Ay inşallah güzel düşünelim bu ay herşeyi güzel olsun inşallahEvet sen bana yaz bakalım canım. Çünkü klomen kullanmasan da 2. Aya etki ediyormuş bizim bir de 2. Kullanım olacak değerlendirmek lazımNerede oturuyorsun çok mu kar var?
İnşallah canım evet güzel düşünelimAy inşallah güzel düşünelim bu ay herşeyi güzel olsun inşallahben istanbul dayım canım baya güzel yağdı bikac gündür ama bugün yağış yok sen nerde oturuyosun
Aaa bende kütahyaliyim evlenince buraya geldim ama o tarafı çok seviyorumİnşallah canım evet güzel düşünelim
Ben de Eskişehir de oturuyorum
Aa yakınmış memleketinAaa bende kütahyaliyim evlenince buraya geldim ama o tarafı çok seviyoruminsallah güzel haberleri almak nasip olur hepimize
2. ay ihtimal daha fazla oluyomuş diye okudum bikac yerde ama insallah bizde sağlıkla bebiş haberlerimizi alırızAa yakınmış memleketin
İnşallah canım
Evet kuzum bugün gittim doktora 15 mm bı yumurta var cumartesi tekrar gel dedi
Inşallah güzel haberler alırsın canimEvet kuzum bugün gittim doktora 15 mm bı yumurta var cumartesi tekrar gel dedi
Tamam canım iyi büyümüşEvet kuzum bugün gittim doktora 15 mm bı yumurta var cumartesi tekrar gel dedi
Hadi hayırlısı bakalımTamam canım iyi büyümüşben Pazartesi gideceğim bakalım.
Cumartesiye kadar 18 falan olur muhtemelen yeterli mi kiTamam canım iyi büyümüşben Pazartesi gideceğim bakalım.
Benim 21 olunca iğne vurmuştu canımCumartesiye kadar 18 falan olur muhtemelen yeterli mi ki
Evet tatlım
Inşallah üçümüz de olumlu sonuç alırız ya birbirimize dua edelim inanıyorum ki kavusucaz meleklerimize Allahın izniyle
İnşallah canımmInşallah üçümüz de olumlu sonuç alırız ya birbirimize dua edelim inanıyorum ki kavusucaz meleklerimize Allahın izniyle
Yarın da kontrol var bi yandan da heyecan yapıyorumİnşallah canımm
Ben de yarın sabah gdecem, heycan yapmamak mümkün değil kiYarın da kontrol var bi yandan da heyecan yapıyorum
Ayy inşallah güzel şeyler söyler doktor haberleşelim o zaman doktor dönüşüBen de yarın sabah gdecem, heycan yapmamak mümkün değil ki
Sen kaçta gideceksin canmAyy inşallah güzel şeyler söyler doktor haberleşelim o zaman doktor dönüşü