Bende burada okuduklarima gore cok erken buyumus galiba benimki ayni gun vurdu igneyi 34 saat sonra da iliski dedi yaptik iste ama bilmiyorum bugun ignenin 13. Gunu10.güne göre buyuk degilmi biraz çatlama iğnesi vurdumu daha büyütecekmi
herkesin farklı oluyormuş belki sende hissetmeyen gruptansındır :) hayırlısı az kalmış bekle bakalım ..Bilmiyorum ama degilim galiba canim bugun adetimin 23. Gunu hamilelige dair en ufak bi belirti yok gogus agrisi kasik sancisi gibi..
boşver uğraşma sağlık ocağına git canımBen bu sabah da test yaptim yine biri silikti sonuc ayniydi yani dune gore
İnşallah öyledir hayirlsiyla hepimiz tadariz o duyguyu inşallah en yakın zamanda cnm.. ama yarın sabah idrar testi yapmayı planlıyorum bekleyemicem :)herkesin farklı oluyormuş belki sende hissetmeyen gruptansındır :) hayırlısı az kalmış bekle bakalım ..
daha ilk aydan çatlatma iğnesimi vuracak .sen bilirsin canım ama pek hemen önermiyor dr lar.korktum çok küçük ya büyümezse diye kısmetse 1 eylül de gidicem duruma göre ki doktor kesin konuştu çatlatma iğnesi olucam
doktoru çok araştırarak gittim bi arkadaşım daha aynı tedaviyi uyguladı aynı doktorla ve o ay hamile kaldı şuan bebeği kucağında Allah bizlerede nasip eder inş. beklemek istemiyrum yapılması gereken ne varsa biran önce olsun istiyorumdaha ilk aydan çatlatma iğnesimi vuracak .sen bilirsin canım ama pek hemen önermiyor dr lar.
ilişki günlerin o zaman senin :) yine gidip baktırsan çatlamışmı çatlamamışmı diye ya da ateşini ölç her sabah bu ayı iyi değerlendir bence çok güzel büyümüş :)Benim adetimin 10.günü yoktu yani klomen bittiği gün daha sonra doktor 12.gün baktı 16mm 13.gün 18.mmdi bugün adetimin ilk gününden itibaren 17.günüm bikaç gündür adet sancısı gibi ağrı oluyor arada batmalar acaba ne durumdayım merak ediyorum :)
doktoruna güveniyosan sorun yok o zaman canım umarım bu ay hamile olursun ..klomen dışında bişey veerdimi dr ?doktoru çok araştırarak gittim bi arkadaşım daha aynı tedaviyi uyguladı aynı doktorla ve o ay hamile kaldı şuan bebeği kucağında Allah bizlerede nasip eder inş. beklemek istemiyrum yapılması gereken ne varsa biran önce olsun istiyorum
Sağolasın canım arkadaşım hepimiz için güzel haberler inşallah :) evet şimdi gün aşırı haftasındayız cumartesiden beri bugün 4.gün oldu :) ateşten anlaşılıyor mu ki ne yapmam lazım :)ilişki günlerin o zaman senin :) yine gidip baktırsan çatlamışmı çatlamamışmı diye ya da ateşini ölç her sabah bu ayı iyi değerlendir bence çok güzel büyümüş :)
açıkçası ben ateş ölçme yöntemini denemdim bu ay deniycem ..hep bayanlar ateş ölçme yöntemiyle çatladığını anladık ve hamile kaldık yazıyor bende çok merak ediyorum .. her sabah yatakan kalkmadan uyanınca ateş ölçme aletiyle ölçekmişz yarım derece yüksekse diğer günlere göre o gün çatlamış oluyormuş ..Sağolasın canım arkadaşım hepimiz için güzel haberler inşallah :) evet şimdi gün aşırı haftasındayız cumartesiden beri bugün 4.gün oldu :) ateşten anlaşılıyor mu ki ne yapmam lazım :)
folic asit kullanıyorum o kadar. umarım hamile olurum ve isteyen herkes olur inşallah :)doktoruna güveniyosan sorun yok o zaman canım umarım bu ay hamile olursun ..klomen dışında bişey veerdimi dr ?