Klomen kullananlar

arkadaşlar yiyedebilir eşiniz benimki .. eğer çok sertse demliğin üstüne koyun yumuşasın hurma gibi oluyor

Bak iyiymiş o bakım icemezse öyle yapim kaç gün mus bu bildiğim üç ay 1hafta boyunca içilecek

arkadaşalar mrh.bende klomen kullanıcılardanım 1 yıllık evliyiz yeni verdi dr. adetin 3.günü başla 5 gün 1 adet iç dedi 11. ve 13.gün ilişki olacak sonra 21.günü progestron sayısının 5den küçük değer olması lazım dedi sonrada yanına çağırmadı şimdi arkadaşların yazılarını okudum olgunlaştıktan sonra yumurta çatlama iğnesi yapılıyormuş sonra mı yapılıyor kafam karma karışık bilgi veririseniz sevinirim

Klomen bitiyor doktor kontrole çağırıp kaç milim olduğuna bakıyor büyüdüğü zaman da çatlatma iğnesi veriyor..belli bir saat sonra ilişki diyor...benim doktorum gün aşırı değil hergün önerdi ve hamile kaldım....sansın bol olsun canım

Bugün adetimin 13.günü dün yumurtam 16 mm di bugün sağ kasığımda batma ve alt karnımda adet olacakmışım gibi ağrı var neden olur acaba yaşayan varmı hiç

klomeni ilk ay kullandığın zaman çatlatma iğnesi kullanması hiç doğru değil canım bilgin olsun. ben bir değil 5 - 6 dr gittim hiç biride çatlatma iğnesinden yana değil 4 ay 5 ay klomen kullandırıp kendiliğinden çatlamasını takip ediyorlar .. ümitsiz ise durum klomnen kullandıktan sonra çatlatma iğnesiyle devma ediyorlar tedaviye ... sen 11. 13. günleri ilişkiden ziyade yumurtalarının gelişimi nasıl olmuş kaç mm bi takibinde bulun doktora bi 12.günü git baktır .öle ezbere ilişki olmaz seni adam olan olmuş biten bitmiş vaktinde yanına çağırıyo ..dr yanına o zaman gitsen ne gitmesen ne test alıp sende bakarsın yani canım .. bakma sen dr dediğne 12. gün klomen bittikten 3 gün sonra doktora git yumurtana baksın .

Bana Bana da kilo yaptı bel kısmına :-(

Ben klomeni hic sevmedim hormonlarim alt ust oldu ya.. bircok yumurtam oldu gelismedi yarida kaldi.. zamanla eridi bitanesi kaldi adetim baya gecikti sknti cektim biraz ben ya ne bilim sevmedim yine verdi kullanmadim kullandigimdan beridir 2 ay yumurtlamam olmadi 20 gun kanamam oldu yani alt ust oldum simdi duzene girdim sukur bana yaramadi sanirim. Normal adet olmayi bile ozlemistim yani benimkini hizlandirmak icin verdi yumurtluyodum normalde ama iste

Bana
Bana da kilo yaptı bel kısmına :-(
aynen canım ve kalp ritmimi bozar gibi oldu kardiyolojiye gittim klomen iiçerken kalbim sabahları özellikle güm güm güm atıyor aman allahım ölecekmiş gibi hissediyordum doktor holter taktırdı bir gün kalp ritmim dinlendi ama o zamnda klomen bitmişti doktor o bir hormon ilacı yapabilir dedi şimdi içmiyorum çarpıntı filan yok ama ayın 4 ünde başlıcam içmeye neyseki bir ayım kaldı . kalbinz çarparsa klomenden dolayı bilginiz olsun genede doktora söleyin öyle bi durumda

aynen canım benimde hormonlarım bozuktu zaten pco yum iyice bozuldu napalım yoksa doğalına bıraksak 10 yıl beklicez çocuk için

Selam kızlar bende geçen ay klomen tedavisine başladım ilacik 5. Gün kullandım sonrada catlatma ignesi oldum.. temmuz 3 de son adetimdi..29 temmuzda idrarda gebelik kendini gösterdi.. ilk kullanımda hamile kaldım ilk gebeliğimdi. Beta hgc düzenli olmadi ve kese bir göründü bir görünmedi 5. Haftanın içinde dış gebelik şüphesi ile hastaneye kaldirildim 16 gün süren hastane macerası..Bugün itibari ile laporoskopi ameliyati sonrasi 5. Günüm ..Dış gebelik yaşadım yani.. Allah kimseye yasatmasin.. son olarak eğer klomen kullanmadan da hamile kalma ihtimaliniz var ise sabırlı olun iliski sonrasi ayaklar havaya yapın ne bilim işte ovulasyon takibi vs.. Kısacası yardimci üreme teknikleri en son secenek olsun derim ..sevgiler..

çok geçmiş olsun canım sende çok ciddi problemler yapmış. Bu benim ilk kullanışımdi inşallah son olur. Şimdi adet günümü beklemek çok zor geliyor . En kısa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz

Ole tabi.. bilincli kullanilmasi gerek.. bidaha da cesaret edemedim acikcasi mecbur kalirsam kullanicam daha sora..

geçmişolsun canım katılıyorum söledikler,ne ..sanada yanlış tedavi uygulamışlar ilk klomen içtiğn ay iğne yapılması uygun değimiş ben çok dr gittim bu konuda .umarım bi daha böyle bi sıkıntıyı yaşamazsın

çok geçmiş olsun canım sende çok ciddi problemler yapmış. Bu benim ilk kullanışımdi inşallah son olur. Şimdi adet günümü beklemek çok zor geliyor . En kısa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz
sağol canım inşallah gebe olmuşsundur yumurtan 12. gün kaç mm ydi ?

aramıza yeni katılan arkadaşlar (klomene başlayan) eğer eşinizin değerlerine baktırmadan başladıysanız size tavsiyem bir an önce eşinizin sperm değerlerine bi baktırın .. ben klomen tedavisindeyim şuan ve 2 aydır yumurtam olduğu halde hamiş olamadım eşler bu konuda pek gururlu davranıyo pek mız mız oluyorlar ama malesef benim eşimin değerleri çok düşük çıktı şimdi oda tedavide inanın kendimi unuttum bu aralar ..benim doktorum istemişti ta en başından eşim eve geldi kağıdı imha etmiş :) :) taa o zamanlar ...şimdi ne oldu ? koşuşturmaca telaş stres kadınların problemleri kadar erkeklerinde var artık enmin olun arkadaşlar ..eğer ileri hareket değeri düşük oluyorsa düşükle sonuçlanıyoruz düşük yapmamak için erkeğin spermlerini kalitelendirmemiz gerek heleki bizim gibi geç gebe kalanlar için çok önemli

tşk ederim ama benim dr burda değilki ilk defa gittim sinoptayım samsunda
gittiim kafam karıştı

sağol canı inşallah gebe olmuşsundur yumurtan 12. gün kaç mm ydi ?
bilmiyorum canım doktor adet olmazsan gel dedi sadece . 12. Günü çok şiddetli kasık ağrım oldu birkaç gün sürdü çatladı diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Biz isimler bütün testleri yaptırdık rahim filmi de çektirdim bu ay hiçbir problem çıkmadı bir ay da klomen kullan ona göre tekrar bakarız dedi

Nrr evet benim esime de sayi düsük bende kendimi biraktim onunla mesguluz suan.. sabirla insallah hayirli sonuclara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…