Canim pazar günü test yapmistim hatta burdaki bi onceki sayfada varda o biraz bekleyince cik.isti icini actim testin bi arkadas yonlendirdi diger cizginin lekesi cikti yarin tekrar yapacgim bakalimKlomeni kullanalı ne kadar oldu hamiş felan olmayasın
Anladım yarın tekrar yap bakalım inşallah hamişsindir yapınca resmini yollaCanim pazar günü test yapmistim hatta burdaki bi onceki sayfada varda o biraz bekleyince cik.isti icini actim testin bi arkadas yonlendirdi diger cizginin lekesi cikti yarin tekrar yapacgim bakalim
Tamam canim ama ben bu testleri neden se telefondan atamiyorum bilgisayardan yaptim oncekini de telden niye olmuyor anlamiyorumAnladım yarın tekrar yap bakalım inşallah hamişsindir yapınca resmini yolla
Ben telefonuma uygulamasını indirdim resim atamadım googleden girdim öyle atabildim bir sorun var sanırımTamam canim ama ben bu testleri neden se telefondan atamiyorum bilgisayardan yaptim oncekini de telden niye olmuyor anlamiyorum
Biliyor musun bende onu deneyecektim simdi olursa oyle atarim yarin insBen telefonuma uygulamasını indirdim resim atamadım googleden girdim öyle atabildim bir sorun var sanırım
Olur heralde bekliyorum yarınBiliyor musun bende onu deneyecektim simdi olursa oyle atarim yarin ins
Canim yaptim testi negatif herseyin hayirlisi bu ay da tutturamamisiz bugün yarin hasta olurumOlur heralde bekliyorum yarın
İyi takip et canım bu ay adetin biter bitmez gün aşırı birliktelik yaşa 10 gün aralıksız zaten doktorlar tavsiye ediyorCanim yaptim testi negatif herseyin hayirlisi bu ay da tutturamamisiz bugün yarin hasta olurum
Canim esim askeriye de gorevli gecen ay doktordan geldim ertesi gun goreve geldi sonraki gun nobete evde olduğu anlari degerlendirmeye calisiyoruz ama böyle yani nasip bakalim Allah nasip edecek olsa hersey yoluna koyar bakalim bi hayir vardirİyi takip et canım bu ay adetin biter bitmez gün aşırı birliktelik yaşa 10 gün aralıksız zaten doktorlar tavsiye ediyor
Canim esim askeriye de gorevli gecen ay doktordan geldim ertesi gun goreve geldi sonraki gun nobete evde olduğu anlari degerlendirmeye calisiyoruz ama böyle yani nasip bakalim Allah nasip edecek olsa hersey yoluna koyar bakalim bi hayir vardir
Hayirlisi canim Rabbim ne zaman verirseAnladım canım kimilerinki yumurtlama zamanında bilr olmadan hamilr kalıyor inşallah bu ay hayırlısıyla hamiş olursun rabbim büyük...
Aynen öyle beklemedeyiz herbirimiz inşallah bende bu ay testimi yapar paylaşırımmmmHayirlisi canim Rabbim ne zaman verirse
Insallah canim ne zaman senin adet tarihin klomen kullandin miAynen öyle beklemedeyiz herbirimiz inşallah bende bu ay testimi yapar paylaşırımmmm
Ben bu ay klomen kullanmadım canım ayın 6 da doktora gittim yumurtalığıma bakfı çok güzel büyümüş çatlatma iğnesi vurdur dedi.8 inde iğneyi vurdurdum 9 unda akşam çatladığını hissettim inşallah çatladıInsallah canim ne zaman senin adet tarihin klomen kullandin mi
Direbildiyseniz o gunleri Allah da nasip ettiysevardir ins canimBen bu ay klomen kullanmadım canım ayın 6 da doktora gittim yumurtalığıma bakfı çok güzel büyümüş çatlatma iğnesi vurdur dedi.8 inde iğneyi vurdurdum 9 unda akşam çatladığını hissettim inşallah çatladı4 gün oldu 11 gün sonra test yapmayı düşünüyorumm.
10 ile 14 gün arasında etkisi geçiyor iğneni
Bat 26
Hergünü değerlendiriyoruz bakalım elimden geldiğince çabalıyorum eşim bide şu an gece çalışıyor düzenimiz değişti bu ay inşallah bize bir sürpriz olucak..Degerle
Direbildiyseniz o gunleri Allah da nasip ettiysevardir ins canim
Her gunu mu ben kocami bulamiyorum ki bu ay zaten 1 hafta bi yerde gorevi vardi hafta sonu geldi bu seferde il disina cikti yarin gelecek zaten simdi de adet olurum bu hafta yani ozeniyorum hergunu yada 2 gunde 1 i degerlendirenleriHergünü değerlendiriyoruz bakalım elimden geldiğince çabalıyorum eşim bide şu an gece çalışıyor düzenimiz değişti bu ay inşallah bize bir sürpriz olucak..
Her gunu mu ben kocami bulamiyorum ki bu ay zaten 1 hafta bi yerde gorevi vardi hafta sonu geldi bu seferde il disina cikti yarin gelecek zaten simdi de adet olurum bu hafta yani ozeniyorum hergunu yada 2 gunde 1 i degerlendirenleri
Hergünü değerlendirmek dahada arttırıyor şansı doktorum zaten hergünü değerlendir diyor..
Eşinin işinden dolayı yapamıyosun olsun canım tek işi felan aksamasın kimilerinki hiç olmicak zamanda tutuyor senin ilk çocuk mu olucak?
Evet canim ya seninHergünü değerlendirmek dahada arttırıyor şansı doktorum zaten hergünü değerlendir diyor..
Eşinin işinden dolayı yapamıyosun olsun canım tek işi felan aksamasın kimilerinki hiç olmicak zamanda tutuyor senin ilk çocuk mu olucak?
Benimde ilk canım onun için çok heyecanlıyız bakalım :)Evet canim ya senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?