arkadaşalar mrh.bende klomen kullanıcılardanım 1 yıllık evliyiz yeni verdi dr. adetin 3.günü başla 5 gün 1 adet iç dedi 11. ve 13.gün ilişki olacak sonra 21.günü progestron sayısının 5den küçük değer olması lazım dedi sonrada yanına çağırmadı şimdi arkadaşların yazılarını okudum olgunlaştıktan sonra yumurta çatlama iğnesi yapılıyormuş sonra mı yapılıyor kafam karma karışık bilgi veririseniz sevinirim
klomeni ilk ay kullandığın zaman çatlatma iğnesi kullanması hiç doğru değil canım bilgin olsun. ben bir değil 5 - 6 dr gittim hiç biride çatlatma iğnesinden yana değil 4 ay 5 ay klomen kullandırıp kendiliğinden çatlamasını takip ediyorlar .. ümitsiz ise durum klomnen kullandıktan sonra çatlatma iğnesiyle devma ediyorlar tedaviye ... sen 11. 13. günleri ilişkiden ziyade yumurtalarının gelişimi nasıl olmuş kaç mm bi takibinde bulun doktora bi 12.günü git baktır .öle ezbere ilişki olmaz seni adam olan olmuş biten bitmiş vaktinde yanına çağırıyo ..dr yanına o zaman gitsen ne gitmesen ne test alıp sende bakarsın yani canım .. bakma sen dr dediğne 12. gün klomen bittikten 3 gün sonra doktora git yumurtana baksın .arkadaşalar mrh.bende klomen kullanıcılardanım 1 yıllık evliyiz yeni verdi dr. adetin 3.günü başla 5 gün 1 adet iç dedi 11. ve 13.gün ilişki olacak sonra 21.günü progestron sayısının 5den küçük değer olması lazım dedi sonrada yanına çağırmadı şimdi arkadaşların yazılarını okudum olgunlaştıktan sonra yumurta çatlama iğnesi yapılıyormuş sonra mı yapılıyor kafam karma karışık bilgi veririseniz sevinirim
Bana da kilo yaptı bel kısmına :-(şişkinlikte yapıyo göbek kısmında yağlanmada yapıyor o göbek şişiyo sen şişkinliğim var diyosun ama geçmiyo yani inmiyor
karnımı içime çekerek kıyafetlerimi deniyorum içime çekemiyorum bi top yağ torbası :) bağırsak problemimde yok yani .vallaha bana böle yaptı umarım sana hiç bi zararı olmaz dikkat et .
aynen canım ve kalp ritmimi bozar gibi oldu kardiyolojiye gittim klomen iiçerken kalbim sabahları özellikle güm güm güm atıyor aman allahım ölecekmiş gibi hissediyordum doktor holter taktırdı bir gün kalp ritmim dinlendi ama o zamnda klomen bitmişti doktor o bir hormon ilacı yapabilir dedi şimdi içmiyorum çarpıntı filan yok ama ayın 4 ünde başlıcam içmeye neyseki bir ayım kaldı . kalbinz çarparsa klomenden dolayı bilginiz olsun genede doktora söleyin öyle bi durumdaBana
Bana da kilo yaptı bel kısmına :-(
aynen canım benimde hormonlarım bozuktu zaten pco yum iyice bozulduBen klomeni hic sevmedim hormonlarim alt ust oldu ya.. bircok yumurtam oldu gelismedi yarida kaldi.. zamanla eridi bitanesi kaldi adetim baya gecikti sknti cektim biraz ben ya ne bilim sevmedim yine verdi kullanmadim kullandigimdan beridir 2 ay yumurtlamam olmadi 20 gun kanamam oldu yani alt ust oldum simdi duzene girdim sukur bana yaramadi sanirim. Normal adet olmayi bile ozlemistim yani benimkini hizlandirmak icin verdi yumurtluyodum normalde ama iste
çok geçmiş olsun canım sende çok ciddi problemler yapmış. Bu benim ilk kullanışımdi inşallah son olur. Şimdi adet günümü beklemek çok zor geliyor . En kısa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruzaynen canım ve kalp ritmimi bozar gibi oldu kardiyolojiye gittim klomen iiçerken kalbim sabahları özellikle güm güm güm atıyor aman allahım ölecekmiş gibi hissediyordum doktor holter taktırdı bir gün kalp ritmim dinlendi ama o zamnda klomen bitmişti doktor o bir hormon ilacı yapabilir dedi şimdi içmiyorum çarpıntı filan yok ama ayın 4 ünde başlıcam içmeye neyseki bir ayım kaldı . kalbinz çarparsa klomenden dolayı bilginiz olsun genede doktora söleyin öyle bi durumda
geçmişolsun canımSelam kızlar bende geçen ay klomen tedavisine başladım ilacik 5. Gün kullandım sonrada catlatma ignesi oldum.. temmuz 3 de son adetimdi..29 temmuzda idrarda gebelik kendini gösterdi.. ilk kullanımda hamile kaldım ilk gebeliğimdi. Beta hgc düzenli olmadi ve kese bir göründü bir görünmedi 5. Haftanın içinde dış gebelik şüphesi ile hastaneye kaldirildim 16 gün süren hastane macerası..Bugün itibari ile laporoskopi ameliyati sonrasi 5. Günüm ..Dış gebelik yaşadım yani.. Allah kimseye yasatmasin.. son olarak eğer klomen kullanmadan da hamile kalma ihtimaliniz var ise sabırlı olun iliski sonrasi ayaklar havaya yapın ne bilim işte ovulasyon takibi vs.. Kısacası yardimci üreme teknikleri en son secenek olsun derim ..sevgiler..
