Inşallah güzel haberlerle gelirsinizAynen haklısınız saolun dikkat edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah güzel haberlerle gelirsinizAynen haklısınız saolun dikkat edicem
Eevet ya yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecekBenim de canım galiba bu ay da olmadi ne diyelim hayırlısı
Benim ki adetin 3. Günü gel dedi adet olmayı bekliycem içimde bi yerlerde hala umut etmek istiyorum ama boşuna galibaEevet ya yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Erken gebelik testi yapmıyorum ben normal yapıyorum senin testlet normal miBenim ki adetin 3. Günü gel dedi adet olmayı bekliycem içimde bi yerlerde hala umut etmek istiyorum ama boşuna galiba
Aynen bugün normal yaptım daha önceki 2 gün erken gebelik testi yaptım ama kan 1.20 çıkınca umudum gitti şimdi normal test yaptim hayalet bi çizgi var mi yok mu anlamadım ama galiba ben öyle görmek istediğim için var gibi geliyo olsa kan da çıkardı zatenErken gebelik testi yapmıyorum ben normal yapıyorum senin testlet normal mi
Hiç bilmiyorum bende yarın belki kan veririm moralim bozuldu yaAynen bugün normal yaptım daha önceki 2 gün erken gebelik testi yaptım ama kan 1.20 çıkınca umudum gitti şimdi normal test yaptim hayalet bi çizgi var mi yok mu anlamadım ama galiba ben öyle görmek istediğim için var gibi geliyo olsa kan da çıkardı zaten
Gerçekten bilinmezlik çok üzücü bende bugün sağlık ocağına kan verdim yarın öğleden sonra çıkarmış sonuç tekrar yüzüme negatif denmesinden çok korkuyorumHiç bilmiyorum bende yarın belki kan veririm moralim bozuldu ya
İnşallah yükselmiştir canım yaGerçekten bilinmezlik çok üzücü bende bugün sağlık ocağına kan verdim yarın öğleden sonra çıkarmış sonuç tekrar yüzüme negatif denmesinden çok korkuyorum
Evet ya o kadar uğraş buluyorum kendime ama onları yaparken bile aklımda atamiyorum bi türlüİnşallah yükselmiştir canım ya
Çokkafaya takıyoruz bide ne yazıkki
Takmamak imkansız bence zatenEvet ya o kadar uğraş buluyorum kendime ama onları yaparken bile aklımda atamiyorum bi türlü
Aynen öyle o zaman yarın ikimizde doktordan gelince haberleşelim canım en azından bi destek oluyo insana paylaşmakTakmamak imkansız bence zaten
Tamamdır canım aynen iyi oluyorAynen öyle o zaman yarın ikimizde doktordan gelince haberleşelim canım en azından bi destek oluyo insana paylaşmak
Ben saat 3 gibi gidicem canım sonucları almaya sen gittin mi doktoraTamamdır canım aynen iyi oluyor
Adet oldum canım yeniden klomen başlattıBen saat 3 gibi gidicem canım sonucları almaya sen gittin mi doktora
Olsun canım üzülme Rabbim büyüktür belki daha büyüğünü hazirliyodur inşallah herşey daha güzel olurAdet oldum canım yeniden klomen başlattı
Amin kuzum hayırlısı üzüldüm ama şimdi iyiyim sen de yaz çıkıncaOlsun canım üzülme Rabbim büyüktür belki daha büyüğünü hazirliyodur inşallah herşey daha güzel olur
Tamam canım bende umutsuzum bakma ama gidicem işte en azından bi daha negatifi görürsem kabullenirim umutlanmamAmin kuzum hayırlısı üzüldüm ama şimdi iyiyim sen de yaz çıkınca
Amin kuzum hayırlısı üzüldüm ama şimdi iyiyim sen de yaz çıkınca
Sana yeni tedavi verdi mi?Negatif canım 0.400 lerde bi değer malesef olmadi
Kendi doktoruma gitmedim daha o adetin 3. Günü gel dedi ilaca devam etcekmisizSana yeni tedavi verdi mi?