- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
bn 2 defa tedavisiz gebe kaldım duşukle sonuçlandı. Hiçbir sorun sıkıntı olmamasına rağmen son 1 yıldr olmuyorSen tüplerine falan baktırdın mı?kocan falan Nasıl ? Yani sebepsiz infertilite mi yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn 2 defa tedavisiz gebe kaldım duşukle sonuçlandı. Hiçbir sorun sıkıntı olmamasına rağmen son 1 yıldr olmuyorSen tüplerine falan baktırdın mı?kocan falan Nasıl ? Yani sebepsiz infertilite mi yoksa
İsyan etme Can'ım Allah'ın gücüne gider hep var Bi hayır debu nasıl buyuk bir acıdr allhım.. Hergun her saat ettiğim dualarım neden kabul olmuyo ki.. Bu kadar buyuk acıyı hakedecek ne yaptım bn
haşa, asla isyan etmem ama çok ağrıma gidiyor artık..İsyan etme Can'ım Allah'ın gücüne gider hep var Bi hayır de
Anladım Canım 1 yıl çok uzun Bi Zaman değil. Bi arkadasimın 2 çocuğu bile o kadar uğraştan sonra 1.5 sene sonra oldu. Düşük sebeplerini araştırın belki oluyo sen farketmeden onlarda düşüyordur. Onun için göbekten iğneler falan oluyorbn 2 defa tedavisiz gebe kaldım duşukle sonuçlandı. Hiçbir sorun sıkıntı olmamasına rağmen son 1 yıldr olmuyor
Ahhh canim ahhhh bende ayni duygular içindeyim herseyde bir hayir var ama bazen oyle bir duruma geliyorum ki isyan degil hasa neden boyle oluyor diyorum uzuluyorun korkuyorum inşallah olacak bir gün inşallah bizimde bebeklerimiz olacak bizde annelik duygusunu yasayacagiz umudumuzu kaybedersek o zaman dayanamayiz sabirli olmamiz gerekiyor elimizden baska bisi gelmiyorKızlar artık dayanamıyorum. Olmuyor bi turlu olmuyor.. Hasretim ne zamn sona erecek
duşuklerin sebebi kan pıhtılşması. Hayır gebelik oluşmadığına eminim. 1 yıldr olmuyo. Ve hiç bir sorun olmasada bu ay klomen+ç.iğnesi oldum ama bu aydan da umut yok. BiliorumAnladım Canım 1 yıl çok uzun Bi Zaman değil. Bi arkadasimın 2 çocuğu bile o kadar uğraştan sonra 1.5 sene sonra oldu. Düşük sebeplerini araştırın belki oluyo sen farketmeden onlarda düşüyordur. Onun için göbekten iğneler falan oluyor
anm en çok eşime uzuluyorum bilio musun. Onu çocuk ozlemiyle gorunce kahroluyorum..Ahhh canim ahhhh bende ayni duygular içindeyim herseyde bir hayir var ama bazen oyle bir duruma geliyorum ki isyan degil hasa neden boyle oluyor diyorum uzuluyorun korkuyorum inşallah olacak bir gün inşallah bizimde bebeklerimiz olacak bizde annelik duygusunu yasayacagiz umudumuzu kaybedersek o zaman dayanamayiz sabirli olmamiz gerekiyor elimizden baska bisi gelmiyor
anm en çok eşime uzuluyorum bilio musun. Onu çocuk ozlemiyle gorunce kahroluyorum..
