Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım tahlil istemedi ilaç sonuç vermezse hsg dedi sadece doğru düzgün bişey de söylemiyorlar internetten sürekli oku araştır beynim bulandı resmen
Ay evet ya özele de gitsen aynı ağızlarından cımbızla alıyoruz lafları
İyi o zaman kafaya takmak yok bu ay da deneyelim bakalım tedavimizi
Ne zaman kontrole çağırdı?

Ay evet ya özele de gitsen aynı ağızlarından cımbızla alıyoruz lafları
İyi o zaman kafaya takmak yok bu ay da deneyelim bakalım tedavimizi
Ne zaman kontrole çağırdı?
Evet ya o kadar para veriyoruz ama laf alamiyoruz evet ya stres en büyük düşman adet gününe kadar test almiycam da yaptirmiycam da niyetim öyle yani çok etkiliyo çünkü
Cuma yada cumartesi gel dedi bende cumartesi gideyim diyorum zaten ilaç bitince hemen gelişmiş olmuyo yumurtalar
Sen ne zaman gitceksin

Benim ilaç 17 sinde bitçek doktor 22sinde çağırdı benim geçen de geç gelişmişti.
Sen ilaca ne zaman başlayacaksın

Benim ilaç 17 sinde bitçek doktor 22sinde çağırdı benim geçen de geç gelişmişti.
Sen ilaca ne zaman başlayacaksın
Ben pazar günü başlıycam nasipse perşembe bitcek cumartesi kontrol inşallah sağlıklı yumurtalar gelişir güzel haberler alırız

Ben pazar günü başlıycam nasipse perşembe bitcek cumartesi kontrol inşallah sağlıklı yumurtalar gelişir güzel haberler alırız
Ben yarın başlıyorum aramızda 1 gün olacak yani canım haberleşiriz yine o zaman
İnşallah güzel olur bu sefer

Ben yarın başlıyorum aramızda 1 gün olacak yani canım haberleşiriz yine o zaman
İnşallah güzel olur bu sefer
Evet canım büyük ihtimalle yine aynı gün iğne oluruz gibime geliyo insan yalnız olmadığını hissediyo böyle inşallah herşey çok güzel olucak Allahin izniyle

Evet canım büyük ihtimalle yine aynı gün iğne oluruz gibime geliyo insan yalnız olmadığını hissediyo böyle inşallah herşey çok güzel olucak Allahin izniyle
Aynen canım inşallah
Senin kontrol daha erken haber verirsin bana

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor? G Gecemsi
Bende sana yazacaktım bugün sen yazdın☺ benim bugün klomenin son günü adetin de son günü biraz uzun sürüyo benim ki
Farklı olarak 2 gündür beyaz akinti başladı normal de adetim bitmeden böyle beyaz akinti olmazdı acaba diyorum bu kez yumurtalar erken mo gelişti cumartesi gidicem doktora geç kalmış olmaktan da korkuyorum
Sen nasılsın farklılık var mı sende

Ya bende erken geliştiğini düşünmeye başladım. Benim adet biteli 5 gün oldu. İlaçta dün bitti benim kontrolüm taa Pazartesi haftasonunu değerlendireyim diyorum çünkü benimde beyaz akıntım geliyor.

Ya bende erken geliştiğini düşünmeye başladım. Benim adet biteli 5 gün oldu. İlaçta dün bitti benim kontrolüm taa Pazartesi haftasonunu değerlendireyim diyorum çünkü benimde beyaz akıntım geliyor.
Bence de riske atmayalım canım çünkü geçen ay falan böyle bişey olmamıştı benim bende başlıyim diyorum değerlendirmeye
Cumartesi sıkıntı olmazsa inşallah gidicem ben yazarım sana sonucu
Kar dan korkuyorum sadece cumartesi inşallah hava güzel olur da sıkıntı olmaz

Evet sen bana yaz bakalım canım. Çünkü klomen kullanmasan da 2. Aya etki ediyormuş bizim bir de 2. Kullanım olacak değerlendirmek lazım Nerede oturuyorsun çok mu kar var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…