Klomen kullananlar

Çok gecmis olsun insallah bu ay hayrli haberler verirsin canim benim ilk ayim bugün 11. Gun oldu mide bulantisi adet sancisi gogus ucunda agri mahfetti bu ilaclar bizi allahim goruyor cektiklerimizi inşallah isteyen bu yolda ugrasan herkes mukafatini alir.
Canım göğüslerinde ağrı varsa test yap 6 gün öncesi testler var daha erken belli ediyor. Benim göğüslerimde hassasiyet kalmamıştı çünkü sadece belimde ve kasığımda ağrım vardı. İnşallah olmuştur test yap haberlerini bekliyoruz. Sağol canım bu arada inşallah bu ay herkesten hayırlı haberler alırız.

Canım göğüslerinde ağrı varsa test yap 6 gün öncesi testler var daha erken belli ediyor. Benim göğüslerimde hassasiyet kalmamıştı çünkü sadece belimde ve kasığımda ağrım vardı. İnşallah olmuştur test yap haberlerini bekliyoruz. Sağol canım bu arada inşallah bu ay herkesten hayırlı haberler alırız.
Bu arada iğnenin etkisi vücuttan 10 günden sonra çıkmaya başlıyomuş canım. 14. Gün test yaptırabilirsin dedi bana doktorum kan testi ama. İğne ile vücuda verilen beta hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtisi gibi görülüyor.

Kızlar adetin 26. Gunundeyim. Psikolojik midir nedir inanılmaz eksi istiyo canim. Dün 1 bardak turşu suyu indirdim vallahi ☺ hamile bile olsam bu kadar çabuk aserme olmaz heralde. Bi de siskinlikten yatamadim.Pazartesi test yapiyim diyorum. Öldüm meraktan. Sonuç ne olursa olsun hayırlısi olsun

Bu arada iğnenin etkisi vücuttan 10 günden sonra çıkmaya başlıyomuş canım. 14. Gün test yaptırabilirsin dedi bana doktorum kan testi ama. İğne ile vücuda verilen beta hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtisi gibi görülüyor.
Kan testinde daha anlaşılır idrar yanıltıcı olabılır çünkü daha 11 günü cnm iğne olmasa ortada idrar da güvenilir ama 14 gün geçmeden aldanma olabilir . Ama inşallah güzel haberleri alırız benim içime de öyle doğuyo :KK28:

Tatlım bu kadar erken adet belirtisi olmaz. Hem de göğüste de Ağrı varsa ben şüphelendim Ecz den idrar testi alıp yap dicem ama iğnenin etkisi var hala vücudunda. Yani hamile olsan da olmasan da çift çizgi çikacak biraz karişik ama umarım anlatabilmişimdir.

Cevabin icin tesekkur ederim canim evet anladim okadar cok arastirdimki anlatamam belki igne beni kandiriyor olabilir bugun 11. Gun midem altust zorla yemek yiyiyorum birde adet olacakmisim gibi sancim var cok fazla akintim var hep lavaboya kosuyorum adet olsum diye bu belirtileri yasayip daha sonra adet olanlar var umitlenmek istemiyorum beklemek en zoru doktorum ayin 22 sine kadar bekle demisti bakalim hepimiz ici. Hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Kızlar adetin 26. Gunundeyim. Psikolojik midir nedir inanılmaz eksi istiyo canim. Dün 1 bardak turşu suyu indirdim vallahi ☺ hamile bile olsam bu kadar çabuk aserme olmaz heralde. Bi de siskinlikten yatamadim.Pazartesi test yapiyim diyorum. Öldüm meraktan. Sonuç ne olursa olsun hayırlısi olsun
Tatlım 26. Günümdeyim derken ?kac günde bir adet oluyosun

Cevabin icin tesekkur ederim canim evet anladim okadar cok arastirdimki anlatamam belki igne beni kandiriyor olabilir bugun 11. Gun midem altust zorla yemek yiyiyorum ama bu belirtileri yasayip daha sonra adet olanlar var umitlenmek istemiyorum beklemek en zoru doktorum ayin 22 sine kadar bekle demisti bakalim hepimiz ici. Hayirlisi olsun
Göğüs Ağrı'sı özellikle göğüs ucuna dokununca acı hamilelikte ayırıcı belirti oluyo tatlım inşallah hamilesindir :anneadayı:

Daha çok erken doktorum da ayin 22 sine kadar bekle demisti bugunde sabahtan beri midem altust benim goguslerim acirdi adetten once ama gögüs ucum acimazdi ayyyy cokkkk tedirginim allah hepimizin yardimcisi olsun

Olur Canım Allah un iZniyle zaten olmayacaksa hep bir neden çıkıyor bol bol dua etmekten başka bir çaremiz yok
HAKLISIN CANIM :) ŞİMDİ BEN BU AY BİŞEY DENİYCEM BAKALIM OLURSA OLUR OLMAZSA DİĞER AY İĞNE YAPTIRCAM .. YA NASIL KARŞILARSINIZ BİLMEM AMA MERYEM ANA ELİ OTU HACDAN ARKDAŞIMIN AİLESİ GETİRDİ ARKADAŞIM VE BEN YAPICAZ HAYIRLISI BAKALIM

Göğüs Ağrı'sı özellikle göğüs ucuna dokununca acı hamilelikte ayırıcı belirti oluyo tatlım inşallah hamilesindir :anneadayı:

Agzim bal yesin emi ınsaallah hamileyimdir bende benim gibi tum isteyenler insallah tz zamanda guzel haberler alir bu topik bana iyi geldi ben kimseyle paylasmiyorum bunlari kimseyede anlatmadim daha oncr cok sikintilar yasadim tup bebek dahi yaptirdik simdi kimse uzulsun istemiyorum iyiki varsınız arkadaslar

Agzim bal yesin emi ınsaallah hamileyimdir bende benim gibi tum isteyenler insallah tz zamanda guzel haberler alir bu topik bana iyi geldi ben kimseyle paylasmiyorum bunlari kimseyede anlatmadim daha oncr cok sikintilar yasadim tup bebek dahi yaptirdik simdi kimse uzulsun istemiyorum iyiki varsınız arkadaslar
Allah gönlüne göre versin bebeğim

X