Klomen kullananlar

kızlar mrb. bende aranıza yenı katılıyorum. bende bu ay ılk defa klomen kullandım ve pazartesi günü çatlatma iğnesi vurundum. benm de 23 ve 17 mm buyuklugunde 2 yumurtam vardı 36 saat sonra ilişki dedi dun gece girdik. diğer yumurta için de gün aşırı ilişki dedi.ama coook merak ediyorum catladı mı acaba yumurtam :KK43:
hoşgeldin canım Allah'ın izniyle inşallah çatlatmıştır yumurtaların çok güzelmiş belkide ikizin olur:KK9:

inşallah yaa. senin adet tarihinde mi 1 kasımdı
ayy aslında ikiz hiç istemiyorm ama dr olabilir dedi.bende artık okadar stres oldum kı aman dr bey olsunda yeterki beşiz olsun dedim valla.cook sıkıldım artık.cook yıpratıcı bir sürec.Rabbim hepımızın yuzune baksın

kızlar sanırım genelde hepımızın 1-2 kasım adet tarihi. bakalım inş.hiçbirimizin gelmez o tarihte hayırlı haberler veririrz :)

valla daha ilk kullanışımız bakalım ne olacak. ama sanırım senın 1 tane olmus Allah bağislasın. peki klomenle mı hamıle kalmıstın

Benim de ilk kullanışım bugün 4. günüm ama dün akşamdan beri kaşıntı ve akıntı yaptı mantar gibi sanki..
Klomenin yan etkilerinde okudum yapabiliyormuş ama bakalım cumartesi ne dicek dr. ?
Evet bir oğlum var onda normal yolla 7 ay sonra olmuştu.. Ama polistikover olduğu anlaşıldı 7 aydır da uğraşıyoruz oyüzden klomen başladı dr.

benm yengemde de oldu 2. cocukta polikistikover. doğum kontrol hapı mı kullanmıstın? bu hap hormonları değiştirdiğinden yan etkisi cok. ama inşalah mantar olmamıssındır. cunku ccok pis bişey bu mantar

X