Klomen kullananlar

Nrr evet benim esime de sayi düsük bende kendimi biraktim onunla mesguluz suan.. sabirla insallah hayirli sonuclara..
inşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırız.beklemek çok zormus Allah herkesin yardımcısı olsun

Ben 12 sinde vuruldum catlatma ignesi ni çok merak ediyorum duramiyorum test yapmak istiyorum ama çok erken mi acaba Ayy :))

hayırlı olsun canım çok sevindim bende pocverliyim klomenle 5. ayım ama daha olmadı :) bana senin durumun biraz ümit oldu :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. hamilelrin duası kabul olur sende bana dua edebilir misin :)
canım benim tabiki eederim senin için ve tüm bu sıkıntıları çekenler için :) ümidini kaybetme sakın nasip bu işler benim hiç ummmadığım anda oldu hatta doktora nasıl olabilir diye sorunca o da afallamıştı :)) o yüzden tedaviyi sürdürün ama stres bence en engelleyici şey

çok zor tabi bu durumlr
canım benim tabiki eederim senin için ve tüm bu sıkıntıları çekenler için :) ümidini kaybetme sakın nasip bu işler benim hiç ummmadığım anda oldu hatta doktora nasıl olabilir diye sorunca o da afallamıştı :)) o yüzden tedaviyi sürdürün ama stres bence en engelleyici şey
teşekkür ederim canım :)

arkadaşlar 15 ağustosta doktor yumurtamın 1 tanesinin çatladığını söylemişti. bekleyip göreceğiz bu ay demişti. hala adet olmadım ve sabah test yaptığımda biri koyu biri silik olmak üzere çift çizgi çıktı. ne zaman adet olmam gerekiyor ki benim? klomen kullanmıştım ben de bu ay zaten. 15 ağustosun iki adet döneminin ortası olduğunu varsayarsak, ki adetimin 20. günüydü, ayın 23 ü yani dün 28. güne denk geliyordu. bu durumda 2 gün gecikmiş mi oluyor?

ayrıca kasıklarımın ve göğüslerimin ağrısı neredeyse 15 gündür hala devam ediyor. o yüzden adet olucam mı olmıcam mı kestiremiyorum. yorumlarınızı bekliyorum kızlar

ayrıca kasıklarımın ve göğüslerimin ağrısı neredeyse 15 gündür hala devam ediyor. o yüzden adet olucam mı olmıcam mı kestiremiyorum. yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Bencr hamilesin adet tarihinin bir onemi yokki ikinci cizgi cıktıkyan sonra gerisi hikaye hayırlı olsun....saglıkla kucagınada al inşallah.bemde bu ay kullandım klomeni bakalım ben ikinci cocuk için ugrasanlardanım

Bencr hamilesin adet tarihinin bir onemi yokki ikinci cizgi cıktıkyan sonra gerisi hikaye hayırlı olsun....saglıkla kucagınada al inşallah.bemde bu ay kullandım klomeni bakalım ben ikinci cocuk için ugrasanlardanım[/QUOTE

Insallah dedidin gibidir, bazilari ikinci silik cizginin adet gunune yakin oldugu icin ciktigini soylemis de kafam.karismisti ya olmadiysa ya adet plursam diye korkuyorum, calistigimicin ancak persembe gunune randevu alabildim, insallah o zamana kadar det olmamis olurim bakalim.allah herkesin gonlune gore versin.

Bencr hamilesin adet tarihinin bir onemi yokki ikinci cizgi cıktıkyan sonra gerisi hikaye hayırlı olsun....saglıkla kucagınada al inşallah.bemde bu ay kullandım klomeni bakalım ben ikinci cocuk için ugrasanlardanım

Bu da sonucu iste

Eklentiler

• 20150824_193236.jpg
    20150824_193236.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 75
sen bence sağlık ocağına sabah git canım adetim gecikti de gecikmesede gecikti de yoksa yapmazlar sen gecikti de kan testi daha garanti yoksa bu testlere daha 2 3 tane yapcan oda bi sürü para yani garantiye al işni :)

Ben 8.gün gittim 10 mm yumurta vardı bide 12 mm 11 .gün gittim 10 mm olan aynı duruyor 13.gün cagırdı sizce 10 mm olan büyürmü yada yeni yumurta olusurmu varmı böyle bir süreç yasayan

X