Ooo sen baya sanslıymışsın o zamanÇok iyi dusunmussun! Bence de insan kendine biraz bakinca, bakımli olunca bile benim halam degisiyor. Burda kuaförler bile açık değil hala 1 ay önce eşime kestirdim saclarimi yalvar yakarama güzel kesti valla beğendim.
Sonuçlar dan bizi de haberdar et insallah bebiş haberiyle gelirsin sağlıklaAmin inşallah canım benim sağol ilgin için teşekkürler
Ay benimkinin de yok 3 aydır yalvardım da anca ikna oldu. Makinesiyla o da düz kesti sadece yani çok bir beceri de lazım değil ahahahahOoo sen baya sanslıymışsın o zamanbenim kinin öyle becerileri yok malesef
Aslansın kaplansın dedin hallettin yaniAy benimkinin de yok 3 aydır yalvardım da anca ikna oldu. Makinesiyla o da düz kesti sadece yani çok bir beceri de lazım değil ahahahahaz da gaza getirerek ay çok iyi yapıyorsun vay be nasıl böyle beceriklisin sen, aslanım koçum yaparsın
Ahahaha benimki de anlıyor tabi ama caktirmiyorAslansın kaplansın dedin hallettin yaniben de diyorum bazen öyle de gazla çalışmıyorum yalnız diyo ayy bu erkekler yok mu çok fenalar
Kesinlikle böyle şeyler eve neşe katıyor insanın enerjisi yükseliyo bazı şeyleri duymak güzelAhahaha benimki de anlıyor tabi ama caktirmiyorhem anlasalarda hoslarina gidiyor bence
Baya aynı kafadayiz ya ne güzelKesinlikle böyle şeyler eve neşe katıyor insanın enerjisi yükseliyo bazı şeyleri duymak güzel
Valla ya baksana insanlar birbirini görmeden de güzel arkadaşlıklar kurabiliyoBaya aynı kafadayiz ya ne güzel
Bence de canım. Insallah!Valla ya baksana insanlar birbirini görmeden de güzel arkadaşlıklar kurabiliyoinsallah çok güzel şeyler paylasicaz burda
Yok ya bakmadım aslında aklımdaydı şu adetim az gelip kesilince kafama takıldı okuyayım dedim sonra da araştırmaya başlayınca çıkamıyorum yaaaBence de canım. Insallah!ben bugün yan etkilerini okudum klomifen in biraz midem agridigi için artık okuyayim dedim. Keşke okumasaydim yok yok maşallah sen bakmis miydin hiç?
Aynen ben de o yüzden bugüne kadar bakmamıştım sadece doktora soruyordum direk ilacın içindeki kağıttan okudum. Regliyi arttırabilir diyor aslında bir daha gidince doktora sorarsın ama illa bu yan etkiler görülüyor da demiyor tabiYok ya bakmadım aslında aklımdaydı şu adetim az gelip kesilince kafama takıldı okuyayım dedim sonra da araştırmaya başlayınca çıkamıyorum yaaa
Ya bende şaşkınım ilk defa böyle oldu normalde 8 9 günde temizlenirim ben 4 5 Gün yoğun olur sonra akıntı ama bunda sadece 2 gün oldu sonrası sadece açık kahve akinti doktora da gidemedim kendi doktoruma gideyim diye bakalım nisan a kaldı nasipseAynen ben de o yüzden bugüne kadar bakmamıştım sadece doktora soruyordum direk ilacın içindeki kağıttan okudum. Regliyi arttırabilir diyor aslında bir daha gidince doktora sorarsın ama illa bu yan etkiler görülüyor da demiyor tabi
İnşallah canım benim ya İnşallah. Tabiki ilk işim sizlere haber vermekSonuçlar dan bizi de haberdar et insallah bebiş haberiyle gelirsin sağlıkla
Inşallah bu mutlu haberi alırız ya gerçekten böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacımız varİnşallah canım benim ya İnşallah. Tabiki ilk işim sizlere haber vermek
Evet öyle canım benim. Hepimiz güzel haberler verelim inşallah.Inşallah bu mutlu haberi alırız ya gerçekten böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var
Amin inşallahEvet öyle canım benim. Hepimiz güzel haberler verelim inşallah.
Benim çok sık basım ağrıdığı için ben pek değişiklik hissetmedim benim en fazla kabızlık şikayetim oldu iğne ve hap kullanırkenKızlar bu klomifeni kullanirken başarısı sorunu yaşadınız mı? Benim normalde başım senede 1 en fazla 2 kere ağrırdı şimdi her ay enaz 2 hafta ve ağrı kesiciyle bile bazen geçmiyor.