Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah büyük bnde 7aylık evliyim subat ayında klomen kullandım bugun adet günüm bakalım4 yıl canım
Ama ole ama ama bi acı yok bide hafif yanıyo gögüslrrim ayy hiç ihtiöal vermiyorum ama allahım bilir bakalım ne olcak ole gögüslerim etrafı ole koyu degil koyu olurmuşbazen kis yapıyor diye biliyorum eğer şuan göğüslerin ucu ağrıyor ve her an hasta olucakmışsın gibi ise hastalanabil,rsin bazaende bu belirtiler gebeliğin belirtisiymiş netlik yok yani başımdan daha önce geçmediği için bilmiyorum canım ama klomenle çok hamile kalan var :)
Evet ilk kullanımım heyecanlıyım nedense:)stres yapma hiç kafana takma hayırlısı olur inş il denemn mi klomen
hayırlısı olur inş kimisi hemen hamile kalıyor kimis zaman alıyor tatlımEvet ilk kullanımım heyecanlıyım nedense:)
:))) seni umytlandırmak istemiyorum amam sanırım karın ağrısı yapıyormuşEvet hayırlıaı kısmet işte ..Karın agrısı yapmaz demi gebelik :)
Bende umutlanmak istemiyorum sonra olmayınca üzülüyorum ellerim üşüyor nedense:))) seni umytlandırmak istemiyorum amam sanırım karın ağrısı yapıyormuş
İnşAllah yaaa inşaallah ne iyi olur :)HİÇ STRES YAPMA BANA DENİLENLER BENDE SANAN DİYORUM DAHA YLUN BAŞINDAYISZ ELBET YAZMIŞTIR ALLAH BİZE BEBİŞ
Canm meja bakar mısın :)