Anladım cnm inşallah bebegin olur ama olmassa da hakkında hayırlısı olsun hiç korkmana gerek yok ben de geçen ay ilk defa çekildim 2 dk lik bi ağrı o kadarbebişiniz hayırlı olsun hayırlısı ile alırsınız kucağınıza .amin teşekür ederim
sorun şu yumurtlama olmasına rağmen hamiş olamıyorum baklaım bu ay oplmasa hsg film çeilecek korkuyorum :))
Anladım cnm inşallah bebegin olur ama olmassa da hakkında hayırlısı olsun hiç korkmana gerek yok ben de geçen ay ilk defa çekildim 2 dk lik bi ağrı o kadar[/QUOTE
Bırazcik kanamam oldu ama ben hemen kalktım ayağafilmden sonra hemen ayağa kalkılabiliyormu yoksa yatmakmı ?gerekiyor .
Insallahh cnminş buı ay hamiş oluruz.:))
Merhaba klomeni doktorun mu yazmıştı iğne vuruldun mu?Klomen cok iyi bir ilaç ben bir kullanımda hamile kaldım. Umudunuz boşa çıkmıyacak simdiden hayirli olsun.
Ben klomen ve dostinex kullandım. Igne vermedi doktor. Klomen doktor kontrolunde kullandım. Doktora gitmeden kullanirsan bi ise yaramaz cunku belirli gunler veriyo icmen icin.Merhaba klomeni doktorun mu yazmıştı iğne vuruldun mu?
İnşallah şifasını görürsün canımBen klomen ve dostinex kullandım. Igne vermedi doktor. Klomen doktor kontrolunde kullandım. Doktora gitmeden kullanirsan bi ise yaramaz cunku belirli gunler veriyo icmen icin.
2 aylık hamileyim canım gördüm zaten.İnşallah şifasını görürsün canım
hayırlı olsun canım yumurta çatladıktan kaç gün sonra gebelik oluşur2 aylık hamileyim canım gördüm zaten.