sağol canım inşallah gebe olmuşsundur yumurtan 12. gün kaç mm ydi ?çok geçmiş olsun canım sende çok ciddi problemler yapmış. Bu benim ilk kullanışımdi inşallah son olur. Şimdi adet günümü beklemek çok zor geliyor . En kısa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz
klomeni ilk ay kullandığın zaman çatlatma iğnesi kullanması hiç doğru değil canım bilgin olsun. ben bir değil 5 - 6 dr gittim hiç biride çatlatma iğnesinden yana değil 4 ay 5 ay klomen kullandırıp kendiliğinden çatlamasını takip ediyorlar .. ümitsiz ise durum klomnen kullandıktan sonra çatlatma iğnesiyle devma ediyorlar tedaviye ... sen 11. 13. günleri ilişkiden ziyade yumurtalarının gelişimi nasıl olmuş kaç mm bi takibinde bulun doktora bi 12.günü git baktır .öle ezbere ilişki olmaz seni adam olan olmuş biten bitmiş vaktinde yanına çağırıyo ..dr yanına o zaman gitsen ne gitmesen ne test alıp sende bakarsın yani canım .. bakma sen dr dediğne 12. gün klomen bittikten 3 gün sonra doktora git yu
mrh tşk ederim bilgin için ben sinoptayım burda dr ii değil diye samsuna gittimo dr demişti anlican düzenli bi takip olayı yok canım sıkkın bu yüzden her dr derdini anlatıyosunklomeni ilk ay kullandığın zaman çatlatma iğnesi kullanması hiç doğru değil canım bilgin olsun. ben bir değil 5 - 6 dr gittim hiç biride çatlatma iğnesinden yana değil 4 ay 5 ay klomen kullandırıp kendiliğinden çatlamasını takip ediyorlar .. ümitsiz ise durum klomnen kullandıktan sonra çatlatma iğnesiyle devma ediyorlar tedaviye ... sen 11. 13. günleri ilişkiden ziyade yumurtalarının gelişimi nasıl olmuş kaç mm bi takibinde bulun doktora bi 12.günü git baktır .öle ezbere ilişki olmaz seni adam olan olmuş biten bitmiş vaktinde yanına çağırıyo ..dr yanına o zaman gitsen ne gitmesen ne test alıp sende bakarsın yani canım .. bakma sen dr dediğne 12. gün klomen bittikten 3 gün sonra doktora git yumurtana baksın .
tşk ederim ama benim dr burda değilki ilk defa gittim sinoptayım samsundaKlomen bitiyor doktor kontrole çağırıp kaç milim olduğuna bakıyor büyüdüğü zaman da çatlatma iğnesi veriyor..belli bir saat sonra ilişki diyor...benim doktorum gün aşırı değil hergün önerdi ve hamile kaldım....sansın bol olsun canım
bilmiyorum canım doktor adet olmazsan gel dedi sadece . 12. Günü çok şiddetli kasık ağrım oldu birkaç gün sürdü çatladı diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Biz isimler bütün testleri yaptırdık rahim filmi de çektirdim bu ay hiçbir problem çıkmadı bir ay da klomen kullan ona göre tekrar bakarız dedisağol canı inşallah gebe olmuşsundur yumurtan 12. gün kaç mm ydi ?