klomen kullananvarmı

İnşAllah ciddi misin bakalım ne olcak ? Bu arada gebe degilsem adet gecikmesi yapar mı bu ilaç

bazen kis yapıyor diye biliyorum eğer şuan göğüslerin ucu ağrıyor ve her an hasta olucakmışsın gibi ise hastalanabil,rsin bazaende bu belirtiler gebeliğin belirtisiymiş netlik yok yani başımdan daha önce geçmediği için bilmiyorum canım ama klomenle çok hamile kalan var :)

bazen kis yapıyor diye biliyorum eğer şuan göğüslerin ucu ağrıyor ve her an hasta olucakmışsın gibi ise hastalanabil,rsin bazaende bu belirtiler gebeliğin belirtisiymiş netlik yok yani başımdan daha önce geçmediği için bilmiyorum canım ama klomenle çok hamile kalan var :)
Ama ole ama ama bi acı yok bide hafif yanıyo gögüslrrim ayy hiç ihtiöal vermiyorum ama allahım bilir bakalım ne olcak ole gögüslerim etrafı ole koyu degil koyu olurmuş

stres yapma hiç kafana takma hayırlısı olur inş il denemn mi klomen

HİÇ STRES YAPMA BANA DENİLENLER BENDE SANAN DİYORUM DAHA YLUN BAŞINDAYISZ ELBET YAZMIŞTIR ALLAH BİZE BEBİŞ

meraba 4 kez klomen kullanan biri olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim sizinle

kasıklarda bıçak saplanır gibi kasık batması, kasıklarda hafif ağrı, kasıkta dolgunluk, yoğun gaz problemi, her an uyku hali, halsizlik, evet bunların hepsini yaşadım ama hiçbiri gebeliğe işaret değilmişki gebe kalamadım ve adet oldum. ancak bi seferinde adetim gecikti ve bu benim hayatımdaki ilk adet gecikmemdi, ne umutlanmıştım hem gecikti hem belirtilerin hepsi vardı meğerse değilmişim, doktora gittim ve yumurtamın biri çatlamamış, doktor tarlusal veri içtim adet oldum, sonra yasmin kullandım iki ay ve ancak gitti. yani her belirtiyi yaşıosun ama gene hamile değilsin gene

Arkadaslar bende klomen kullandim igne oldum sonra bugun 10.gunu idrar testim 3gundur pozitif cikiyo ama ignenin etkisiyle olabiliyor diyolar yarin kan tahlili yaptiricam bole olan vrmi

X