Klomen kullananlar

ayyy inşallah canım ya hepimiz hamişizdir hala da var ağzımda o tad :) regl günüm 2 gün sonra ama ben yarın acaba kanmı versem diye düşünüyorum yoksa adet günümü beklesem gecikince mi test yaptırsam diyorum karar veremedim
o sabretme çok zor işte iki günde azmş bekleyebilirsen bekle:)

çok sağolun kızlar , gerçkten içimi ferahlattınız allh razı olsun.. Beni eskiler bilir ara ara boyle acım taşıyor burda yazınca arkadaşlar ferahlatıyor sizin gibi. Allh razı olsun hepinizden.. Birgun olacak hepimizin meleği biliorum..
ben 22 yaşında 2 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yılı 2 kere duşuk yaptım sebebi kan pıhtılşmasıymış. Bir sonraki gebeliği gunluk iğnelerle atlatıcağım soylendi. Çok kotu gunler geçirdim burda depresyon geçirdim çok buyuk bir acıydı. Şimdide sabırla yeniden meleğimi bekliorum..

sizlerin hikayesi nasıl
allah yardımcın olsun tez zamanda meleğini kucagına lamayı nasip etsin inş

çok sağolun kızlar , gerçkten içimi ferahlattınız allh razı olsun.. Beni eskiler bilir ara ara boyle acım taşıyor burda yazınca arkadaşlar ferahlatıyor sizin gibi. Allh razı olsun hepinizden.. Birgun olacak hepimizin meleği biliorum..
ben 22 yaşında 2 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yılı 2 kere duşuk yaptım sebebi kan pıhtılşmasıymış. Bir sonraki gebeliği gunluk iğnelerle atlatıcağım soylendi. Çok kotu gunler geçirdim burda depresyon geçirdim çok buyuk bir acıydı. Şimdide sabırla yeniden meleğimi bekliorum..

sizlerin hikayesi nasıl
Allah sabrini veriyo canim emin ol ben hic gebelik yasamadim 5 yil icerisinde her gece esimle hayal ediyoruz olsa yatsa yanimiza neler vermezdim die sonrada hayirlisi diyip yatiyoruz hamile oldugjnda dunyayi bana vericeksin der esim insallah bigun vericek hayirli olani rabbim hersey kalbinizden gectigi gibi guzel ve cabuk olsun arkadaslar

Allah sabrini veriyo canim emin ol ben hic gebelik yasamadim 5 yil icerisinde her gece esimle hayal ediyoruz olsa yatsa yanimiza neler vermezdim die sonrada hayirlisi diyip yatiyoruz hamile oldugjnda dunyayi bana vericeksin der esim insallah bigun vericek hayirli olani rabbim hersey kalbinizden gectigi gibi guzel ve cabuk olsun arkadaslar
maşllh sabrına hayran kaldım. Dualarına benide ekle lutfen :KK43:

Arkadaslar gunaydiiiiiinnnnnn.

Güzel bir güne güzel bir kissayla başlayalım. Bizim durumumuza çok uygun.

Hz. Musa bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
"Ya Musa! Bizim çocuğumuz olmuyor. Allah ile konuş, bizim çocuğumuz ne zaman olacak?" derler.
Hz. Musa Allah'a yönelir ve "Allah'ım! bu çiftin ne zaman çocukları olacak? diye sual eder.
Allah:
"Ya Musa! söyle onlara, onların hiçbir zaman dölleri tutmayacak" der.
Hz. Musa Allah'ın sözlerini çifte iletir. Karıkoca başlar önde üzülerek giderler. Aradan beş yıl geçer. Aybı karkoca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar:
"Bu çocuk kimindir?"
"Bu bizim çocuğumuz" derler.
Hz. Musa Allah'a yönelir ve sorar:
"Allah'ım senin hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim. Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı?" der.
Ve Rabb'im der ki:
"Evet Ya Musa! Onların hiçbir zaman çocukları olmayacaktı, fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler ve her gün bana samimiyetle ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler. Ben de onlara evlat nasip ettim."

İşte arkadaşlar rabbimizden hep dualarimizda isteyecegiz. İnşallah herseyin en güzelini veren Rabbim zamanı gelince bizim de yüzümüzü guldurecek

Yeniduam masallah sabah sabah ne guzel yazmissin morel oldu hemde duadan vazgecmemeli oldugumu hatirlattin bazen insanin sabri tukeniyo umutlari yok oluyo ama bna umut etmeyi sabretmeyi tekrardan hatirlattigin icin tesekkurler canimm

Günaydın kızlarr, ilk olarak bu güzel kıssa için çok teşekkürler. Umudumu yitirmemek için elimden geleni yapıyorum. Yumurta kontrolüne gidicem ne olur benim için de dua edin. Hayırlısı ile atlatayım şu kontrolüde iyi haberler alayım. Ama içimde bi his var bu ay sonundan sonra buradan hamile haberleri alacakmışıx gibi hissediyorum.

