Klomen kullananlar

:KK9:
Merak ettim gittin mi doktora ne dedi
Geldim Can'ım Dr dan Bi tane 27 mm ,Bi tane 22 mm ,Bi tane 15 mm varmiş. 27 mm olan kist olma yolunda onu saymıyorum dedi. 22 ilk olan iyi dedi. Çatlatma iğnesi oldum saatli ilişki yazdı inşallah tutar bu ay sağlıklı kucağımıza alırız bebişleri:KK9:

Geldim Can'ım Dr dan Bi tane 27 mm ,Bi tane 22 mm ,Bi tane 15 mm varmiş. 27 mm olan kist olma yolunda onu saymıyorum dedi. 22 ilk olan iyi dedi. Çatlatma iğnesi oldum saatli ilişki yazdı inşallah tutar bu ay sağlıklı kucağımıza alırız bebişleri:KK9:

cok güzel haberlerle gelmissin maşallah cok sevindim dedigin gibi inşallah bu ay olur yasadigimiz bu sikintilarin sonunds bebeklerimize kavusuruz. Bir kac gun agrin olacak dikkat et kendine sicak tut ayaklarinj

Hadi ins cnm guzel buyums masallah

Uzun yolda bile okumadan duramiorm guxel haberler gelmis inss bebek haberleride gelir tez zmaanda cok yakin kontrllerimz yumoslarimzda

Cnm kullandim bu ay iste sonucunu bekliorm gecen pazartesi doktr uc yumrtan war dedi carsambadan sonra iliski dedi suan kasiklarim agrio cok normal mi catliyomu die umutlaniorm bide ayiptr soylenesi direkt bolge agrio normal mi sizce

Cnm kullandim bu ay iste sonucunu bekliorm gecen pazartesi doktr uc yumrtan war dedi carsambadan sonra iliski dedi suan kasiklarim agrio cok normal mi catliyomu die umutlaniorm bide ayiptr soylenesi direkt bolge agrio normal mi sizce
Kasik agrisi bendede cok siddetliydi yumurtalarimin buyudugune isaretmis normalmis doktorun dedigine gore ama benimkiler catlamamisti igne vurulmustum catlayip catlamadigina bakilmadi daha sonra doktorum uzakta cunku gelip gidemiyorum

Çatlıyodur Canım mtlaka bugünleri değerlendirin kaçırmayın yumoşları Günaşırı mı ilişki dedi Dr

Kasik agrisi bendede cok siddetliydi yumurtalarimin buyudugune isaretmis normalmis doktorun dedigine gore ama benimkiler catlamamisti igne vurulmustum catlayip catlamadigina bakilmadi daha sonra doktorum uzakta cunku gelip gidemiyorum
Catlamistr inss igneyle

Çatlıyodur Canım mtlaka bugünleri değerlendirin kaçırmayın yumoşları Günaşırı mı ilişki dedi Dr
Ewet canm gun asiri dedi bakalim bu ay olmazsa bi dahaki ay bende catlatma ignesi kullanicam sanirim pazartesi kontrle gidince belli olucak.catlayip catlamadigi catlatiginn isareti bisiler warmi kixlar su olunca kesin catladi o gun iliskiye girilmeli gibi bi bilginz warmi

Ewet canm gun asiri dedi bakalim bu ay olmazsa bi dahaki ay bende catlatma ignesi kullanicam sanirim pazartesi kontrle gidince belli olucak.catlayip catlamadigi catlatiginn isareti bisiler warmi kixlar su olunca kesin catladi o gun iliskiye girilmeli gibi bi bilginz warmi
Dr a gitmediğim günler yumurtlama kiti kullanmıyorum o da belli ediyo çatladığı Zaman'ı tatlım

Himm ne diyerek aliniyo eczaneden
Ben gitti gidiyordan alıyorum orda çok ucuz eczanede pahalı. Laboquıck marka alıyorum onunla çok kişi hamile kalmış kadınlar kulubünde Bi çok forum var onunla ilgili. Google la yumurtlama kitiyle hamile kalanlar yaz şaşıracaksın canım

Cok Sukur benm de kontrolum pazartesi cok sewindm yumoslarina
Sağol canım inşallah bende pazartesi sevineceğim. Büyük olan yumurtalığım kendiliğinden çatlayabilir ilişki öneriyorum dedi kaliteli olanın biraz daha büyümesi gerekiyor 1,57 2 ye ualşır pazartesiye kadar kaliteli olan daha önemli dedi. Bakalım bu ay daha ümitliyim ama hayırlısı artık tatlım ya.

Aaa cok merak ettim nasi bisi oldugunu ins cnm bu ay kalirsin bu ay sende bende hepimz

X