Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geçen ay 5. Gün başladım ama bunda niye 3. Gün çağırdı anlamadım bakalım öğreniriz cuma günü nasipse
Bakacaktır ona göre söyler belki 5 . Gün başla sen hiç hormon testi yaptırdın mı? Birde Eşin tahlil verdi mi ?

Aynen yine haber verelim 🥰
İnşallah güzel olsun herşey
Benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı yoğun geçiyor klomenden herhalde
Benimde pıhtılı canım baya rahatsız edici🥴 bugün gittim doktora 5. Gün yine klomen başlıycaz ama rahim de polip gibi bişey gördüm şüpheli dedi ilaç sonuç vermezse hsg cekelim dedi 😒

Benimde pıhtılı canım baya rahatsız edici🥴 bugün gittim doktora 5. Gün yine klomen başlıycaz ama rahim de polip gibi bişey gördüm şüpheli dedi ilaç sonuç vermezse hsg cekelim dedi 😒
Bende de miyom var engel değil dedi ama tutunmayı da zorlaştırıyormuş şüpheli konuştu bu ay da deneyelim ilacı bakalım canım inşallah sonuç alırız.
tahlil istedi mi başka?

Bende de miyom var engel değil dedi ama tutunmayı da zorlaştırıyormuş şüpheli konuştu bu ay da deneyelim ilacı bakalım canım inşallah sonuç alırız.
tahlil istedi mi başka?
Yok canım tahlil istemedi ilaç sonuç vermezse hsg dedi sadece doğru düzgün bişey de söylemiyorlar internetten sürekli oku araştır beynim bulandı resmen 🤦‍♀️

X