Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah çok güzel bi ay olur senin için canım Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin insallah🤗🤲 bakalım bana ne diyecek insallah gelişmiştir
İnşallah kuzum hepimiz için 🙏🏻 doktordan çıkınca yazarsın

Pazartesiye iyice büyür herhalde canım 🥰 beni direk Pazartesi çağırdı zaten doktor anca büyüyor 😂
Aynen aslında mantıklı olan senin ki büyük ihtimalle pazartesi iğneyi de yapar bizi tekrar tekrar cagiriyo artık bende pişman olmamak için gidiyorum napim 🤪 iInşallah benim ki de daha da büyür o zamana 🤲🤗

Aynen aslında mantıklı olan senin ki büyük ihtimalle pazartesi iğneyi de yapar bizi tekrar tekrar cagiriyo artık bende pişman olmamak için gidiyorum napim 🤪 iInşallah benim ki de daha da büyür o zamana 🤲🤗
Geçen geç büyümüştü bir daha gitmiştim 3 gün sonra inşallah bu sefer büyümüş olurlar güzel güzel 🥰🥰

Ay inşallah ya hepimizin yüzü güler inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🥰 o zaman pazartesi haberleşelim yine benim 16.30 da randevu
Benim 12 ye doğru kuzum yazarım hemen 🥰❤️ Haberleşelim güzelsonuçlar alalım 🙏🏻İnşallah 🤲🏻🤲🏻 Eşim de tahlil verdi bu arada benim. Normal çıktı dğeerleri çok şükür 🥰

X