klomen kullananvarmı

kasıklarda bıçak saplanır gibi kasık batması, kasıklarda hafif ağrı, kasıkta dolgunluk, yoğun gaz problemi, her an uyku hali, halsizlik, evet bunların hepsini yaşadım ama hiçbiri gebeliğe işaret değilmişki gebe kalamadım ve adet oldum. ancak bi seferinde adetim gecikti ve bu benim hayatımdaki ilk adet gecikmemdi, ne umutlanmıştım hem gecikti hem belirtilerin hepsi vardı meğerse değilmişim, doktora gittim ve yumurtamın biri çatlamamış, doktor tarlusal veri içtim adet oldum, sonra yasmin kullandım iki ay ve ancak gitti. yani her belirtiyi yaşıosun ama gene hamile değilsin gene

bu söylediklerinin neredeyse hepsini ben de yaşadım ve sonra regl oldum. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkesi hami,le kalmayı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaslar bende klomen kullandim igne oldum sonra bugun 10.gunu idrar testim 3gundur pozitif cikiyo ama ignenin etkisiyle olabiliyor diyolar yarin kan tahlili yaptiricam bole olan vrmi
iğneden sonra 14 gün geçtikten sonra test yapılması en doğrusuymuş, iğnenin içeriğinden dolayı pozitif çıkabiliyormuş. ama iki aydır ben de klomen+iğne kullanıyorum, 12-14gün sonrasında test yaptım ve hiç pozitif görmedim.

iğneden sonra 14 gün geçtikten sonra test yapılması en doğrusuymuş, iğnenin içeriğinden dolayı pozitif çıkabiliyormuş. ama iki aydır ben de klomen+iğne kullanıyorum, 12-14gün sonrasında test yaptım ve hiç pozitif görmedim.
Ben 4gumdur test yapiyorum hep pozitif ignenin etkisi vardir dedim kan testi yaptirdim 9.gunde 9.94 cikti dr gebelik olabilir ikigun sonra tekrar yap dedi yarin yine yaptiricam bakalim artarsa gebelikten duserse ignenin etkisi gidiyo demekki

Ben 4gumdur test yapiyorum hep pozitif ignenin etkisi vardir dedim kan testi yaptirdim 9.gunde 9.94 cikti dr gebelik olabilir ikigun sonra tekrar yap dedi yarin yine yaptiricam bakalim artarsa gebelikten duserse ignenin etkisi gidiyo demekki

hayırlısı olsun canım ama bence fazla ümitlenme aksi çıkarsa çok üzülürsün. hamileysen de zaten süpriz olur :KK68:

hayırlısı olsun canım, inş hamilesindir. burjuva1734 e katılıyorum çok düşünme ki sürpriz olsun :)

hayırlısı olsun canım sıkma canını, bu ay hepimiz aynı hayal kırıklığını yaşıyoruz. Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inş.

Maleseffff negatifff buayda husrann
hayırlısı olsun canım sıkma canını, bu ay hepimiz aynı hayal kırıklığını yaşıyoruz. Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inş.

Kızlar bu ay sıkı çalışalım dersimizi :) çalışalım ki o bebisler bu görüşlere gelsinler :anneadayı::emir_bebek: ama hamilemiyim diye düşünmeden.

Kızlar bu ay sıkı çalışalım dersimizi :) çalışalım ki o bebisler bu görüşlere gelsinler :anneadayı::emir_bebek: ama hamilemiyim diye düşünmeden.

aynen canım bu ay sıkı çalışalım ve başka uğraşlar bulup işi akışına bırakalım. hadi bakalım bu ay da deneyelim ve kavuşalım miniklerimize hayırlısıyla :KK39::KK39:

aynen canım bu ay sıkı çalışalım ve başka uğraşlar bulup işi akışına bırakalım. hadi bakalım bu ay da deneyelim ve kavuşalım miniklerimize hayırlısıyla :KK39::KK39:
Hadi bakalım inşallah :) ama haberdar olalım en azından en erken gecikene kadar havadan sudan konusuruz :) daha benim coook var. Adetim : (

benim de çok var, daha 3 gün oldu regl olalı :) ben genelde her gün girip bi bakıyorum kk da ne var ne yok diye :) ama daha çok akşamları giriyorum yani bu süre içinde muhabbete devam ederiz tabiki :)

benim de çok var, daha 3 gün oldu regl olalı :) ben genelde her gün girip bi bakıyorum kk da ne var ne yok diye :) ama daha çok akşamları giriyorum yani bu süre içinde muhabbete devam ederiz tabiki :)
Aynen benim de 3. Günüm :) ayy tutarsa ayni anda mi olacak o zaman

Arkadaslar bende klomen kullandim igne oldum sonra bugun 10.gunu idrar testim 3gundur pozitif cikiyo ama ignenin etkisiyle olabiliyor diyolar yarin kan tahlili yaptiricam bole olan vrmi[
merhaba adet gününüz geçtikten 2 veya 3 gün sonra kan tahlilini yaparsanız daha sağlıklı olur

anlaşılan şubat ayınıda negatif olarak geride bıraktık inş mart ayında gebe kalırız kafamızı boşaltalım rahat ollalım birbirimize destek olalaım :))benim sorum olucak ben adet oldum ama 2 gün sürdü ve kan değil sanki siyah leke lk defa başıma geldi aynı durumda olan varmı yada klomen yaparmı ?

Benim adetime daha 5gun var bencede cocuk yapicaz diye yatiyoruz olmuyo akisina birakmak lazimm kizlarr kafa da hep oldumu tuttumu derken olmuyooo

anlaşılan şubat ayınıda negatif olarak geride bıraktık inş mart ayında gebe kalırız kafamızı boşaltalım rahat ollalım birbirimize destek olalaım :))benim sorum olucak ben adet oldum ama 2 gün sürdü ve kan değil sanki siyah leke lk defa başıma geldi aynı durumda olan varmı yada klomen yaparmı ?

benim de bu ay kanamam az oluyor ya anlamadım :KK43: ilk 3 gün çok yoğun geçerdi ama şimdi sanki son günlermş gibi az az geliyor. bi arkadaşım da doktora git belki geç döllenmedir dedi ama emin değilim. pztsi doktora gidip sorayım. dedğin gibi klomenden olabilir bak.

benim de bu ay kanamam az oluyor ya anlamadım :KK43: ilk 3 gün çok yoğun geçerdi ama şimdi sanki son günlermş gibi az az geliyor. bi arkadaşım da doktora git belki geç döllenmedir dedi ama emin değilim. pztsi doktora gidip sorayım. dedğin gibi klomenden olabilir bak.
benim dedipim gibi 2 gün sürdü bugün 3. günüm siyah lekel geldi pazartesi kan testi yaptırıcam doktorum hsg dedi rahim filmi çekilecek bebiş yok ise hakkımızda hayılısı olsun :))

Kızlar polikistikover hastasıyım dün adet düEnsiLiğinden dolayı dr muayene oldum sağ overde polikistik ilerlemiş fakat geçen gittiğime göre bu ay yumurtalarımda artma olmuş dr adet söktürücü tarlusal verdi sabah akşam kullanıcakmışım adetin 3. Günüde klomen başlayacakmışız yavaş yavaş yumoşları çatlatıcaz dedi ilk denemede hamile kalmayı başaran var mı ? Sonuçlarınız nasıl bilgilendirebilirmisiniz ?

X