- 26 Aralık 2022
- 85
- 13
- Konu Sahibi mavissevdam
Hım anladım canım bekleyip görecez artıkYok canım özel doktor olmasına rağmen çagırmadı beni dedign gibi 15 günü gel kan ver dedi adet olursan da 3 günü gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hım anladım canım bekleyip görecez artıkYok canım özel doktor olmasına rağmen çagırmadı beni dedign gibi 15 günü gel kan ver dedi adet olursan da 3 günü gel dedi
Hayırlısı hakkımızda gün gün belirtileri bana yaz benim mesela bugün hafif akıntım vardı şeffat saat 11 de 36. Saatim oluyor kasıkdada agrı var çatlıyor hissediyorumHım anladım canım bekleyip görecez artık
Tm canım sende haber etHayırlısı hakkımızda gün gün belirtileri bana yaz benim mesela bugün hafif akıntım vardı şeffat saat 11 de 36. Saatim oluyor kasıkdada agrı var çatlıyor hissediyorum
Tamam canımTm canım sende haber et
Benim dün akşam iğneden sonra çok ağrım oldu yerimde duramıyordum yürürken bile zorlanıyordum bence benim dün akşam çatladı sabah uyandım hiç ağrım yok sende durumlar nasılTamam canım
Canım 36 saat dolmadan çatlamaz diue biliyorum benimde 37. Saatinde hissettim çatladıgını resmen ama şuan agrım falan yokBenim dün akşam iğneden sonra çok ağrım oldu yerimde duramıyordum yürürken bile zorlanıyordum bence benim dün akşam çatladı sabah uyandım hiç ağrım yok sende durumlar nasıl
Bilmiyorum ki iğnenin etkisimiydi anlamadım bendeCanım 36 saat dolmadan çatlamaz diue biliyorum benimde 37. Saatinde hissettim çatladıgını resmen ama şuan agrım falan yok
Olabilir canım akıntına dikkat et ordan anlarsın çatladıgınıBilmiyorum ki iğnenin etkisimiydi anlamadım bende
Canım bir şey daha sormak istiyorum yaa doktorun 36 saat bittikten sonra mı ilişki önerdi yoksa iğneyi olduktan sonra 36 saat içinde mi ilişki önerdiOlabilir canım akıntına dikkat et ordan anlarsın çatladıgını
36. Saat yapıcaksın canım atıyorum igneyi 11 demi vuruldun diger günün akşamı 11 de yapıcaksınCanım bir şey daha sormak istiyorum yaa doktorun 36 saat bittikten sonra mı ilişki önerdi yoksa iğneyi olduktan sonra 36 saat içinde mi ilişki önerdi
Tabi 37 38 saatte olur yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor erkek spermi ise 72 saat öyle düşün36. Saat yapıcaksın canım atıyorum igneyi 11 demi vuruldun diger günün akşamı 11 de yapıcaksın
Anladım canım benim doktor iğneyi vurduğum günün akşamı 2 . gün yine akşam 3 . gün Sabah ilişki önerdiTabi 37 38 saatte olur yumurta çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor erkek spermi ise 72 saat öyle düşün
Benim igneyi vurmadan bir gün önce diger gün akşam digergün boş digergün sabah şeklinde önerdi yani perşemve igne cuma akşam ilişki pazar sabah pazartesi akşamAnladım canım benim doktor iğneyi vurduğum günün akşamı 2 . gün yine akşam 3 . gün Sabah ilişki önerdi
Canım ben bugün test yaptım benim ignenin etkisi geçmiş sanırım ya yok denecek kadar az silik çizgi çıktıAnladım canım benim doktor iğneyi vurduğum günün akşamı 2 . gün yine akşam 3 . gün Sabah ilişki önerdi
Ovulasyon testi mi yaptınCanım ben bugün test yaptım benim ignenin etkisi geçmiş sanırım ya yok denecek kadar az silik çizgi çıktı
Yok canım gebelik testiOvulasyon testi mi yaptın
Canım gebelik testi için çok erken değil mi çatlatma iğnesinden sonra en az 12 gün geçmesi lazımYok canım gebelik testi
Merak ettim igne etkisi ondan yaptım canımCanım gebelik testi için çok erken değil mi çatlatma iğnesinden sonra en az 12 gün geçmesi lazım
Hım anladım canım bu arada sen kaç yılık evlisin kaç yıldır gebelik istiyorsunuzMerak ettim igne etkisi ondan yaptım canım
7 yıl canım senHım anladım canım bu arada sen kaç yılık evlisin kaç yıldır gebelik istiyorsunuz