• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara kullananlar yaşadığınız süreci paylaşır mısınız

Yazdığınız herşeyde haklısınız ama pcosda klomen işe yaramıyor diyemeyiz bence bi arkadaşım klomenle gebe kaldı pcoslu bence bünyeden bünyeye farkediyor benim de yumurtalarımı büyütmüyor klomen
Olabilir mutlaka gebe kalan vardır kalanlarda emin ol yüzde yüz pkolu değil. Klomen bütün yumurtaları büyütüp söndürüyo kalan 1-2 yumurta oluyo oda kalitesiz ben klomensiz yumurtamın büyüdüğü kendiliğinden çatladığını biliyorum onsuz daha iyi resmen ama gebe kalamamak ta tek taraflı değil eş fakötrü de var bizde o çok etkiliyo yoksa adeti düzensiz olan yumurtlaması belli olmayan çok kadın hamile kalıyor

Geçen ay maalesef olmadı gebelik regl oldum. Bu ayda kullandım ovulasyonu bekliyorum. Yine olmazsa doktor degiştiricem . İnşallah gerek kalmaz. En azından sizde döllenme oluyor benimki hiç tutmuyor. Nasip işi tabi. Herkes doktor olmamalı bence ya. Yani bu ilacın olumsuz sonuçlar doğurabildiğini bile bile kontrolsüz devam etmesi çok sinir bozucu gerçekten. Herşey çok pahalı maalesef . Özel hastane muayeneleri çok pahalı mecbur devlete gidiyorum. Ama olmazsa bu sefer özelde devam edicem . Herşeyin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini istiyorum.
Devlet hastanesinde farklı bir doktora da gidebilirsiniz bence ama önemli olan yumurta gelişmiş mi ne kadar gelişmiş ya da çatlamış mı çatlamamış kiste mi çevirmiş ilacı kullandıktan sonra tekrar ölçüme gitmelisiniz. Benim de eşimden kaynaklı bir problem var ben de cok doğurgan değilmişim ama bakalım kısmet olur umarım hepimize annelik duygusu. :)

Olabilir mutlaka gebe kalan vardır kalanlarda emin ol yüzde yüz pkolu değil. Klomen bütün yumurtaları büyütüp söndürüyo kalan 1-2 yumurta oluyo oda kalitesiz ben klomensiz yumurtamın büyüdüğü kendiliğinden çatladığını biliyorum onsuz daha iyi resmen ama gebe kalamamak ta tek taraflı değil eş fakötrü de var bizde o çok etkiliyo yoksa adeti düzensiz olan yumurtlaması belli olmayan çok kadın hamile kalıyor
Evet ileri pcoslarda kesinlikle işe yaramıyor ben dediğim gibi bir ay kullandım hem çok sayıda büyütüyor hem boş. Femara daha iyi gonol f de ben de çok sayıda yumurta büyütüyor tedavi iptal oluyor şuan femara ile aşılama yapıldı bekliyorum. İnşallah bekleyen herkes sağlıklı evlatlara sahip olur

Back