klomen kullananvarmı

hadi bakalım cnm hayırlısı olsun.verdiği iğne çatlatma iğnesi.büyüyen yumurtayı çatlatmak için. ilişki de vermiştir. son ana kadar deneyin cnm.
Bi kac kisi yazmis 36 saat snra ilskye gedk falan diye.igbeyi vurduktan sonra saati zamani varmi

Bi kac kisi yazmis 36 saat snra ilskye gedk falan diye.igbeyi vurduktan sonra saati zamani varmi
doktorun söylemedimi sana. 36 saat sonra ilişki öneriyorlar.yani bugün vurulduysan yrn akşam ilişki. doktorun söylemesi lazım. sonra günaşırı devam et cnm.bu ayda olmazsa rahim filmi çektir ve başka dr a git lütfen erteleme..

S
doktorun söylemedimi sana. 36 saat sonra ilişki öneriyorlar.yani bugün vurulduysan yrn akşam ilişki. doktorun söylemesi lazım. sonra günaşırı devam et cnm.bu ayda olmazsa rahim filmi çektir ve başka dr a git
doktorun söylemedimi sana. 36 saat sonra ilişki öneriyorlar.yani bugün vurulduysan yrn akşam ilişki. doktorun söylemesi lazım. sonra günaşırı devam et cnm.bu ayda olmazsa rahim filmi çektir ve başka dr a git lütfen erteleme..
evet yarin aksam ve diger gunler devam dedi insallh guzel sonuclanir cook heyecanliyim simdiden

Iyi aksamlar bu klomeni hangi duumda kullaniyotsunuz soylr soyleym cok sevdgm.bir arkadasim 1.5 yildr hamilr kalamiyor sigortasi da yok hastanee gdemoyr size hanginduunda verdilr tahlil flan ne istediler

Iyi aksamlar bu klomeni hangi duumda kullaniyotsunuz soylr soyleym cok sevdgm.bir arkadasim 1.5 yildr hamilr kalamiyor sigortasi da yok hastanee gdemoyr size hanginduunda verdilr tahlil flan ne istediler

bende yumurta tembelliği olduğu için kullanıyorum. Yumurtalarımın gelişmesini sağlıyor. Kesinlikle doktor gözetiminde kullanılması lazım. yararlı olduğu kadar zararlıda olabilir.

kızlar çikolata kisti varsa dikkat!! beslio klomen.. kesinlikle dr kontrolünde olun!! size tavsiyemm
ayrıca bu ilacı kullanmadan önce mutlaka rahim filmi çektirin!!! boşa kürek sallamayın.. tüplerde bi sorun varsa veya kist varsa bu ilaç fenaa...

kızlar çikolata kisti varsa dikkat!! beslio klomen.. kesinlikle dr kontrolünde olun!! size tavsiyemm
ayrıca bu ilacı kullanmadan önce mutlaka rahim filmi çektirin!!! boşa kürek sallamayın.. tüplerde bi sorun varsa veya kist varsa bu ilaç fenaa...
Bende bütün testleri yaptırdım bi problem çıkmadı bu ay rahim filmi de çektirdim. Dr.klomen verdi inşallah fayda eder

Bende bütün testleri yaptırdım bi problem çıkmadı bu ay rahim filmi de çektirdim. Dr.klomen verdi inşallah fayda eder
Hadi bakalım. İnşallah cnm.rahim filmi temizse olabilir çünkü bazen çok ufak bi tıkanıklık acilabilio rahim filmiyle .rahim filmi hem tanı hem tedavidir

merhaba be 02.02. 2015 tarihinde regl oldum 3 günü klomen kullandım 09ç02.2015 doktora tekra gitimde sağda ve solda yumurta var ve birinin çatladığını söyledi 4 gün i verdi kafam karıştı internete yaptığım araştırma 16. 02.2014 yumurtlamam günüm deniliyor . yardım lütfen
Klomenin amaci zatennn yumurtaninn.kaliteli bi sekilde olusmasiii ve.kendiliginden.catlamasibanada.ole dendi

X