Öyle tabi hastaneden çıkınca ilk isim hemen buraya yazmak oluyoÇok sevindim. Ne zaman istersen yaz ben hergun bakıyorum canın ne isterse konuşuruz.bir de insan paylaşmak rahatlama istiyor. İçinde tutumak da iyi değil.
Igneden sonra mı 12. Gün?Öyle tabi hastaneden çıkınca ilk isim hemen buraya yazmak oluyoinşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz bugün 12. Gün bakalım nasip insallaj herşeyin hayırlısı olur
Bu arada bugün kontrolüm var. Bakacak doktor folikuller çatlamış mi diye. Sende de bakıyor mu doktor iğneden 1 hafta sonra?Öyle tabi hastaneden çıkınca ilk isim hemen buraya yazmak oluyoinşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz bugün 12. Gün bakalım nasip insallaj herşeyin hayırlısı olur
Evet bugün 12.Gün çok şükür 14. Gün test yapayım diyorum nasipseIgneden sonra mı 12. Gün?
Yok canım bakmıyo ama aslında baksa daha iyi olur benceBu arada bugün kontrolüm var. Bakacak doktor folikuller çatlamış mi diye. Sende de bakıyor mu doktor iğneden 1 hafta sonra?
Ay hadi bakalım bana ama iğne yapılan günden sonra 2 gün atlayıp 14 gün say dedi doktor bat için sonrada 3 gün gecikirse yap dedi. Erken hamilelik testi mi aldın?Evet bugün 12.Gün çok şükür 14. Gün test yapayım diyorum nasipse
Insallah canım yazarım gene. Ya bu arada subat başlığına gelsene orda güzel muhabbet donuyor
Umutları şubata kalmis klomen,.... yazan grup
Yok normal kaset test çünkü geçen ay erken gebelik testinde silik çizgi cıktı sonra kan negatifAy hadi bakalım bana ama iğne yapılan günden sonra 2 gün atlayıp 14 gün say dedi doktor bat için sonrada 3 gün gecikirse yap dedi. Erken hamilelik testi mi aldın?
Tamam canım orayada bakayım teşekkür ederimUmutları şubata kalmis klomen,.... yazan grup
Çünkü normalde olmayınca hiç çıkmıyo bu çizgi gerçi geçen ay bende de cıktı kanda negatif ti ne bilim insan arada kaliyo
Aynen canım 2 gün daha bekler kan veririm belki sen ne yaptın?Çünkü normalde olmayınca hiç çıkmıyo bu çizgi gerçi geçen ay bende de cıktı kanda negatif ti ne bilim insan arada kaliyo
Bende şimdi kaset test yaptim canım negatif malesefAynen canım 2 gün daha bekler kan veririm belki sen ne yaptın?
Bu ay ara verelim diyeceğim doktora benBende şimdi kaset test yaptim canım negatif malesef
Bende öyle yaptim canım hatta anneme geldim biraz değişiklik olsun diye bu ay boşa geçicek yani nasipse diğer aya artıkBu ay ara verelim diyeceğim doktora ben
Sen gittnmi tekrar kontroleBende öyle yaptim canım hatta anneme geldim biraz değişiklik olsun diye bu ay boşa geçicek yani nasipse diğer aya artık
Yok canım geçen ay iğneyi yaptırırken söyledim diğer ay ara vermek istiyorum diyeSen gittnmi tekrar kontrole