Benim 13.40 canım daha var sen erken mi gidiceksinSen kaçta gideceksin canm
Evet gittim geldim 17 mm dedi sanırım yarın iğne pazartesi gece de ilişki dediBenim 13.40 canım daha var sen erken mi gidiceksin
Inşallah çok güzel bi ay olur senin için canım Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin insallahEvet gittim geldim 17 mm dedi sanırım yarın iğne pazartesi gece de ilişki dedi
İnşallah kuzum hepimiz içinInşallah çok güzel bi ay olur senin için canım Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin insallahbakalım bana ne diyecek insallah gelişmiştir
Tamam canım yazarım mutlakaİnşallah kuzum hepimiz içindoktordan çıkınca yazarsın
Çok iyi yapmışsın canım aman riske atma iğneden sonra ağır iş yapmayalım bende dikkat edicemBen de yarın iğne yapılacak ya evi dağıttm temizledim dip köşe yapamam diye
Sağol canımÇok iyi yapmışsın canım aman riske atma iğneden sonra ağır iş yapmayalım bende dikkat edicemkolay gelsin sana o zaman
Aynen aslında mantıklı olan senin ki büyük ihtimalle pazartesi iğneyi de yapar bizi tekrar tekrar cagiriyo artık bende pişman olmamak için gidiyorum napimPazartesiye iyice büyür herhalde canımbeni direk Pazartesi çağırdı zaten doktor anca büyüyor
Geçen geç büyümüştü bir daha gitmiştim 3 gün sonra inşallah bu sefer büyümüş olurlar güzel güzelAynen aslında mantıklı olan senin ki büyük ihtimalle pazartesi iğneyi de yapar bizi tekrar tekrar cagiriyo artık bende pişman olmamak için gidiyorum napimiInşallah benim ki de daha da büyür o zamana
Ay inşallah ya hepimizin yüzü güler inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinGeçen geç büyümüştü bir daha gitmiştim 3 gün sonra inşallah bu sefer büyümüş olurlar güzel güzel
Benim 12 ye doğru kuzum yazarım hemenAy inşallah ya hepimizin yüzü güler inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsino zaman pazartesi haberleşelim yine benim 16.30 da randevu
Çok sevindim sizin için canım inşallah bu ay hepimiz çok güzel sonuçlar alıcazBenim 12 ye doğru kuzum yazarım hemenHaberleşelim güzelsonuçlar alalım İnşallah Eşim de tahlil verdi bu arada benim. Normal çıktı dğeerleri çok şükür
Canım dün yaptırdın mi iğneyi nasılsınSağol canım
Evet canm yapılırken acıdı sonrasında da ağrı oldu ama bugün yokCanım dün yaptırdın mi iğneyi nasılsın
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende bugün gidicem tekrar yumurta ölçümü yapıp iğne yapılacak inşallah çatlayacak boyuta gelmiştirEvet canm yapılırken acıdı sonrasında da ağrı oldu ama bugün yok