Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi dusunmussun! Bence de insan kendine biraz bakinca, bakımli olunca bile benim halam degisiyor. Burda kuaförler bile açık değil hala 1 ay önce eşime kestirdim saclarimi yalvar yakar 😄 ama güzel kesti valla beğendim.
Ooo sen baya sanslıymışsın o zaman 😁😁 benim kinin öyle becerileri yok malesef 😁

Ooo sen baya sanslıymışsın o zaman 😁😁 benim kinin öyle becerileri yok malesef 😁
Ay benimkinin de yok 3 aydır yalvardım da anca ikna oldu. Makinesiyla o da düz kesti sadece yani çok bir beceri de lazım değil ahahahah 😄 az da gaza getirerek ay çok iyi yapıyorsun vay be nasıl böyle beceriklisin sen, aslanım koçum yaparsın 😂😎

Ay benimkinin de yok 3 aydır yalvardım da anca ikna oldu. Makinesiyla o da düz kesti sadece yani çok bir beceri de lazım değil ahahahah 😄 az da gaza getirerek ay çok iyi yapıyorsun vay be nasıl böyle beceriklisin sen, aslanım koçum yaparsın 😂😎
Aslansın kaplansın dedin hallettin yani 😂😂😂 ben de diyorum bazen öyle de gazla çalışmıyorum yalnız diyo 😂😂😬 ayy bu erkekler yok mu çok fenalar😬😬😂

Valla ya baksana insanlar birbirini görmeden de güzel arkadaşlıklar kurabiliyo😁😁🥰 insallah çok güzel şeyler paylasicaz burda 🥰
Bence de canım. Insallah! 💕 ben bugün yan etkilerini okudum klomifen in 🙈 biraz midem agridigi için artık okuyayim dedim. Keşke okumasaydim yok yok maşallah 😁 sen bakmis miydin hiç?

Bence de canım. Insallah! 💕 ben bugün yan etkilerini okudum klomifen in 🙈 biraz midem agridigi için artık okuyayim dedim. Keşke okumasaydim yok yok maşallah 😁 sen bakmis miydin hiç?
Yok ya bakmadım aslında aklımdaydı şu adetim az gelip kesilince kafama takıldı okuyayım dedim sonra da araştırmaya başlayınca çıkamıyorum yaaa🤭😁😁

Yok ya bakmadım aslında aklımdaydı şu adetim az gelip kesilince kafama takıldı okuyayım dedim sonra da araştırmaya başlayınca çıkamıyorum yaaa🤭😁😁
Aynen ben de o yüzden bugüne kadar bakmamıştım sadece doktora soruyordum direk ilacın içindeki kağıttan okudum. Regliyi arttırabilir diyor aslında bir daha gidince doktora sorarsın ama illa bu yan etkiler görülüyor da demiyor tabi

Aynen ben de o yüzden bugüne kadar bakmamıştım sadece doktora soruyordum direk ilacın içindeki kağıttan okudum. Regliyi arttırabilir diyor aslında bir daha gidince doktora sorarsın ama illa bu yan etkiler görülüyor da demiyor tabi
Ya bende şaşkınım ilk defa böyle oldu normalde 8 9 günde temizlenirim ben 4 5 Gün yoğun olur sonra akıntı ama bunda sadece 2 gün oldu sonrası sadece açık kahve akinti doktora da gidemedim kendi doktoruma gideyim diye bakalım nisan a kaldı nasipse 🤷‍♀️

Kızlar bu klomifeni kullanirken başarısı sorunu yaşadınız mı? Benim normalde başım senede 1 en fazla 2 kere ağrırdı şimdi her ay enaz 2 hafta ve ağrı kesiciyle bile bazen geçmiyor.

Kızlar bu klomifeni kullanirken başarısı sorunu yaşadınız mı? Benim normalde başım senede 1 en fazla 2 kere ağrırdı şimdi her ay enaz 2 hafta ve ağrı kesiciyle bile bazen geçmiyor.
Benim çok sık basım ağrıdığı için ben pek değişiklik hissetmedim benim en fazla kabızlık şikayetim oldu iğne ve hap kullanırken

X