Prş günü oldum iğneyi. Evet Can'ım çok büyük Nasıl çatladı diye çünkü Dr bana bu kist yolunda ilerliyor dedi. Sence???sonuç olarak ikimzde çatlattık :) çok büyük diemi çatlaması garibine gitti hngi gün oldun iğneyi perşembe mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prş günü oldum iğneyi. Evet Can'ım çok büyük Nasıl çatladı diye çünkü Dr bana bu kist yolunda ilerliyor dedi. Sence???sonuç olarak ikimzde çatlattık :) çok büyük diemi çatlaması garibine gitti hngi gün oldun iğneyi perşembe mi
kızlar mrb. bende aranıza yenı katılıyorum. bende bu ay ılk defa klomen kullandım ve pazartesi günü çatlatma iğnesi vurundum. benm de 23 ve 17 mm buyuklugunde 2 yumurtam vardı 36 saat sonra ilişki dedi dun gece girdik. diğer yumurta için de gün aşırı ilişki dedi.ama coook merak ediyorum catladı mı acaba yumurtam
inşallah yaa. senin adet tarihinde mi 1 kasımdıH
hoşgeldin canım Allah'ın izniyle inşallah çatlatmıştır yumurtaların çok güzelmiş bellide ikizin olur
Cevabın içim saol Bitanem bu akşamı değerlendireyim o zamanbenm de öleydi işte serbest sıwı war daha dedi daha dün fn çatladı demkki buugnu değerledr mutlaka dedi bence sende ne olur ne olmaz bugunu değerlendr
ayy aslında ikiz hiç istemiyorm ama dr olabilir dedi.bende artık okadar stres oldum kı aman dr bey olsunda yeterki beşiz olsun dedim valla.cook sıkıldım artık.cook yıpratıcı bir sürec.Rabbim hepımızın yuzune baksıninşallah yaa. senin adet tarihinde mi 1 kasımdı
valla daha ilk kullanışımız bakalım ne olacak. ama sanırım senın 1 tane olmus Allah bağislasın. peki klomenle mı hamıle kalmıstınKızlar selam,
Klomen kullanıp mantar gibi olan var mı ?
valla daha ilk kullanışımız bakalım ne olacak. ama sanırım senın 1 tane olmus Allah bağislasın. peki klomenle mı hamıle kalmıstın
ee demekki çatlıomuş o boyutlarda bi fikrim yok ama bugunnu boş geçmeyinPrş günü oldum iğneyi. Evet Can'ım çok büyük Nasıl çatladı diye çünkü Dr bana bu kist yolunda ilerliyor dedi. Sence???
evet tatliş 1 kasıminşallah yaa. senin adet tarihinde mi 1 kasımdı
Öyle yapcam canmee demekki çatlıomuş o boyutlarda bi fikrim yok ama bugunnu boş geçmeyin
Evet
evet tatliş 1 kasım
Hahahahaha evet aynen şimdi bizim belirti için çok erken demibenm de hadi hayırlısı o gun secim sonuclarından cok bunu beklıycez sanırım :d
aaa seçim günü bide ewet :) bnm ertesi gün :)benm de hadi hayırlısı o gun secim sonuclarından cok bunu beklıycez sanırım :d
hiç belirti warmı bende sizden bi gün sonrayım öss sonuçumu böyle beklmedim hiç bu kadar gün saymıodumbenm de hadi hayırlısı o gun secim sonuclarından cok bunu beklıycez sanırım :d
Yok Benim çatlama daha dün gece olacaktı. Kiz 10 gün var daha belirti olur muhiç belirti warmı bende sizden bi gün sonrayım öss sonuçumu böyle beklmedim hiç bu kadar gün saymıodum
bnm pazartrsi çatlamiştı zaten cmartesi çatlamış olabilir demişti hatta belim agrıo onun harici bi skıntım yokYok Benim çatlama daha dün gece olacaktı. Kiz 10 gün var daha belirti olur mu