Çok teşekkürler inşallah hayırlısı olur olacaksa sağlıklı sıhhatli olurHemen hemen aynı zamanlarda kullanmaya başlamışız klomeni bende ilk defa bu ay kullanmaya başladım yarın son ilacımı kullanıcam hakkımızda hayırlısı olsun înşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler inşallah hayırlısı olur olacaksa sağlıklı sıhhatli olurHemen hemen aynı zamanlarda kullanmaya başlamışız klomeni bende ilk defa bu ay kullanmaya başladım yarın son ilacımı kullanıcam hakkımızda hayırlısı olsun înşallah
Amin inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlereÇok teşekkürler inşallah hayırlısı olur olacaksa sağlıklı sıhhatli olur
Klomen kaçıncı gün seninBugün dr kontrolüne baktı doktorum ultrasonda klomenin cvp verdiğini söyledi sağ tarafta polikistiğim hala duruomuş fakat rahim temiz gebe kalmana engel bir durum yokmuş 2 tane olgunlaşmış yumurtam varmış haftaya tekrar bakacakmış yumurtaların gelişmesine bakacakmış ona göre ilaç verebilirmiş
Klomen 5 gün kullandım şuanda kullanmıyorum bekliyorum yumurta takibi yapıo doktorumKlomen kaçıncı gün senin
Hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruZKlomen 5 gün kullandım şuanda kullanmıyorum bekliyorum yumurta takibi yapıo doktorum
Amin Allah razı olsun inşallah bu ay isteyen herkesin güzel haberlerini almak dileğiyleHadi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruZ
daha erken canım.reglnin 12. veya 13. günü büyür onlar esas..Arkadaşlar adetin ilk günü iki tarafta 2ser tane 9 10 mm yumurta vardı bugün adetin 5. Klomen 3. Gun sağda 2 tane 11 mm ve iki tarafta 4 5 tane 6 7 mm yumurta varmış doktor çok iyi cvp vermiş iyi ki tek doz başlamışız dedi ya iyi de 1 mm büyümüş anlamadım ben
Ama o zaman neden iyi cvp vermiş dedidaha erken canım.reglnin 12. veya 13. günü büyür onlar esas..
iki tarafta yumurtan olmuş çünkü.normalde kadınlar 1 tane tek taraflı olarak yumurtlar canım. oyüzden demiştirAma o zaman neden iyi cvp vermiş dedi
mrb bişey sorabilir miyim acaba bende iki gün sonra klomen kullanmaya başlıycamda klomeni aç karnına mı kullanmamız gerekli acaba ?Amin Allah razı olsun inşallah bu ay isteyen herkesin güzel haberlerini almak dileğiyle
mrb bişey sorabilir miyim acaba bende iki gün sonra klomen kullanmaya başlıycamda klomeni aç karnına mı kullanmamız gerekli acaba ?
Aynen demekki oyle bende oyle kullanmaya basliycam bakalim ins sonuc aliriz tsk.ederimcanım dr bana sabah 1 akşam 1 tok karna demişti..galiba herkes tok kullanıyor..
hayırlı olsun Klomeni ne kadar süre içinde kullandınız yani kaç denemeden sonra gebelik elde edildiBende klomenle hamile kaldım.
Tok karnına kullanılıormrb bişey sorabilir miyim acaba bende iki gün sonra klomen kullanmaya başlıycamda klomeni aç karnına mı kullanmamız gerekli acaba ?