klomen kullananvarmı

klomen yumurta gelişimini destekliyor, yani büyümesini sağlıyor. hap bittikten yaklaşık 4-5 gün sonra yumurta çatlıyor. en önemli gün, o gün. ama sperm 3 gün yaşadığı için öncesinden ilişkiye girseniz de iyi olur. yumurta çatladıktan sonra da en azından 4-5 gün ilişkiye devam etmek de gerekli.

canım klomen bitikten sonra doktora gittiğinde dr yumurta olup olmadığına bakıyor eğer yumurta olmuş ise 4 gün gün aşırı ilişki veriliyor eğer kendiliğinden çatlamazsa iğne verililiyor çatlatma iğnesi veriyor iğne vurulduktan sonra ilişki önerililiyor
klomen yumurta oluşmasını sağlıyor güzel bir ilaç ben 3 şubata içmeye başladım 9 şubatta dr kontrolunde 1 tane çatlamış dedi 4 gün ilişki vermişti 3 gün egçti adetimin bugün sabah hüsran çok üzgünüm

Yarın adet günüm klomende kullandım bi damla kahve gibi akıntı geldi şuam belim çook ağrıyor acaba adet mi oluyorum ??

beyaz akıntın varsa sanırım adet olucaksın çünkü bende dün umutlandım 3 gün gecikti amma beyaz akıntımm çok oldu bu sabah hastalandım doktorumla görüştüm kan tahlili yap düşük yapıyor olabilirsin dedi ofya
düşük nasıl anlaşılır bilginiz varmı mideniz bulandırmak istemem amma gelen kan pıhtı ve sanki doku oluşmuşta tutmammaış çok üzügünüm

Kaç gün geçmesi gerekir üstelik ya kırmızıya dönerse ne anlarım ben hiç hamile olmadım ki :/

kan tahlili yap ki gebelik varmı yokmu emin olursun gebeysen doktoruna gidersin değilsen kan tahlilini alır öyle doktoruna gidersin çünkü gün geçtüyse düşük yapılıyor düşüncesi oluyor doktor emin olman için söylüyorum bnede de aynı durum söz konusu ben kan tahlili yapıcam bugün hasta oldum amma doktorum kan tahlili yap gel dedi çünküğ benim buay yumurtam çatlamşıtı tutmamış sanırım

Bugun bekliyimde bakalım ne olcak yarın giderim o halde şuan belim agrıyo yattım bende ooyy cook endişeliyim kafam karışık

bugün ben de regl oldum :KK43: bu ay da hayal kırıklığı hüsran. yarın yine doktora gidicem, klomen vercek yine (3.kutu olacak)
hayırlısı ne diyelim. :KK43:

amiinn inş... tabi ki ümidimizi kaybetmiyoruz ama insan üzülüyor işte :KK43: hayırlısı...

Evet anlayabiliyorum bende 7 aylık evliyim benden sonra evlenen arkadasın falan duyunca üzülmedim degil ama rabbim ol demeden olmuyo.sen be kadarlık evlisin

gittim kontrole maalesef klomende , çörekotlu karışımda işe yaramamış ki yine yumurta yok hiç.beslenme içinde bişey demedi bana,bu ayı geçtik böyle boş,cyclo-progynova verdi içicem sonraki adetle yine gitcem,ya anlamıyorum bu yumurtalar niye yok ,bir ay varsa öbür ay yok.rezerv az bende ondan dedi doktor.vitamin vs.sordum dhea filan varya hiçbir yararı yok ded

klomen yumurta gelişimini destekliyor, yani büyümesini sağlıyor. hap bittikten yaklaşık 4-5 gün sonra yumurta çatlıyor. en önemli gün, o gün. ama sperm 3 gün yaşadığı için öncesinden ilişkiye girseniz de iyi olur. yumurta çatladıktan sonra da en azından 4-5 gün ilişkiye devam etmek de gerekli.
sağol canım bilgi için ama bugün kontrolüm vardı,bırakın yumurtamın büyümesini,çatlamasını olsa yumurta keşke ,yok,klomende yaramadı işe,bal-çörekotuda-arısütü bal polende-incirde-

sağol canım bilgi için ama bugün kontrolüm vardı,bırakın yumurtamın büyümesini,çatlamasını olsa yumurta keşke ,yok,klomende yaramadı işe,bal-çörekotuda-arısütü bal polende-incirde-
Üzülme canımm yaa allah büyük belki bu ilaçlat şifa olur

arada böyle olabiliyormuş canım, sıkma canını, inş bir dahaki aya hepimiz hamile kalırız.

X