klomen kullananvarmı

öncelikle geçmiş olsun. klomen kullanıp ilk ayda hamile kalan ben bikaç kişi gördüm ama neden sen de ilk aydan hamile kalamayısın ki? yalnız biz klomen kullanınca daha rahat hamile kalırız şansımız daha çok olur diye düşünüyoruz ama öyle değilmiş. bir kadının her ay hamile kalma şansı %20-30 arasındaymış. zaten normal şartlarda yumurtaların kendiliğinden büyümesi lazım, biz bunu ilaç takviyesi ile yapıyoruz okadar.
benim 2.ayım bitti reglim çok az oldu, gebelik olmayınca doktor tarlusal verdi, hap bittikten sonra regl olunuyormuş. reglin 2.günü klomene başlıcam.

Bende bugün tarlusala başladım adetimin 3. Günü başlayacakmışız klomene az dozlarla başlayacağız dedi dr benim yumurtam oluşuyormuş fakat çatlamıyormuş çatlamadığı için düzenli regly oluşanıyor ve içerde polikistik oluşturuyormuş söktürücü kullanmazsam rahimde kalınlaşma oluşturabilirmiş busefer hamile kalmam daha zorlaşırmış yani benim anladığım bu şekilde

aynen öyle canım, doktor bana da öyle söyledi. rahimden adeti söküp temizlememiz lazım ki problem olmasın dedi. ben adetin 2.günü başlıcam klomene. senin az dozda başlamanın sebebi yumurtanın oluşmasındandır. ben günde 2tane kullanıyorum.
yumurtlama tam olmuyorsa da adet düzensizliği oluyormuş. benim öyleydi. şuan düzene girdi şükür. dediğin gibi yumurta çatlamadığı zaman da kist olarak kalıyormuş.
bu ay seninle aynı devam edicez demek ki. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese hamile kalmayı ve bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Amin inşallah bu ay bebişimiz tutunur güzel haberler veririz birbirinize Rabbim tüm isteyenleri bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah tedavi sürecimiz aynı desene benimde yumurtalar oluşuyor ama gelişemediği için hamilelik oluşamıyor dr bana geçen ay inofolic tablet vermişti onu kullanmaya başladıktan sonra yumurtalarım oluşmaya başladı geçen 1i çatlamış diğeri küçüktü bu sefer 5-6 tane oluşmuş dedi dr o yüzden değerlendirmek istiyormuş bakalım tutacak mı iğne vs kullanıomusun ? Burda bazı kişilere çatlatma iğneside uygulanıyormuş dr bana iğneden bahsetmedi hiç sadece yumurtlama takibi yapıcaz dedi adet sonrası yumurta gelişimine bakacakmış

evet canım ben iğne de kullanıyorum hap bittikten 3-5 gün sonrasında kontrole gidiyorum. doktor yumurtaların gelişip gelişmediğine bakıyor yani yumurta takibi yapıyor (vajinal ultrasonla yapılıyor, haberin olsun) yeterince gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. bazılarında klomen yumurtanın çatlamasını da sağlıyormuş. belki oyüzden birşey söylemedi ya da kontrole gittiğinde verebilir.

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun

oyyy bu ay hiçbirimiz mi hamile kalamadık yahu???

hayırlısı kızlar. moral bozmak yok. yola devam

bende bu ay klomeni kullandım adetten itibaren bugün 19. günüm iki gündür sol tarafımda çok ağrı var arkadaşlar neden olabilir bilen var mı 22. gün doktora gidecem

hapı kullandığım süre boyunca ve sonrasında bende de ağrı olmuştu. hapın yan etkisi olabilir.

benim adetim bu ay çok az olduğu için 5gün tarlusal (adet söktürücü) kullandım, yeniden adet oldum ve cuma günü yeniden -3.kez- klomene başlıcam. hayırlısı artık.
hamile olan yok mu yahu aramızda??

canım tarlusalı kullandıktan kaç gün sonra adet oluyorsun bende adet olamazsam kullanacam

Tarlusal sonrasi 3. Günü adet oldum yarın adetin 3. Günü klomen baslicam ilk defa sağlıklı sıhhatli hayirlisiyla olacaksa olur inşallah, Allah herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin 30 yaşımdayım 2.5 yillik evliyim çocukları çok seviyorum bu yüzden cocuk doktor uyum :)

Hemen hemen aynı zamanlarda kullanmaya başlamışız klomeni bende ilk defa bu ay kullanmaya başladım yarın son ilacımı kullanıcam hakkımızda hayırlısı olsun înşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…