inşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırız.beklemek çok zormus Allah herkesin yardımcısı olsunNrr evet benim esime de sayi düsük bende kendimi biraktim onunla mesguluz suan.. sabirla insallah hayirli sonuclara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bu ay hayırlı sonuçlar alırız.beklemek çok zormus Allah herkesin yardımcısı olsunNrr evet benim esime de sayi düsük bende kendimi biraktim onunla mesguluz suan.. sabirla insallah hayirli sonuclara..
Birkaç gün daha bekle ondan sonra yap canım inşallah hamilesindirBen 12 sinde vuruldum catlatma ignesi ni çok merak ediyorum duramiyorum test yapmak istiyorum ama çok erken mi acaba Ayy :))
İnşallah canım insallah kafamda çarşamba yapmak var umarım pozitif çıkar :sBirkaç gün daha bekle ondan sonra yap canım inşallah hamilesindir
Sende klomen mi kulandinBirkaç gün daha bekle ondan sonra yap canım inşallah hamilesindir
canım benim tabiki eederim senin için ve tüm bu sıkıntıları çekenler için :) ümidini kaybetme sakın nasip bu işler benim hiç ummmadığım anda oldu hatta doktora nasıl olabilir diye sorunca o da afallamıştı :)) o yüzden tedaviyi sürdürün ama stres bence en engelleyici şeyhayırlı olsun canım çok sevindim bende pocverliyim klomenle 5. ayım ama daha olmadı :) bana senin durumun biraz ümit oldu :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. hamilelrin duası kabul olur sende bana dua edebilir misin :)
teşekkür ederim canım :)canım benim tabiki eederim senin için ve tüm bu sıkıntıları çekenler için :) ümidini kaybetme sakın nasip bu işler benim hiç ummmadığım anda oldu hatta doktora nasıl olabilir diye sorunca o da afallamıştı :)) o yüzden tedaviyi sürdürün ama stres bence en engelleyici şey
Bencr hamilesin adet tarihinin bir onemi yokki ikinci cizgi cıktıkyan sonra gerisi hikaye hayırlı olsun....saglıkla kucagınada al inşallah.bemde bu ay kullandım klomeni bakalım ben ikinci cocuk için ugrasanlardanımayrıca kasıklarımın ve göğüslerimin ağrısı neredeyse 15 gündür hala devam ediyor. o yüzden adet olucam mı olmıcam mı kestiremiyorum. yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Bencr hamilesin adet tarihinin bir onemi yokki ikinci cizgi cıktıkyan sonra gerisi hikaye hayırlı olsun....saglıkla kucagınada al inşallah.bemde bu ay kullandım klomeni bakalım ben ikinci cocuk için ugrasanlardanım[/QUOTE
Insallah dedidin gibidir, bazilari ikinci silik cizginin adet gunune yakin oldugu icin ciktigini soylemis de kafam.karismisti ya olmadiysa ya adet plursam diye korkuyorum, calistigimicin ancak persembe gunune randevu alabildim, insallah o zamana kadar det olmamis olurim bakalim.allah herkesin gonlune gore versin.
Bencr hamilesin adet tarihinin bir onemi yokki ikinci cizgi cıktıkyan sonra gerisi hikaye hayırlı olsun....saglıkla kucagınada al inşallah.bemde bu ay kullandım klomeni bakalım ben ikinci cocuk için ugrasanlardanım
Ben klomene adetimin3. Gunu basladim 5 gun ictim 2 gun sonra dr a gittim bi tane 20 mm lik var dedi yani 10.gun 20mm idiArkadaşlar sizlerin yumurta boyutları kaçtı kaçıncı günde hatırlıyormusunuz
ÇOK GÜZEL :) ŞİMDİ HAMİLE MİSİN ?Ben klomene adetimin3. Gunu basladim 5 gun ictim 2 gun sonra dr a gittim bi tane 20 mm lik var dedi yani 10.gun 20mm idi
10.güne göre buyuk degilmi biraz çatlama iğnesi vurdumu daha büyütecekmiBen klomene adetimin3. Gunu basladim 5 gun ictim 2 gun sonra dr a gittim bi tane 20 mm lik var dedi yani 10.gun 20mm idi
Bilmiyorum ama degilim galiba canim bugun adetimin 23. Gunu hamilelige dair en ufak bi belirti yok gogus agrisi kasik sancisi gibi..ÇOK GÜZEL :) ŞİMDİ HAMİLE MİSİN ?