Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim. Ne zaman istersen yaz ben hergun bakıyorum canın ne isterse konuşuruz. bir de insan paylaşmak rahatlama istiyor. İçinde tutumak da iyi değil.
Öyle tabi hastaneden çıkınca ilk isim hemen buraya yazmak oluyo inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz bugün 12. Gün bakalım nasip insallaj herşeyin hayırlısı olur

Öyle tabi hastaneden çıkınca ilk isim hemen buraya yazmak oluyo inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz bugün 12. Gün bakalım nasip insallaj herşeyin hayırlısı olur
Bu arada bugün kontrolüm var. Bakacak doktor folikuller çatlamış mi diye. Sende de bakıyor mu doktor iğneden 1 hafta sonra?

Ay hadi bakalım bana ama iğne yapılan günden sonra 2 gün atlayıp 14 gün say dedi doktor bat için sonrada 3 gün gecikirse yap dedi. Erken hamilelik testi mi aldın?
Yok normal kaset test çünkü geçen ay erken gebelik testinde silik çizgi cıktı sonra kan negatif

Kızlar benim negatif erken gebelik testi yapmama rağmen. Ne yazıkki diğer aya kaldı umutlar . Çok çok dibine girersem çok silik var ama böyle olamamlıdyı bence negatif bu G Gecemsi M mrve36

Eklentiler

• FFDD9F26-608B-4FFF-9F93-B0426998DB1D.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 33
Çünkü normalde olmayınca hiç çıkmıyo bu çizgi gerçi geçen ay bende de cıktı kanda negatif ti ne bilim insan arada kaliyo
Aynen canım 2 gün daha bekler kan veririm belki sen ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…