlamaya hazır bir yumurtan var dedi gün aşırı değerlendirme yapın dedi bu ay ilk defa sütlü beyaz bir akıntım oldu kasıklarımda hafif sızılar var bu durum umutlandiriyor beni. Ayrıca duş konusunda en başta sormuştum doktoruma bir saat kadar kendine zaman tani iş görme sonra dusuna girebilirsin demişti

Inşallah bu ay öyle olmaz ya hem vücut dinlenir biraz bakarsın kendiliğinden olur belli mi olur bu işler

Duş konusunda bu ay bende özen göstericem insallaj en azından iğneden sonraki 1 hafta

Sağol canm teşekkür ederim inşallah güzel haberler verirsin bize de umut olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…