Oo ne güzel geçmiş 3 gün inşallah hamilesindir test yapmadın miInsallah canim hamileyimdir aslinda adet gunum gecti uc gun ama bilemiyorum ya Allahim bu kez yardim et nolurr tum benligimle hayirlisini istiyorum senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo ne güzel geçmiş 3 gün inşallah hamilesindir test yapmadın miInsallah canim hamileyimdir aslinda adet gunum gecti uc gun ama bilemiyorum ya Allahim bu kez yardim et nolurr tum benligimle hayirlisini istiyorum senden
Yok canim yapmadim asilamada 14 gun gecmesi gerek ya o yuzden aslinda kotu sonuc alirim diede korkuyorum persembe gunu kan tahlili yapicam insallahOo ne güzel geçmiş 3 gün inşallah hamilesindir test yapmadın mi
Hiç belirti var mi tatlişYok canim yapmadim asilamada 14 gun gecmesi gerek ya o yuzden aslinda kotu sonuc alirim diede korkuyorum persembe gunu kan tahlili yapicam insallah
Canim o ahizdaki tat kesin hamilelik isareti die biliyrm inş öle çıkar hani boşa umutlndrmak istemem ama bence hamile olablirsinmerhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullanamadım regl günüm kurban bayramına denk gelmişti oyüzden gidememiştim doktora. Neyse regl gününden 15 gün sonra çok fena bi kasık ağrısı çekmiştim 4 gündür falan adet sancısı gibi bi ağrı çekiyorum ara sıra girip çıkıyor bugünde ağzımda garip bi tat var böyle bozuk para gibi paslı bişey gibi gitmek bilmiyor ne yaptıysam gitmedi inşallah hamileliğe işarettir
Ayyyy hadi Canım inşallah iyi haberlerini alırız ne güzel çatlamiş kendiliğinden bugünü değerlendir kesin aman haaakızlar bnm de kontrlum wardı bugun üç yumurtam wardı gecen hafta pazartesi 18(sol) 16 13(sağ) sol çok olmuş dedi çatlayalı sağdakilerde yeni çatlamş dedi üçüde çatladı yani bugunu boş geçmeyin sakın dedi iğnesiz çatladı yani ayı ikisinde kan testi yap dedi bnm de gün saymam başladı
aynn görew gibiBöyle saatli birliktelikten de bana illalah geldi saatli çok kötü oluyo yaaaa
Bazen midem bulanio gibi oluyo gecio hemen ne bilim aslinda kendimi dinlesem cok bulurumda bu defa fazla kaptirmiyom kendime canim yaHiç belirti var mi tatliş
Yok olmadım bitanem. Bugün 30. Gün ama adetim düzensiz oluyor ya bakmak istemiyorum şimdiden. Acaba klomen kullandığım için zamanında mi olur hamile degilsem.Sen adet oldun mu canim
Hadi hayırlısı. Senin son adet tarihin neydi canim. 2 kasim a daha çok varmış yaaa. Sabredip güzel haberi bekleyecez artikkızlar bnm de kontrlum wardı bugun üç yumurtam wardı gecen hafta pazartesi 18(sol) 16 13(sağ) sol çok olmuş dedi çatlayalı sağdakilerde yeni çatlamş dedi üçüde çatladı yani bugunu boş geçmeyin sakın dedi iğnesiz çatladı yani ayı ikisinde kan testi yap dedi bnm de gün saymam başladı
aynn görew gibiBöyle saatli birliktelikten de bana illalah geldi saatli çok kötü oluyo yaaaa
3 ekimdi bencede çk war ama sabredicezHadi hayırlısı. Senin son adet tarihin neydi canim. 2 kasim a daha çok varmış yaaa. Sabredip güzel haberi bekleyecez artik
Kaptırma Canım aynenBazen midem bulanio gibi oluyo gecio hemen ne bilim aslinda kendimi dinlesem cok bulurumda bu defa fazla kaptirmiyom kendime canim ya
ayyy inşallah canım ya hepimiz hamişizdir hala da var ağzımda o tad :) regl günüm 2 gün sonra ama ben yarın acaba kanmı versem diye düşünüyorum yoksa adet günümü beklesem gecikince mi test yaptırsam diyorum karar veremedimCanim o ahizdaki tat kesin hamilelik isareti die biliyrm inş öle çıkar hani boşa umutlndrmak istemem ama bence hamile olablirsin
Kıyamam sana üzülme Canım Allah vermiyorsa vardır Bi bildiği de her şer de Bi hayır araç. Doğru Zaman değil demekki öyle düşün.Kızlar artık dayanamıyorum. Olmuyor bi turlu olmuyor.. Hasretim ne zamn sona erecek
canm dayanamıyorum artık. Tam bir yıl oldu duşukten geçeli. Bir yıldır gun sayıyorum. Hergun hergun bu defa oldu, olucak diorum. Çok yoruldum artık. Belkide hiç olmiycak boşuna çırpınıyorum bn..Kıyamam sana üzülme Canım Allah vermiyorsa vardır Bi bildiği de her şer de Bi hayır araç. Doğru Zaman değil demekki öyle düşün.
Hepimiz ayniyiz canim benim sen umudunu asla kaybetme rabbim hakkinda hayirliysa en kisa zamanda anneligi tattirsin uzme canini bizim hayr sandiklarimiz şer ser sandiklarimizda hayr dir unutmaKızlar artık dayanamıyorum. Olmuyor bi turlu olmuyor.. Hasretim ne zamn sona erecek
bu nasıl buyuk bir acıdr allhım.. Hergun her saat ettiğim dualarım neden kabul olmuyo ki.. Bu kadar buyuk acıyı hakedecek ne yaptım bnHepimiz ayniyiz canim benim sen umudunu asla kaybetme rabbim hakkinda hayirliysa en kisa zamanda anneligi tattirsin uzme canini bizim hayr sandiklarimiz şer ser sandiklarimizda hayr dir unutma
Sen tüplerine falan baktırdın mı?kocan falan Nasıl ? Yani sebepsiz infertilite mi yoksacanm dayanamıyorum artık. Tam bir yıl oldu duşukten geçeli. Bir yıldır gun sayıyorum. Hergun hergun bu defa oldu, olucak diorum. Çok yoruldum artık. Belkide hiç olmiycak boşuna çırpınıyorum bn..