Gerçekten çok zor sureçlerden geçiyoruz hem kendi içinde bulunduğumuz durum hem dünyanın içinde bulunduğu durum her acıdan yıpratıcı bi dönem Allahım hepimize güç ve şifa versin inşallah
az önce çocukluk arkadaşımla konuştum bu dönem yaşadıklarımı ucundan bucagindan biliyo ve bana dedi ki sağlığınız huzurunuz yerinde cok şükür bunun da bi vakti var demekki ya sizden birine bişey olsaydı bunun için çare ariyo olsaydınız Allah korusun hasta olsaydınız kötü bişeyin içinde olsaydınız dedi söylediği çok doğru evet bunu da bende biliyorum kendi kendime çoğu zaman söylüyorum ama bazen öyle anlar oluyo ki dipte hissediyorum ve teselli cümlelerini başkasından duymaya ihtiyacım oluyo silkelenmek için ve burası bu yuzden çok güzel tedavide her aşamayı paylaşıyoruz ve birbirimize bu anlam da çok faydamız oluyo Aynı şeyleri yaşıyoruz her aşamayı paylaşıyoruz birbirimizi teselli ediyoruz umutsuzluğa kapatılmaktan kurtarıyoruz bunun gibi biçok güzel şey daha .. Biraz fazla konuştum kusura bakmayın bazen böyle doldugumuz anlar oluyo ve yine insanın derdini insan aliyo
❣