klomen kullananvarmı

Hemen hemen aynı zamanlarda kullanmaya başlamışız klomeni bende ilk defa bu ay kullanmaya başladım yarın son ilacımı kullanıcam hakkımızda hayırlısı olsun înşallah
Çok teşekkürler inşallah hayırlısı olur olacaksa sağlıklı sıhhatli olur

slm kızlar ben de ilk defa bu ay klomen kullandım 2 gün önce de çatlatma iğnesi oldum 10 gün sonra test yaptırıcam bekliyorum..inşallah hamiş kalırsam gelip yazarım hemen buraya :)

Bugün klomen 2.gün sancı falan yok bazılarında kasiklarda ağrı oluyormuş yarın için kontrolum var ultrasonla yumurtalara bakılacak 5 gün önce adetimin ilk günü 2 tarafta 2 ser tane 9 10 mm vardı yarın ne olacak bilmiyorum ... hayirlisi

Bugün dr kontrolüne baktı doktorum ultrasonda klomenin cvp verdiğini söyledi sağ tarafta polikistiğim hala duruomuş fakat rahim temiz gebe kalmana engel bir durum yokmuş 2 tane olgunlaşmış yumurtam varmış haftaya tekrar bakacakmış yumurtaların gelişmesine bakacakmış ona göre ilaç verebilirmiş

Klomen kaçıncı gün senin

kızlar mrb.bende klomen kullanıyorum şuan.ilk kullanımımda kist yaptı.bir ay ara verdik.şimdi tekrar başladım.kimi dr adetin 5.günü kimi de 3.günü veriyor.bana öyle oldu.daha sonra adetin 12.günü kontrol olması lazım çünkü 14.günde yumurta kendi çatlayabilir,sonrası çatlama iğnesi verirler.sakın dr kontrolsüz kullanmayın bu ilacı.kist yapıyor yani yumrutayı uyarıyor ve yumurta büyüyor ve çatlayamıyor

Arkadaşlar adetin ilk günü iki tarafta 2ser tane 9 10 mm yumurta vardı bugün adetin 5. Klomen 3. Gun sağda 2 tane 11 mm ve iki tarafta 4 5 tane 6 7 mm yumurta varmış doktor çok iyi cvp vermiş iyi ki tek doz başlamışız dedi ya iyi de 1 mm büyümüş anlamadım ben

daha erken canım.reglnin 12. veya 13. günü büyür onlar esas..

Kızlar bugün 11.gün solda 1 tane 19 mm sağda 2 tane 12 mm yumurta varmış siz ne durumdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…