Klomen kullananlar

Olsun Canım üzülme hayır da şer de bizim iyiliğimiz için. Her şer de Bi hayır ara. Geçen gün Bi arkadaşımızın yazdığını okudum başka forumda aşılama tüp bebek defalarca denemiş olamamış ama şimdi kendiliğinden hamile. Oluruna bırak demek ki Zaman'ı var gülüm
Biliyomusun insan okadar cok yikiliyorki anlatamam gulum bastan buyana hayirlisini istedim tabiki ama ne bilim can cikmayinca huy cikmiyo bize dua etmekten baska bisi dusmuyo

ÖNCELKLE GERÇEKTEN GÜZL Bİ KISSA BİLMEME RAGMEN YENİDEN OKUMAK BİLE İİ GELDİ CANLANDRDI UMUTLARIMIZI TEŞEKKRLER BU GÜZEL PAYLAŞIM ÜZERİNE NE GÜZEL YAZMIŞŞSIN SENDE AĞZINDAN BAL DAMLIO :) İNŞ HEPMİZ ALIRIZBİ ANDA HAMİŞ TOPİĞİ OLUR BURASI
İnşallah canım ya elimden geldiğinde önce herkes için sonra kendim için dua ediyorum. Doktora gittim geldim yumurtam oluşmuş iki taneydi ya büyümüşler biri içi dolu oldukça sağlıklı dedi. İğnemide vuruldum artık ayın 4-5 ine kadar beklemedeyiz bakalım.

İnşallah canım ya elimden geldiğinde önce herkes için sonra kendim için dua ediyorum. Doktora gittim geldim yumurtam oluşmuş iki taneydi ya büyümüşler biri içi dolu oldukça sağlıklı dedi. İğnemide vuruldum artık ayın 4-5 ine kadar beklemedeyiz bakalım.
sende bekleyenler grubuna girdin yani bende ikisine kadar bekliroum inş ii hbrlar alırız çok sewndm yumosşlarınada

sende bekleyenler grubuna girdin yani bende ikisine kadar bekliroum inş ii hbrlar alırız çok sewndm yumosşlarınada
İnşallah canım hayırlısını versin Rabbim başka bişey istemiyorum olursada evladın hayırlısını versin olmazsada hayırlısını versin. Alıcaz güzel haberler inanıyorum buna

Allah sabrini veriyo canim emin ol ben hic gebelik yasamadim 5 yil icerisinde her gece esimle hayal ediyoruz olsa yatsa yanimiza neler vermezdim die sonrada hayirlisi diyip yatiyoruz hamile oldugjnda dunyayi bana vericeksin der esim insallah bigun vericek hayirli olani rabbim hersey kalbinizden gectigi gibi guzel ve cabuk olsun arkadaslar

Allah bütün isteyenlere evlad sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Bu arada bende aranıza yeni katıldım. 13 yıllık evliyim. 12 yaşında bir kızım var çok şükür. 12 sene sonra bir evlad sahibi daha olmak istedik inşallah rabbim gönlümüzdekini nasip eder.

Gunaydin kizlar sonunda bu asilamada tutmadi suan itibariyle kirmiziyi gordum icim icimi yiyiyor rabbim herseye kaadir bigun emeklerimizin karsiligini elbet verecek inaniyorum

boyle durumlarda sozler tükeniyor ne elden ne dilden birsey gelmiyor 2 gun once bende ayni seyleri yasadim ama illaki olacak bu kadar emek bu kadar sikinti bosa yasanmis olmamali diye dusunuyorum sabir sabir bizim ilacimiz bu guclu olmaktan yola devam etmekten baska caremiz yok.

Maşallah canim cok guzel haberlerin varmis insallah bi sefer olur canim

Allah bütün isteyenlere evlad sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Bu arada bende aranıza yeni katıldım. 13 yıllık evliyim. 12 yaşında bir kızım var çok şükür. 12 sene sonra bir evlad sahibi daha olmak istedik inşallah rabbim gönlümüzdekini nasip eder.

Hosgeldin canim masllah evladin varmis buna sukur bende 3 yillik evliyim ama olmadi allah nasip etmedi allah gonlune gore versin insallah 2.evladini en yakin zamanda kavusursun

Oooo çok sevindim canım inşallah bu ay tutar Dr ilişki yi Nasıl verdi

Hoşgeldin Can'ım İnşallah Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla kollarımıza verir

Oooo çok sevindim canım inşallah bu ay tutar Dr ilişki yi Nasıl verdi
Bu kez bu akşam ilişki önerdi saati önemli değil dedi yarın akşam yine önerdi saate dikkat edersin dedi. Geçen sefer böyle dememişti mesela. Salı, çarşamba, cuma, pazar diye devam edicek işte canım.

Bu kez bu akşam ilişki önerdi saati önemli değil dedi yarın akşam yine önerdi saate dikkat edersin dedi. Geçen sefer böyle dememişti mesela. Salı, çarşamba, cuma, pazar diye devam edicek işte canım.
Ya bişi sorcam bu yumurta 36 saat sonra çatlayıp 24 saat vücutta kalıyorsa cuma ve pazarı niye ilişki takvimine koyuyo boşa değilmio_O

Ca
Ya bişi sorcam bu yumurta 36 saat sonra çatlayıp 24 saat vücutta kalıyorsa cuma ve pazarı niye ilişki takvimine koyuyo boşa değilmio_O
canım yumurta 36 saat sonra çatlayacak diye bişey yok ki. On saat sonra da çatlayabilir o bana pazar ilişki önerdi bu akşam önermesinin sebebi içerisini spermsiz bırakmamak. Belki otuzaltı saat değil gece çatlayacak on saat sonra bilemeyiz ki. O yüzden orası boş kalmasın diye. Daha sonra ilişki verme sebebide kiminin geç çatlayıp geç döllenme oluyormuş o yüzden o şekilde yapıyorlar canım.

benimde bu ayın 25 inde adet günüm bakalım hayırlısıyla inşallah olmam :) klomen içmedim aşılamada yapmadım kendimi doğalına bırakmaya karar verdim 2 3 ay :)

X