duşuklerin sebebi kan pıhtılşması. Hayır gebelik oluşmadığına eminim. 1 yıldr olmuyo. Ve hiç bir sorun olmasada bu ay klomen+ç.iğnesi oldum ama bu aydan da umut yok. Biliorum
rabbim duysun sesimizi. Binbir çeşit dua okudum bu bir yıl içinde tesbih namazları oruçlar, hiçbiri kabul olmadıBende ayniyim benden kaynakli bir sorun bir evin bir oglu 3 yillik evliyiz hic gebelik olmadi bende dun klomenden sonra hasta oldum birbirimize sarilip agladik olmazsa olmasin diyor ama ben biliyorum ici gidiyor ust komsularimizin bebegi var sesleri geliyor bebegi severken bebegin aglamasi besik sesi bile icimi acitiyor ama gelmiyor iste elimden hic birsey gelmiyor
adetime 10 gun fln kaldı. Onceki gebelklerimden belirtilerimi biliorum. Tutmadı bu aydaNeden umut yok diyorsun canim nasil durumlar
rabbim duysun sesimizi. Binbir çeşit dua okudum bu bir yıl içinde tesbih namazları oruçlar, hiçbiri kabul olmadı
Bazen hiçbir belirti olmaz ben her turlu gebelik belirtisini yasadim ama dun hastalandim kendini oyle sartlandirma biraz umutlu ol lutfen inan anliyorum zor bir surec ama umut cok onemliadetime 10 gun fln kaldı. Onceki gebelklerimden belirtilerimi biliorum. Tutmadı bu ayda
hayır ben sizin yazfıklsrınızla avunuyorum zaten. Yoksa çok daha taşacak duygularım. Biliyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ,bu dert çok başka birşymiş onu anladım ve imanın zayıflığında insanı isyana dahi goturebilecek bir acı.. Rabbim derdimizin dermanını yolla, nolursun ALLAHımm....Sakin oyle dusunme kabul olmustur buna emin ol ama vakti zamani var ya da olmamsinda hayır var evet cok zor birbirimizi en iyi biz anliyoruz kimseye anlatamadiklarimizi birbirimizle paylasiyoruz emin ol avun diye soylemiyorum ben de ayni seyleri yasiyorum inan kocamdan bosanmayi bile dusundum dusunuyorum ara ara ama bildigim inandigim seyler var ya daha kotu seyler basima gelecek rabbim vermiyor ya zamani var daha cok dua etmem gerekiyor ya da hayirli bir evladin olmayacak cok cok cok zor biliyorum ama dualarimin geri cevrilmeyeceginide biliyorum sen de inan inanki herseyde hayir var gecen sene tup bebek yaptirdik olmadi dollenmedi sonra hemen ardindan esim cok buyuk bir trafik kazasi gecirdi eger olsaydi bile belki dusecekti cok uzun yazdim kusura bakma sadece icimden gecenleri yazmak istedin
hayır canm bişy olmadığını biliyorum. Kendimi kandırıp hayal kırıklığını yaşamam daha kotu bir durum olur.Bazen hiçbir belirti olmaz ben her turlu gebelik belirtisini yasadim ama dun hastalandim kendini oyle sartlandirma biraz umutlu ol lutfen inan anliyorum zor bir surec ama umut cok onemli
hayır ben sizin yazfıklsrınızla avunuyorum zaten. Yoksa çok daha taşacak duygularım. Biliyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ,bu dert çok başka birşymiş onu anladım ve imanın zayıflığında insanı isyana dahi goturebilecek bir acı.. Rabbim derdimizin dermanını yolla, nolursun ALLAHımm....
Asla sitem etme lutfen rabbim hic bir dua yi kabul etmemezlik yapmio hepsi kabul oluyo kimi bu dunyada basina gelecek belayi onluyo kimide ahirette senin en iyi yere gelmen icin bidaha bu sozleri sarf etme belkide senin dua edisin rabbimin hosuna gidiyor belkide cok israr edicen olucak ama o bebek senin icin hayrli olmuycak her ihtimali dusunbu nasıl buyuk bir acıdr allhım.. Hergun her saat ettiğim dualarım neden kabul olmuyo ki.. Bu kadar buyuk acıyı hakedecek ne yaptım bn
Canım ilk önce Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben bir yerde okumuştum kan pıhtılaşması fazla oluyormuş bazı insanlarda. Hamilelikte pıhtılaşma artıyormuş bazı kişilerin kendilerindede bu risk olunca bebek tutunamıyomuş. Hiç bununla ilgili bişeyler yaptın mı?bn 2 defa tedavisiz gebe kaldım duşukle sonuçlandı. Hiçbir sorun sıkıntı olmamasına rağmen son 1 yıldr olmuyor
Kesinlikle oyle ama bu bizim sinavimiz keske elden birsey gelse ama gelmiyor yapabileceklerimiz bile rabbimin bize sunduğu nimetlerden fazla olamaz.
Asla sitem etme lutfen rabbim hic bir dua yi kabul etmemezlik yapmio hepsi kabul oluyo kimi bu dunyada basina gelecek belayi onluyo kimide ahirette senin en iyi yere gelmen icin bidaha bu sozleri sarf etme belkide senin dua edisin rabbimin hosuna gidiyor belkide cok israr edicen olucak ama o bebek senin icin hayrli olmuycak her ihtimali dusun
Canım ilk önce Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ben bir yerde okumuştum kan pıhtılaşması fazla oluyormuş bazı insanlarda. Hamilelikte pıhtılaşma artıyormuş bazı kişilerin kendilerindede bu risk olunca bebek tutunamıyomuş. Hiç bununla ilgili bişeyler yaptın mı?
Ben 5 yili doldurdum hic korunmadim canim her ay bukes varmi demek oldurdu beni ama asla vazgecmedim hep umut ettim etrafa bakiyoruz 40 yasinda anne olanlari goruyoruz ben 32 yasimdayimm BEBEM oluruna brak iki asilama gecirdim biri tutmadi bu ikinci verende Allah alanda Allah elden gelen bisi varmi