Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çok sık basım ağrıdığı için ben pek değişiklik hissetmedim benim en fazla kabızlık şikayetim oldu iğne ve hap kullanırken
Anladım canım. Belki mevsim gecisleri falan da sebep oluyor olabilir. Benim de pazartesi kontrolüm vardı. Henüz bir hareket yoktu ama zaten busefer folikullerin özellikle yavaş büyümesini istedik. Eşimin evde olduğu tarihe denk getirmek için. Cuma gel gene bakalım dedi. Cuma da tam hazır olmazsa kurtardık demektir. Pazartesi dönüyor eşim. Insallah onun dönüşüne denk gelecek gibi duruyor sen ne zaman dönüyorsun canım evine?

Ay inşallah ya yumurtanının da 1 gün yaşama süresi var hepsi denk gelir inşallah bende nasipse önümüzdeki cuma dönüyorum inşallah ama benim yumurtlama oldu galiba çünkü akintim sancim oldu azaldı artık umutlar önümüzdeki aya kaldı bende

3. Deneme mi yoksa bir ayda 3 çatlama iğnesi mi oldun. Kaçırmış olabilirim yazdıklarını hadi inşallah bu sefer olur istediğiniz gibi hersey. Benim bu ay 3. deneme olacak.
Bu 3.deneme canm ocakta başladık daha tutturamadık

Olsun bosver zaten ara vermiştin az kafan dağıldı bence bu daha önemli

İnşallah canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Iyiyim canım çok şükür üç dört gün önce akintim başladı benim de galiba ilacın etkisinden yumurtalar gelisiyo yine yada öyle hissediyorum bakalım inşallah nisan in ilk haftası kontrole gidicem yazarım gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…