Tatlım yapılması lazımKızlar bişey sorucam.Doktoru klomen veripte yumurta takibi yapmayan oldu mu.Yani benm ki takip istemişti ve forumda okuduğum kadarıyla çok yumurta oluşabiliyor vs.
İstememişti canım yanlış yazmışım.Yani bence de takip edilmeliTatlım yapılması lazım
1 saat çok Canım ya Dr bana 20 dk yeter dedi
Kızlar bişey sorucam.Doktoru klomen veripte yumurta takibi yapmayan oldu mu.Yani benm ki takip istemişti ve forumda okuduğum kadarıyla çok yumurta oluşabiliyor vs.
ayyy darisi basimizaa yaaa neler le ugrasiyoruzGELİŞTİ TABİ 2.AYINDA HAMİLE KALDI ZATEN :)
Kardelenim seninde tüplerine Bi bakılması lazım benim 10 ay oldu Bebek olmayalı. Dr sana tüplerine bakmadan daha fazla klomen veremem dedi ki daha 2 ay içmiştim sende Bi baktır benceYOK HİÇ Bİ SORUN YOK DEDİ DR. BİZİM BİR YIL OLMUŞTU.
O Dr u bırak o Zaman tatlımİstememişti canım yanlış yazmışım.Yani bence de takip edilmeli
Canım benim doktorum uzakta olduğu için klomen i 3 ay kullan hamilelik oluşmazsa o zaman gelirsin bakarız dediKızlar bişey sorucam.Doktoru klomen veripte yumurta takibi yapmayan oldu mu.Yani benm ki takip istememişti ve forumda okuduğum kadarıyla çok yumurta oluşabiliyor vs.
birazz önce yaptım cok belli belirsiz ikinci cizgiyi gördüm Allahım inş dualarım kabul olmustur yarın bidee kaanda baktırcamCNM BENCE Bİ TEST YAP ARTIK SEN :)
Ayyy inşallah aileye bi bebiş geliyodur çok sevindim canım senin adına bizim içinde dua et gözün aydın olur inşallahbirazz önce yaptım cok belli belirsiz ikinci cizgiyi gördüm Allahım inş dualarım kabul olmustur yarın bidee kaanda baktırcam
inşallahh arkadaşımm ama bide kanda kesinleştiriyim ozaman sevincim 2 katına çıkacak. Allahım isteyen herkeze anneliği tattırsın sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallahhAyyy inşallah aileye bi bebiş geliyodur çok sevindim canım senin adına bizim içinde dua et gözün aydın olur inşallah
NE GÜZEL DIYOSUN AMA PEKİ RAABBİM BİZE NEZAMAN NASİP EDECEKKİ? BEKLEMEKTEN ÖLECEGİZZZ ;(
sen tüm tabuları yıkıosun ama :)
Öyle deme arkadaşım vardır bigünü beklemek çok zor ama Allaha sığınıcaz. Ben 2 kere gebeyken bebek kaybettim biri 3 diğeri 8 aylıktı. 2 yıl olcak çocuğum olmuyor ne yaptıysam olmadı ama vardır günleri annelerine illaki kavuscak bzde bebeklerimizeNE GÜZEL DIYOSUN AMA PEKİ RAABBİM BİZE NEZAMAN NASİP EDECEKKİ? BEKLEMEKTEN ÖLECEGİZZZ ;(
Ay hadi inşallah ya Can'ım sen çatlatma iğnesi olmuş muydun??? Olduysan iğneden kaç gün sonra belirtilerin başladııııııııııııbirazz önce yaptım cok belli belirsiz ikinci cizgiyi gördüm Allahım inş dualarım kabul olmustur yarın bidee kaanda baktırcam
Can'ım bende de hiç ağrı olmadı ama çatlamiş yumurtalarım düşünme bunlarıKızlarr doktorla konuştum dün akşam boşuna o kadar ağlamışım. Bi akşam öncesi ilişki olduğu için 48 saat yaşıyo zaten sıkıntı yok dedi. Bir saat geç olması problem değil dediiiama şöyle bi durum var iğne vurulduğum gün ağrım oldu şimdi hiç bi hareket yok bişey yok. Geçen ay ağrım olmuştu çok sık tuvalete çıkmıştım
Ay ben artık kafayı yiycem galiba yaCan'ım bende de hiç ağrı olmadı ama çatlamiş yumurtalarım düşünme bunları
ben 2 kere iğne olmuştum ama tutmamıştı geçen ay 21 inde regl olmustum bayram tatiline denk gelmişti doktora gidememiştim klomende kllanamadm iğnede adetten 15 gün sonra acayip kasık ağrısı cektim ve akıntım coktu içimden diyordum bu ay fena yumurtluyorum çünkü iğneyle bile öyle ağrım olmamştı. 1 haftadır gene adet sancısı cekmeye basladım ve aşırı derece uykuya düştüm sürekli uyumak istiyorum öyle sık idrara cıkma olayım olmadı ama afedersiniz gazım cok oluyo ben buayda adet olcamı sanıordum o testi öylesine yapim dedim artık hismidir bilmem ama ben hep adet olcam sanıyorum sancısı var. Bu sabah ta tamam kesin olcam diyordum ama olamadım. Kan vermeden tam umutlanmak istemiyorum yoksa sonra cok üzülürüm ama 2 yıl sonunda ilk defa ikinci cizgiyi cok silik gördüm. İnşallah hepimiz bu ay hamileyizdirAy hadi inşallah ya Can'ım sen çatlatma iğnesi olmuş muydun??? Olduysan iğneden kaç gün sonra belirtilerin başladıııııııııııı