Tamam canım hayırlısı olsun yapcak birşey yok üzme kendini sende yeniden kullanırız daha iy olur belkiKendi doktoruma gitmedim daha o adetin 3. Günü gel dedi ilaca devam etcekmisiz
Tamam canım hayırlısı olsun yapcak birşey yok üzme kendini sende yeniden kullanırız daha iy olur belki
Aynen öyleInşallah canım napalim elden gelen bişey yok umudumuz diğer aya
Aynen öyle
Hadi yaBende adet oldum bugün cuma gününe randevu aldım bakalım ne diycek
Amin inşallah artık sen napcan şimdi klomen e devam dimiHadi yahadi bakalım canım Hayırlısı
Evet canım cumartesi başlarım 5 gün kullancam yineAmin inşallah artık sen napcan şimdi klomen e devam dimi
Bende geçen ay 5. Gün başladım ama bunda niye 3. Gün çağırdı anlamadım bakalım öğreniriz cuma günü nasipseEvet canım cumartesi başlarım 5 gün kullancam yine
Bakacaktır ona göre söyler belki 5 . Gün başla sen hiç hormon testi yaptırdın mı? Birde Eşin tahlil verdi mi ?Bende geçen ay 5. Gün başladım ama bunda niye 3. Gün çağırdı anlamadım bakalım öğreniriz cuma günü nasipse
Yok eşime yapılmadı bende yaptirmadim yumurta gelişmediği için direk bu ilaca başlattıBakacaktır ona göre söyler belki 5 . Gün başla sen hiç hormon testi yaptırdın mı? Birde Eşin tahlil verdi mi ?
Bu ay eşim bi gidecek bakalım aralıkta da ben hormon baktırmıştım bunlar da önemli baktır istersenYok eşime yapılmadı bende yaptirmadim yumurta gelişmediği için direk bu ilaca başlattı
Bu ay da geçsin bende düşünüyorum eşim de bende detaylı bi tahlil yaptıralımBu ay eşim bi gidecek bakalım aralıkta da ben hormon baktırmıştım bunlar da önemli baktır istersen
Aynen canım için rahat eder yalnız kadınlar için hormon testine adetin 2 yada 3. Günü bakıyorlarBu ay da geçsin bende düşünüyorum eşim de bende detaylı bi tahlil yaptıralım
Aaa bak bunu bilmiyodum belki de doktor o yuzden 3. Günü çağırmıştırAynen canım için rahat eder yalnız kadınlar için hormon testine adetin 2 yada 3. Günü bakıyorlar
Olabilir canımAaa bak bunu bilmiyodum belki de doktor o yuzden 3. Günü çağırmıştır
Gelişmeleri yazarım mutlaka canım bakalım neler bekliyo bizi gelecek aydaOlabilir canım
Aynen yine haber verelimGelişmeleri yazarım mutlaka canım bakalım neler bekliyo bizi gelecek ayda
Benimde pıhtılı canım baya rahatsız ediciAynen yine haber verelim
İnşallah güzel olsun herşey
Benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı yoğun geçiyor klomenden herhalde
Bende de miyom var engel değil dedi ama tutunmayı da zorlaştırıyormuş şüpheli konuştu bu ay da deneyelim ilacı bakalım canım inşallah sonuç alırız.Benimde pıhtılı canım baya rahatsız edicibugün gittim doktora 5. Gün yine klomen başlıycaz ama rahim de polip gibi bişey gördüm şüpheli dedi ilaç sonuç vermezse hsg cekelim dedi
Yok canım tahlil istemedi ilaç sonuç vermezse hsg dedi sadece doğru düzgün bişey de söylemiyorlar internetten sürekli oku araştır beynim bulandı resmenBende de miyom var engel değil dedi ama tutunmayı da zorlaştırıyormuş şüpheli konuştu bu ay da deneyelim ilacı bakalım canım inşallah sonuç alırız.
tahlil istedi mi başka?