Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolun kızlar ilaç içemiyorum sonuc belli olunca yazarım 😒

Evet malesef kist oluşturduğunu söylüyorlar bende korkuyorum bu ay annemde olduğum için tedaviye ara verdim kontrole de gidemedim arada kasık agrım oluyo acaba kist mi oldu diye korkuyo değilim açıkçası inşallah hepimiz için hayırlısı olur Rabbim isteyen herkese hayırlı , sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🥰
Korkmayin korkmayin ben de geçen ay oldu kist sonra kendiliğinden kayboldu regliyle beraber.

Ay canım şimdi gördüm geçmiş olsun çok inşallah bir an öncr hafifçe atlatırsın ilaç falan verdimi
Sağol canım iyi gibiyim ya çok ağır geçmiyor şükür. İlaçları almadım ben gerçi iğnenin 12.gunu kanda baktılar gebelik çıkmadı ama yine de içmiyorum eşim ciğerime inecek dye korkuyor 😒

Sağol canım iyi gibiyim ya çok ağır geçmiyor şükür. İlaçları almadım ben gerçi iğnenin 12.gunu kanda baktılar gebelik çıkmadı ama yine de içmiyorum eşim ciğerime inecek dye korkuyor 😒
İyice kesinleşsin negatif olduğu da olmadı kullanırsın canım takviye al bol bol Allah şifa versin.

Bakalım ya inşallah yoktur öyle aman aman agrım yok zaten sadece ultrasona girmedim ya bu ay acaba dedim
Pazartesi doktora gittim daha yeterince büyük değil dedi folikuller sonra da çarşamba sabah gitmiştim çatlamış kendiliğinden dedi 😒🙄 salı gecesini Allahtan nolur nolmaz diye degerlendirmistik ama bilmiyorum artık geç kaldık mı kalmadık mı. Sen naptin canım döndün mü evine?

Pazartesi doktora gittim daha yeterince büyük değil dedi folikuller sonra da çarşamba sabah gitmiştim çatlamış kendiliğinden dedi 😒🙄 salı gecesini Allahtan nolur nolmaz diye degerlendirmistik ama bilmiyorum artık geç kaldık mı kalmadık mı. Sen naptin canım döndün mü evine?
Hadi ya 😒 ama bi gün öncesinde değerlenirmişsin belki tutar Allahın izniyle Rabbim büyüktür sen olumlu düşünmeye çalış beyne olumlu sinyal göndermemiz lazimmis 😊 bende 1 2 güne dönüyorum nasipse eşim almaya gelicek sonra adeti bekliycem 3. Günü kontrole gidicem bakalım bizde durumlar ne

X