Gunaydin kizlar sonunda bu asilamada tutmadi suan itibariyle kirmiziyi gordum icim icimi yiyiyor rabbim herseye kaadir bigun emeklerimizin karsiligini elbet verecek inaniyorum

"Ya Musa! Bizim çocuğumuz olmuyor. Allah ile konuş, bizim çocuğumuz ne zaman olacak?" derler.
Hz. Musa Allah'a yönelir ve "Allah'ım! bu çiftin ne zaman çocukları olacak? diye sual eder.
Allah:
Hz. Musa Allah'ın sözlerini çifte iletir. Karıkoca başlar önde üzülerek giderler. Aradan beş yıl geçer. Aybı karkoca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar:
"Bu çocuk kimindir?"
"Allah'ım senin hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim. Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı?" der.
Ve Rabb'im der ki:
"Evet Ya Musa! Onların hiçbir zaman çocukları olmayacaktı, fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler ve her gün bana samimiyetle ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler. Ben de onlara evlat nasip ettim."

İşte arkadaşlar rabbimizden hep dualarimizda isteyecegiz. İnşallah herseyin en güzelini veren Rabbim zamanı gelince bizim de yüzümüzü guldurecek
Gercekten cok guzel bi hisse canim insallah bigun hic aklimizda olmadigi bi anda rabbim bizide anne baba yapicak eminim bize sabretmek dusuyo artik

Gunaydin kizlar sonunda bu asilamada tutmadi suan itibariyle kirmiziyi gordum icim icimi yiyiyor rabbim herseye kaadir bigun emeklerimizin karsiligini elbet verecek inaniyorum
Uzulme canim hersey nasip demek ki daha gelicek zamani var ki gelmiyo bebislerimiz en yakin zamanda allah bizlere de tattirsin bu duyguyu insallah

Allah:
"Bu çocuk kimindir?"
Ve Rabb'im der ki:

Kızlar harika Bi kıssaymiş gözlerim doldu çok doğru inancımızı kaybetmeyelim umudumuzu kesmeyelim hep Bi hayır arayalım. Bir tanıdığım için Dr un " şu gördüğün duvarın çocuğu olursa senin de olur" sözünün ardından kadının bebeğiyle Dr a gittiğini bilirim. Benim Dr um bizzat bana tıp dilinde açıklayamayacak , olmayacak şeyler oluyo ve ben bu meslekte çok şaşırıyorum dedi. Onun için hiç ümit kesmeden buradan aldığımız morallerle yola devam...

Herşeyin hayırlısını canım umudunu kaybetmek yok RAbbim inşAllah tez zamanda bizlerede nasip edicek. Hayırlısı buymuş diyelim ve yeni aylar için umutla devam edelim.

Olsun Canım üzülme hayır da şer de bizim iyiliğimiz için. Her şer de Bi hayır ara. Geçen gün Bi arkadaşımızın yazdığını okudum başka forumda aşılama tüp bebek defalarca denemiş olamamış ama şimdi kendiliğinden hamile. Oluruna bırak demek ki Zaman'ı var gülüm

Günaydın kızlarr, ilk olarak bu güzel kıssa için çok teşekkürler. Umudumu yitirmemek için elimden geleni yapıyorum. Yumurta kontrolüne gidicem ne olur benim için de dua edin. Hayırlısı ile atlatayım şu kontrolüde iyi haberler alayım. Ama içimde bi his var bu ay sonundan sonra buradan hamile haberleri alacakmışıx gibi hissediyorum.
ÖNCELKLE GERÇEKTEN GÜZL Bİ KISSA BİLMEME RAGMEN YENİDEN OKUMAK BİLE İİ GELDİ CANLANDRDI UMUTLARIMIZI TEŞEKKRLER BU GÜZEL PAYLAŞIM ÜZERİNE NE GÜZEL YAZMIŞŞSIN SENDE AĞZINDAN BAL DAMLIO :) İNŞ HEPMİZ ALIRIZBİ ANDA HAMİŞ TOPİĞİ OLUR BURASI

KIZLAR BAK BENM TANIDIĞIMIN BAŞINA GELDİ STRES YÜÜZNDEN OLMUO TEYZEM GİBİYDİ ON SENE TEDAV OLDU ALMADIGI HORMON KALMADI DEFALARCA TÜP BEBEK DENEDİ TUTMADI ON SENE SONUNDA OLMICAK ALLAH BİZE NASİP ETMEDİ DEMKKİ BİZİM SINAVIMZDA BU DEDİ ALTI AY SONRA HAMİLE KALDI HATTA ÜÇ AYLIK MI NE ÖĞRENDİ ADETLERINDE SIKINTI WARDI ONDAN OLMUORUM SANDI AMA HAMİLEYMİŞ TAMAMEN OLURUNA BIRAKABİLMEK ÖNEMLİ BENDE YAPAMIORUM AMA KEŞKE YAPABİLSEK

X