Inşallah bu defa herşey cok güzel olurBu 3.iğne canm bekliyorum işte hiçbir belirti yok alıştım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah bu defa herşey cok güzel olurBu 3.iğne canm bekliyorum işte hiçbir belirti yok alıştım artık
Anladım canım. Belki mevsim gecisleri falan da sebep oluyor olabilir. Benim de pazartesi kontrolüm vardı. Henüz bir hareket yoktu ama zaten busefer folikullerin özellikle yavaş büyümesini istedik. Eşimin evde olduğu tarihe denk getirmek için. Cuma gel gene bakalım dedi. Cuma da tam hazır olmazsa kurtardık demektir. Pazartesi dönüyor eşim. Insallah onun dönüşüne denk gelecek gibi duruyor sen ne zaman dönüyorsun canım evine?Benim çok sık basım ağrıdığı için ben pek değişiklik hissetmedim benim en fazla kabızlık şikayetim oldu iğne ve hap kullanırken
3. Deneme mi yoksa bir ayda 3 çatlama iğnesi mi oldun. Kaçırmış olabilirim yazdıklarını hadi inşallah bu sefer olur istediğiniz gibi hersey. Benim bu ay 3. deneme olacak.Bu 3.iğne canm bekliyorum işte hiçbir belirti yok alıştım artık
Ay inşallah ya yumurtanının da 1 gün yaşama süresi var hepsi denk gelir inşallah bende nasipse önümüzdeki cuma dönüyorum inşallah ama benim yumurtlama oldu galiba çünkü akintim sancim oldu azaldı artık umutlar önümüzdeki aya kaldı bendeAnladım canım. Belki mevsim gecisleri falan da sebep oluyor olabilir. Benim de pazartesi kontrolüm vardı. Henüz bir hareket yoktu ama zaten busefer folikullerin özellikle yavaş büyümesini istedik. Eşimin evde olduğu tarihe denk getirmek için. Cuma gel gene bakalım dedi. Cuma da tam hazır olmazsa kurtardık demektir. Pazartesi dönüyor eşim. Insallah onun dönüşüne denk gelecek gibi duruyor sen ne zaman dönüyorsun canım evine?
Bu 3.deneme canm ocakta başladık daha tutturamadık3. Deneme mi yoksa bir ayda 3 çatlama iğnesi mi oldun. Kaçırmış olabilirim yazdıklarını hadi inşallah bu sefer olur istediğiniz gibi hersey. Benim bu ay 3. deneme olacak.
Baya güzel canım 21 mm inşallah bu kez sağlıkla tutarCanım güzel büyümüş yumurtam vardı 21 mm bide geriden gelen 15 mm var dün iğne oldum bakalım
Benim de 20 mm di umarım bu ay olur yaCanım güzel büyümüş yumurtam vardı 21 mm bide geriden gelen 15 mm var dün iğne oldum bakalım
Olsun bosver zaten ara vermiştin az kafan dağıldı bence bu daha önemliAy inşallah ya yumurtanının da 1 gün yaşama süresi var hepsi denk gelir inşallah bende nasipse önümüzdeki cuma dönüyorum inşallah ama benim yumurtlama oldu galiba çünkü akintim sancim oldu azaldı artık umutlar önümüzdeki aya kaldı bende
Benim de 3. deneme bu ay biz de ocakta başlamıştık. Hadi inşallah bu aya kısmet olur hepimizeBu 3.deneme canm ocakta başladık daha tutturamadık
Ohh ikinizinde bu ay güzel büyümüş kızlarBenim de 20 mm di umarım bu ay olur ya
Yaa sorma bi yandan öyle bi yandan da diyorum acaba kaçırdım mi şansımıOlsun bosver zaten ara vermiştin az kafan dağıldı bence bu daha önemli
Bakalım ben de merakla bekliyorum benim de hala belli değil bu ay denk gelecek miYaa sorma bi yandan öyle bi yandan da diyorum acaba kaçırdım mi şansımı
Ay inşallah senin ki denk gelir ya belki ucundan bucagindan yakalarsınızBakalım ben de merakla bekliyorum benim de hala belli değil bu ay denk gelecek mi
Ay sağol canım aynen inşallah bakalım heyecanla bekliyoruz. Cuma kontrol var bakalım büyüyen folikul var mı gorucez.Ay inşallah senin ki denk gelir ya belki ucundan bucagindan yakalarsınız
Hadi hayırlı haberler inşallah bizi de haberdar etAy sağol canım aynen inşallah bakalım heyecanla bekliyoruz. Cuma kontrol var bakalım büyüyen folikul var mı gorucez.
Amiinnn inşallah hayırlısı ileBenim de 3. deneme bu ay biz de ocakta başlamıştık. Hadi inşallah bu aya kısmet olur hepimize
İnşallah canım sen nasılsın nasıl gidiyorBaya güzel canım 21 mm inşallah bu kez sağlıkla tutar
Umarım canım sen ne zaman oldun iğne?Benim de 20 mm di umarım bu ay olur ya
Iyiyim canım çok şükür üç dört gün önce akintim başladı benim de galiba ilacın etkisinden yumurtalar gelisiyo yine yada öyle hissediyorum bakalım inşallah nisan in ilk haftası kontrole gidicem yazarım gelişmeleriİnşallah canım sen nasılsın nasıl gidiyor